Chudnutie 40 ročných žien
Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂
@silvia0310 A ty chodis na tyzdnovky, ci ako?
@hora_lka My ideme len s drahym do Jasnej, ze lyzovat... 😀 😀 😀 ..no, ocividne, ked Jurcovicovi nevyjde ta predpoved s vpadom arktickeho vzduchu na nase uzemia, budeme si tam musiet vymysliet inu zabavku... 😝 Ja by som aj mala vymyslenu, len neviem ci 3 dni drahy vydrzi.... 😀 😀 😀 🤐
Inak trochen sa obavam tam toho hoteloveho zradla a nastrah alkoholu...to zas bude skuska pevnej vole.... 😕
tak už som aj ja v partii 😀 😀 😀 moje dni čakám až na konci budúceho týždna ,ale dnes som dostala takú chuť na niečo sladké....a zjedla som pol pohára bielej nutely...no čo vám poviem ,dúfam že sa to velmi neodzrkadlí na váhe ,a ked tak budem makať ako besná.... 😎 😎 😎
baby ja sa tak hrozne vytešujem .. tento mesiac (od 11.3 do dnes) som to trošku flákala .. aj viac sladkého som pojedla občas aj večer zobla ... a aj tak išlo kilo dole ... to je taký super pocit ... idem sa opäť viac snažiť dodržiavať tú stravu ... a aj viac pohybu pridať ... do konca roka mám v pláne dať na začiatku 8čku...
@biancaneve A ja sa teším, že ťa to teší! 😉
Juuuj, ten pocit nafúknutého balóna dôverne poznám...
@victory1 Ja som teraz, počas 2 - týždňovej PN, statočne netu odolávala. Vychutnávala som si pozeranie filmov. Pozrieť si celý film sama v tichu domova, bez prerušovania, odskakovanie a nebodaj celé dva flimy, no hotové labúžo! 😀
V bežné dni večer pri filmoch zaspávam a cez víkend nie je čas 🙂.
@lorela Tak to ti az tak nebolo zle, ked si vydrzala filmy pozerat... 😉 ..ty si si vlastne PN-ku uzila... 😀
...ja idem dnes o druhej konecne po tie nove sosovky, duuuufam, ze uz sa jej budu zdat moje hnede oci uuuzasne a budeme sosovky skusat...a teda duuuufam aj, ze s nimi budem vidiet... 😠 ..tak, ak ta to nezatazui, mysli na mna... 😉
..a zajtra valim na sluzobku do Prahy, na otocku..tak by bolo fajn, keby som mohla soferovat a pritom aj vidiet... 😕 😀
@victory1 Mne? Mne bolo božsky 😀. Chvíle len pre seba, sama doma... To je vzácnosť! 🙂
Jasnačka, tak málo pre teba s radosťou urobím a silno prsty stisnem, aby ti šošovky padli, ehm, radšej nepadli, ale proste sadli ako uliate a ty, so zrakom jastrabím, šťastne odšoférovala všetky svoje cesty. Cestičky. Mosty. Podjazdy. Nadjazdy. Tunely. Koniec dopravného okienka. 😀
žienky krásny víkend všetkým 😀 na budúci víkend už budem konečne doma a to sa teším ,konečne po troch rokoch veľká noc doma ... 😉 už an neviem pomaly ako to vyzerá doma cez veľkú noc 😅
@lorela Zdravim zo SR 🙂 ...cestu som zvladla..palce vysli na 50%..multifokalne sosovky su na dve veci, kupila som si aspon tie do dialky.../ved nablizko hadam aspon cosi nahmatam 😀 /. Tak, ale este cez vikend ich vyskusam...videla som cez ne len take fajn pretiahnute pismenka.. 😒 Takze zatial to vidim na sosovky do dialky + okuliare do blizka... 🙄
@silvia0310 Na Velku noc to normalne, ze vyzera normalne....tri dni upratujes, styri dni varis a pecies, potom vsetci naokolo zeru a ty mas dilemu, ci si das najmensi kolacik z misy a priberies z neho 16 kil, alebo budes za divnu a co navaris a napecies, jest nebudes. 😝 😀
Potom pride pondelok a ak mas dceru, tak budes tajne dufat, ze jej napadnici - oblievaci ta prehliadnu. No, ale ak ta prehliadnu, tak si uz len povzdychnes, ze snaaad to nebolo z ucty k tvojmu veku! 😝 Ak ta nepriehliadnu, tak aj tak nadavas, lebo splet tych vsetkych voni na bluzke a na vlasoch by nevycarovali ani Dolce & Gabana za spoluucasti Armaniho psa. 😠
Ale ak mas len synov - hrozia ti v pondelok len vylozene nozicky, zapnuta telka a bozsky klid... 😀 😉 😉 😉
@victory1 no rozosmiala s ma 😀 mám dcéru 21 ročnú ...a syna ten bud mať práve na veľkú noc 18 😀 no ja si s varením a pečením ťažkú hlavu nerobím 😀 😀 😀 dáko len bude ...ale mokrá by som nechcela byť 😎 no určite ma to neobíde ...minule ked som si objednala topánky bol len syn doma ,prevzal zaplatil ,a kuriér mi povedal že už mi ich brat prevzal 😀 😀 😀 tiež som sa z chuti zasmiala ...dobrý kompliment 😎
