Chudnutie 40 ročných žien
Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂
Nazdar babuchy....krasne..no rano uz nie, tak popoludnie.... 😉 ..tu uz zacalo chliapat...cas na tretiu kavu... 😀
No, zajtra idem na kontrolu na kardiologiu, dufam , ze zas nenameriame vysiny.... 😕
Tak v tomto ja sa priklanam ku @biancaneve ...surovu rybu ani omylom... 😔 ..a teda ani ustrice, ani tatarak...
Inak morske prisery, ale v takej dobrej chorvatskej restauracii....mnaaam! To zijeme celu dovolenku na tom..
@lorela ..mozno ti nie je tazko z ryb, ale z niektoreho korenia....
Tak a cez vikend sme grilovali hovado /fantastikus argentinske korenie na hovado/, bravcove, morcacie, zeleninu...ciste obzerstvo... 😝 😉 ... a aj tak mam skoro kilo dolu.... 😝
No a idem sa chvalit, spolu 10,1 kila...jupiiii! 😉 😀
...este keby mi tak niekto strelil do zadku, aby som sa konecne s tym cvicenim rozhybala.... 😠 😔
@victory1 Super! Gratulujem!! 🙂
@biancaneve Dakujem ti...krasna vila! 😉
Súhlasím s tým,že vekom to ide ťažšie,mám 43 a 2 ročnú dcérku,počas teho som veľa nepribrala,ale keď som sa snažila kojiť vtedy som nabrala asi 5 kg,takže som mala 67,nikdy predtým som takú váhu nemala,mám 2 staršie deti,pri ktorých som už z pôrodnice prišla a ani som nevedela,že som rodila.Nikdy som nedržala žiadne diéty,jednoducho som sa najedla aj sladkého,ale vedela som ,že sa budem viac hýbať a nebol žiaden problém.Teraz už mám 60-61,ale ani za svet ísť pod 60,snažím sa poobede jesť menej a keď som nervozna žujem žuvačku.Ale viem,že jedine pohybom sa to musí dať a hlavne trpezlivosťou.Nevzdávať to ani ,keď po3 dňoch obmedzovania budete mať toľko isto.
@gabriela5 Keď môžem poradiť, nielen pohybom, ale aj miernou úpravou stravy. Miernou z toho dôvodu, že tvoje telo by mohlo krásne reagovať aj na menšie úpravy, keďže si nikdy drastické ani iné diéty nedržala.
Ak sa k tomu pridá pohyb, výsledok sa určite, aj keď pomalým tempom, dostaví.
Organizmus sa bráni, treba sa obrniť trpezlivosťou... 😉
Ahojte, no ja som sice cez sviatky asi kilo a pol pribrala, no dnes som uz mala iba 68. 🙂 Fakt sa snazim zit aspon trochu zdravsie a neprejedat sa na veceru. A este som absolvovala az 2 zumby. No caka ma este dlha cesta, no povedala som si, ze sa budem sama motivovat po nejakych 2-3 kilach dole. Nieco si kupim. Ale nie na jedenie, na mna. 😎
Tak baby opäť prispejem svojou troškou do mlyna. Do posilky chodím cca 2 mesiace (vlastné cvičenie, ktoré pozostávalo : cca 40 min orbitrek - tieklo so mňa ako z vola, potom nejaké posil. cviky so strojmi - keď už chodím do posilky, ukončenie opäť kardio cca 20 - 30 min) a včera som si objednala trénera. Mladý chalan - ak by som bola šikovná, mohol by to byť môj syn. Ale ako ma dal dole ? Potila som sa ešte aj v autobuse cestou domov ! Dnes chodím ako posra.... a to sme cvičili len spodok (nohy) s vlastnou váhou. V stredu pokračujeme.
Neľutujem, že som sa na to dala. Radšej budem cvičiť po poradení od skúseného s efektom, ako hrdinsky sama s "hladkaním" svalov.
Na sriňu vykladám šaty veľ. 36/38 a motivácia ako vyšitá.
Bola som dnes na kardiologiii...a ze fajn, ze som schudla, tlak mam dobry /uz 2 roky bez liekov/, ale tep vysoky, ze by bolo fajn pohnut ritou a zaradit do denneho programu dake kardio, aspon 4x tyzdenne... 😠
No, prcic...sak sa chystam na to cvicenie ako hladny viete co...az mi to musi doktor odporucit... 😠 😔
@rebeka7501 Kolko asi cvicis na posilnenie svalstva? Myslim, kolko presne cvikov na strojoch a kolko ti to trva. Vdaka.
Baby pisali ste tu o RYBACH- ja si neviem jedalnicek bez ryb predstavit....ale nie takych mrazenych a vyprazanych jedal, co sa chcu rybam podobat 😅
Ryby/sushi/morske prisery musim mat kazdy tyzden. Citala som uz vela literatury (co sa chovu zvierat tyka) a teda statistiky su dost smutne.
Cerstvo chytena ryba je to najzdravsie, co clovek moze do svojho zaludku dat. A myslim, ze v tom mi tu nemoze nikto odporovat. Hydina,bravcove, hovadzie- na ryby sa tazko chyta.
Minuly tyzden som mala "sosovicovy hamburger"- teda dost sa mrvil, moc ale chutovo vyborny. Mam kamosku vegetarianku.
@digysa drepy : 4 x 15, výpady 2 x 24, predkopávanie (na stroji) 4 x 15, upažovanie 4 x 12, brucho : dvíhanie vystretých nôh hore 4 x 15, na hornú časť brucha 4 x 20. Dnes mi ide ukázať ostatné. V posilke som cca 1,5 hod.
@rebeka7501 Dakujem....celkom mi to pomohlo.

@biancaneve Asi mám divný žalúdok, ale mne sú ťažké akékoľvek ryby pečené alebo na pare 😵, hmm, sama sa tomu čudujem... Zjem, ale nie často.
Surové znesiem. A tatarák z lososa sakramentsky áno! 😀