icon

Ozempic na chudnutie: Mám ho vysadiť alebo počkať?

stanislavh98
Včera o 21:14

Zdravím užívam ozempic na chudnutie už 4 mesiac prešiel som na dávku 1mg no chudnutie nejde podľa predstáv pred liečbou som vážil 136kg teraz 130kg to znamená že za 4 mesiace som schudol len 6kg mám liek vysadiť alebo ešte chvíľu počkať ?

komir63
Včera o 21:17

...ale hlavne že diabetes je v norme.

stanislavh98
autor
Včera o 21:20
@komir63

...ale hlavne že diabetes je v norme.

@komir63 Nie som diabetik liek mám od obvodného lekára na zníženie hmotnosti

anonym_e8dd9b
Včera o 21:57

Nuz,ale k tomu treba aj cvicit,sadlo neni voda,ze ju clovek vycika,vypoti a tym schudne.Trening,trening a sup,sup,kila pojdu dole raz dva.Nie sa prezierat a cakat zazraky od piruliek.To ti asi doktor zabudol povedat.

anonym_81f52c
Včera o 22:18
@anonym_e8dd9b

Nuz,ale k tomu treba aj cvicit,sadlo neni voda,ze ju clovek vycika,vypoti a tym schudne.Trening,trening a sup,sup,kila pojdu dole raz dva.Nie sa prezierat a cakat zazraky od piruliek.To ti asi doktor zabudol povedat.

@anonym_e8dd9b samý odborník tu

anonym_678412
Včera o 23:32

Ozempic a spol potlaca chut na jedlo. Ze normalne fungujes, ale nemas hlad. Ale ak si das na ranajky 10 rozkov a pol kila pasteky, tak neschudnes. Lebo to nefunguje, ze clovek zje kona, vola a ozempic mu potom sfukne brucho.
Cize ozempic, nasledne jest co najmenej, zmenit nezdrave jedlo na zdrave a mensie porcie, pridat bielkoviny a vela sa hybat.

anonym_359910
Dnes o 03:41

aj si nieco zmenil v strave? pridal nejaky pohyb? nemyslim to v zlom...

anonym_a17e64
Dnes o 03:51
@anonym_359910

aj si nieco zmenil v strave? pridal nejaky pohyb? nemyslim to v zlom...

@anonym_359910 to treba? 😲

anonym_730097
Dnes o 04:00

No v prvom rade to robí to, že spomaľuje trávene, a tým pádm človek nie je tak skoro hladný. Ale treba zmeniť stravu, porcie a začať cvičiť. Sám od seba neschudneš veľa, odíde voda a balast z tela, ostatok musíš urobiť sám.

biba_18
Dnes o 04:10

poznám jednu čo si to pichá, ale večere s kamarátmi, vínečko, koláčiky s neterou, cvičenie je smrť… netreba ani písať ako hundre, koľko ju to stojí a nič 😏

anonym_70f303
Dnes o 04:22

a lekar co na to? treba pridat pohyb najlepsie silovy trening ale zo zaciatku aspon chodzu plus zmena stravy a verim ze to pojde. Pri takej vahe to ozaj nie je moc velky ubytok ja uzivam mounjaro druhy mesiac a mam dole viac kg a idem z nizsej vahy len teda vylucila som uplne sladene napoje, vyprazane jedla pridala vela bielkovin a pohybu. drzim palce

sebulinko1
Dnes o 04:31
@anonym_70f303

a lekar co na to? treba pridat pohyb najlepsie silovy trening ale zo zaciatku aspon chodzu plus zmena stravy a verim ze to pojde. Pri takej vahe to ozaj nie je moc velky ubytok ja uzivam mounjaro druhy mesiac a mam dole viac kg a idem z nizsej vahy len teda vylucila som uplne sladene napoje, vyprazane jedla pridala vela bielkovin a pohybu. drzim palce

@anonym_70f303 ahoj, co z bielkovín odporucas, chuti ti

sense
Dnes o 04:52

A čo si zmenil vo svojom živote, okrem toho že si pichas ozempic? Strava? Pohyb? Spánok?
A či vysadiť alebo počkať, konzultuj s lekárom, ktorý ti ho predpisal

anonym_ac0fca
Dnes o 04:59

To rieš s lekárom co ti ho predpisal