A prave pre tieto nepopieratelne Velkonocne bonusy, sa tesim , ze na Velku noc budem papa - v krpatych Tatrach ... 😝 😀 Este neviem, ako budem dodrziavat zradlo, ale drahemu som sa uz ospravedlnila, ze ak nebude chciet odo mna spoluchlastanie, s laskou mu budem nalievat 😝 😀
Zatial mam v umysle sa naozaj slusne spravat /nie ako naposledy v Hohe Tatra!/, co pravdepodobne aj dodrzim, nakolko myslim, ze aj v hoteli im bude hrabat a vajcia budu v absolutne celom menu...No a kedze ja vajcia nejedavam, bude velkonocny post.... 😀 ...cize planujem prist z pobytu aspon o kilo lahsia... 😝
@silvia0310 Nuz, ked vyzeras ako sestra svojho brata, tak ta voda neminie! 😝 😀
Ja som s drahym do mrtva vyjednavala a nakoniec som s nim uzatvorila dohodu, ze ak ma nebude polievat, za odmenu dostane kinder vajco... 😝 😀 Tak dufam, ze to bude fungovat! 😉
@silvia0310 no veru ja uz roky roky nepoznam nasu velku noc. a teraz s detmi tie nove zvyky - velkonocny zajko. neviem ci to oni budu niekedy poznat ze co je to nasal slovenska velka noc
Pekný deň a úspešný týždeň želám! 🙂
Pri mojich víkendových potulkách som narazila na obchod s ovocím a zeleninou, ktorému som, z nepochopiteľných dôvodov, doteraz nevenovala pozornosť. Zašla som dnu. Aké bolo moje prekvapenie, keď som zbadala toľko nepoznaných a nikdy nevidených (naživo, na cestách, ani v cestopisoch) druhov exotického ovocia a zeleniny! Nakoľko ich názvy sú na prvé počutie zložité a nezapamätateľné, nemôžem vymenovať ani jedného zástupcu môjho objavu... 😉.
Spomeniem však niekoľko druhov banánov; na tie "nejedlé za surova", vhodné len na tepelnú úpravu sa chystám nabudúce, tentokrát som neodolala "červeným banánom" a odniesla si domov. Ich chuť... Sa nedá opísať! Snáď len skvostná a božská... Sú plné výraznej chuti, lahodné, aromatické (a toto všetko si vynásobte ešte stomi 🙂 ).
Aj v obchodných reťazcoch sa síce nájde kútik s exotikou, ale to sa nedá porovnať...
Preto ak máte možnosť, verím, že takýto obchod sa nájde, možno časom, aj v iných mestách ako v Bratislave.
A súvis s chudnutím? 😉
Chudnúci tvorík má predsa len jedálniček "ochudobnený" o niektoré výrazné chute. Hoci jedáva pestro, raz sa dostaví chuť na niečo "iné a dobré". A hoci len túžba po nákupe, v ktorom sa objaví niečo iné ako za ostatné týždne či mesiace. A práve vtedy môže siahnuť po exotickom ovocí alebo zelenine, po novom, lákavom a nepoznanom recepte, ktorý celkom určite uspokojí a naplní všetky jeho zmysli.
(A troška sarkazmu; 😀 finančná povaha veci je v takej miere, že nám nedovolí kúpiť toľko ovocia alebo zeleniny /konkrétne myslím na kilá, nie na kusy/, aby nám kaloricky znemožnila chudnutie.).
pekny den vsetkym 🙂 ja mam dnes stvrtok, nasledujuci mesiac mam taky super, tento tyzden 2 pracovne dni, buduci 4, dalsi 2 pracovne dni a dalsie 3 😀
@hora_lka Nákupné centrum Central 🙂.
Keď aj banány obídeme, ešte tam toho je! Všetko len po jednej bedničke alebo zopár kusov. Veľmi milý personál, ktorý ma počastoval aj receptami, no tiež si ich nepamätám 🙂. Musím ísť znovu!
Majiteľka (myslím) sa vyjadrila, že zoženú čokoľvek na prianie zákazníka. Nabudúce trošku posondujem, odkiaľ to všetko majú...
@lorela jaaaj Central .. este som tam nebola, viem z pocutia, ze je tam nejaky super dobry bio obchod, to je ono? alebo nejaky iny .. musim sa tam vypravit, ale sama .. ked pred manzelom poviem Central, tak prevrati oci .. a to este mame do fitneska v Centrale z roboty zaplatenu permanentku, ani pocut nechce .. jeho tieto nakupne centra neberu .. musim nahovorit nejaku kamosku 🙂
@hora_lka Je tam aj bio obchod - oproti 🙂 , toto je normálny obchodík s ovocím a zeleninou, no, normálny... 😎. Pri DM-ke, keď ma pamäť neklame.
A ja chodím najradšej sama nakupovať, priznávam. Nikoho nemusím obťažovať svojou nerozhodnosťou, a veru sa niekedy vraciam aj 2x do toho istého obchodu, rada navštívim parfumérie, všeličo si skúšam a obzerám... No zábavy kopec na niekoľko hodín 😀.

ake mate plany na velku noc? my ideme Telč a okolie, uz sa tesiiiiim
http://www.mesto-telc.cz/