icon

Chudnutie 40 ročných žien

takyna
23. jan 2014

Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂

lorela
28. apr 2014

@biancaneve Asi mám divný žalúdok, ale mne sú ťažké akékoľvek ryby pečené alebo na pare 😵, hmm, sama sa tomu čudujem... Zjem, ale nie často.
Surové znesiem. A tatarák z lososa sakramentsky áno! 😀

victory1
28. apr 2014

Nazdar babuchy....krasne..no rano uz nie, tak popoludnie.... 😉 ..tu uz zacalo chliapat...cas na tretiu kavu... 😀
No, zajtra idem na kontrolu na kardiologiu, dufam , ze zas nenameriame vysiny.... 😕

Tak v tomto ja sa priklanam ku @biancaneve ...surovu rybu ani omylom... 😔 ..a teda ani ustrice, ani tatarak...

Inak morske prisery, ale v takej dobrej chorvatskej restauracii....mnaaam! To zijeme celu dovolenku na tom..

@lorela ..mozno ti nie je tazko z ryb, ale z niektoreho korenia....

victory1
28. apr 2014

Tak a cez vikend sme grilovali hovado /fantastikus argentinske korenie na hovado/, bravcove, morcacie, zeleninu...ciste obzerstvo... 😝 😉 ... a aj tak mam skoro kilo dolu.... 😝
No a idem sa chvalit, spolu 10,1 kila...jupiiii! 😉 😀

...este keby mi tak niekto strelil do zadku, aby som sa konecne s tym cvicenim rozhybala.... 😠 😔

lorela
28. apr 2014

@victory1 Držím palce k dobrým výsledkom...

Nie nie, korenie mi problém nerobí. Na ryby dávam aj tak väčšinou len morskú soľ a rez citróna. Ba dokonca, keď na pare, ani to nie.

lorela
28. apr 2014

@victory1 Ale alééé, tak ty takto nenápadne, potmehúdsky... A aký krásny výsledok! Blahoželám! 🙂

biancaneve
28. apr 2014

@victory1 Super! Gratulujem!! 🙂

victory1
28. apr 2014

@lorela dakujem... 😉 ..tak ti mozno to korenie chyba.... 😝 😉 😎

lorela
28. apr 2014

@victory1 Skôr vadí ako chýba 😎

victory1
28. apr 2014

@lorela no, ono to po trosku ide nastastie furt...hormony zerem 8 den, a chvalabohu zatial ok... 😕 ..no a z toho som mala najviac stres...

victory1
28. apr 2014

@biancaneve Dakujem ti...krasna vila! 😉

lorela
28. apr 2014

@victory1 Tak to niekedy býva, keď má človek obavy, práve vtedy sa nenaplnia.... 🙂
A naopak 😠

victory1
28. apr 2014

@lorela aj take ryby ako z vody vylovene, nekupene v obchode ti robia zle?

..to ja musim mat slane, korenene, aj palive vsetko... 😝

victory1
28. apr 2014

@lorela ja uz som tu napisala, ze som sa rozhodla, ze z tych hormonov nepriberiem a hotovo! 😀 😀 😀

lorela
28. apr 2014

@victory1 Pevná vôľa všetko zdolá. Máš recht! 😀

gabriela5
28. apr 2014

Súhlasím s tým,že vekom to ide ťažšie,mám 43 a 2 ročnú dcérku,počas teho som veľa nepribrala,ale keď som sa snažila kojiť vtedy som nabrala asi 5 kg,takže som mala 67,nikdy predtým som takú váhu nemala,mám 2 staršie deti,pri ktorých som už z pôrodnice prišla a ani som nevedela,že som rodila.Nikdy som nedržala žiadne diéty,jednoducho som sa najedla aj sladkého,ale vedela som ,že sa budem viac hýbať a nebol žiaden problém.Teraz už mám 60-61,ale ani za svet ísť pod 60,snažím sa poobede jesť menej a keď som nervozna žujem žuvačku.Ale viem,že jedine pohybom sa to musí dať a hlavne trpezlivosťou.Nevzdávať to ani ,keď po3 dňoch obmedzovania budete mať toľko isto.

victory1
28. apr 2014

@lorela tak hesla uz vieme...len daku politische stranu zalozit... 😝 😉

lorela
28. apr 2014

@victory1 Ja som za!
A "uťahovanie opaskov" môže nabrať svoj pozitívny podtón - pre zdravého chudnutiachtivého občana - voliča 😀 je vlastne uťahovanie opaskov žiadúci stav.
Založme teda stranu dobrovoľne si sťahujúcich opasky!

lorela
28. apr 2014

@gabriela5 Keď môžem poradiť, nielen pohybom, ale aj miernou úpravou stravy. Miernou z toho dôvodu, že tvoje telo by mohlo krásne reagovať aj na menšie úpravy, keďže si nikdy drastické ani iné diéty nedržala.
Ak sa k tomu pridá pohyb, výsledok sa určite, aj keď pomalým tempom, dostaví.
Organizmus sa bráni, treba sa obrniť trpezlivosťou... 😉

victory1
28. apr 2014

@lorela 😀 😀 😀 no a aby to nebolo take zdlhave, intimne ju nazveme skratkou : SDSSO !!! 😀

...budes předsedaaa?!... 😝 😎

lorela
28. apr 2014

@victory1 😀 Hip hip hurá! 😀 SDSSO sa zrodila! 😀

... buďme obe! 😲 😀
Treba nám spáchať stanovy.

gabriela5
28. apr 2014

@lorela vďaka,už skúšam,že som prešla na celozrnné pečivo,ale mojou veľkou chybou je chuť na sladké,to sa snažím obmedzovať,no ale je to super zapieranie.

miskamlt
28. apr 2014

Ahojte, no ja som sice cez sviatky asi kilo a pol pribrala, no dnes som uz mala iba 68. 🙂 Fakt sa snazim zit aspon trochu zdravsie a neprejedat sa na veceru. A este som absolvovala az 2 zumby. No caka ma este dlha cesta, no povedala som si, ze sa budem sama motivovat po nejakych 2-3 kilach dole. Nieco si kupim. Ale nie na jedenie, na mna. 😎

hasleerka
28. apr 2014

@gabriela5 no ja mám teiž veľkú slabosť na sladké, ale dokázala som aspoň urobiť kompromis, že sladké si dám len doobeda

rebeka7501
29. apr 2014

Tak baby opäť prispejem svojou troškou do mlyna. Do posilky chodím cca 2 mesiace (vlastné cvičenie, ktoré pozostávalo : cca 40 min orbitrek - tieklo so mňa ako z vola, potom nejaké posil. cviky so strojmi - keď už chodím do posilky, ukončenie opäť kardio cca 20 - 30 min) a včera som si objednala trénera. Mladý chalan - ak by som bola šikovná, mohol by to byť môj syn. Ale ako ma dal dole ? Potila som sa ešte aj v autobuse cestou domov ! Dnes chodím ako posra.... a to sme cvičili len spodok (nohy) s vlastnou váhou. V stredu pokračujeme.
Neľutujem, že som sa na to dala. Radšej budem cvičiť po poradení od skúseného s efektom, ako hrdinsky sama s "hladkaním" svalov.
Na sriňu vykladám šaty veľ. 36/38 a motivácia ako vyšitá.

victory1
29. apr 2014

@lorela Ty si tu mozgovna, musis byt předsedaaaa 😀

victory1
29. apr 2014

Bola som dnes na kardiologiii...a ze fajn, ze som schudla, tlak mam dobry /uz 2 roky bez liekov/, ale tep vysoky, ze by bolo fajn pohnut ritou a zaradit do denneho programu dake kardio, aspon 4x tyzdenne... 😠
No, prcic...sak sa chystam na to cvicenie ako hladny viete co...az mi to musi doktor odporucit... 😠 😔

digysa
30. apr 2014

@rebeka7501 Kolko asi cvicis na posilnenie svalstva? Myslim, kolko presne cvikov na strojoch a kolko ti to trva. Vdaka.

digysa
30. apr 2014

Baby pisali ste tu o RYBACH- ja si neviem jedalnicek bez ryb predstavit....ale nie takych mrazenych a vyprazanych jedal, co sa chcu rybam podobat 😅
Ryby/sushi/morske prisery musim mat kazdy tyzden. Citala som uz vela literatury (co sa chovu zvierat tyka) a teda statistiky su dost smutne.
Cerstvo chytena ryba je to najzdravsie, co clovek moze do svojho zaludku dat. A myslim, ze v tom mi tu nemoze nikto odporovat. Hydina,bravcove, hovadzie- na ryby sa tazko chyta.

Minuly tyzden som mala "sosovicovy hamburger"- teda dost sa mrvil, moc ale chutovo vyborny. Mam kamosku vegetarianku.

rebeka7501
30. apr 2014

@digysa drepy : 4 x 15, výpady 2 x 24, predkopávanie (na stroji) 4 x 15, upažovanie 4 x 12, brucho : dvíhanie vystretých nôh hore 4 x 15, na hornú časť brucha 4 x 20. Dnes mi ide ukázať ostatné. V posilke som cca 1,5 hod.

digysa
30. apr 2014

@rebeka7501 Dakujem....celkom mi to pomohlo.