icon

Chudnutie 40 ročných žien

takyna
23. jan 2014

Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂

victory1
9. jún 2014

Ahoj babuchy...teplo, neteplo, nove gate mam konecne skratene, tak som dnes v nich dovalila do prace a samozrejme , ze som si zobrala aj to nove sako...no, fesacka na pohladanie... 😀 😀 😀 😀 😀

..ale teda dufam, ze sa neroztopim.... 😝 ..ale uz mi islo bok vyvalit, ze nove handry mam tyzden doma a este som ich oblecene nemala... 😵

victory1
9. jún 2014

@zabinka ...ved to ja si hovorim, ze mam v hlave ine, dolezitejsie veci ako dake recepty... 😀 ....len nie som si celkom ista, ze je to tak... 😝 😕 Cize, ja nikdy pri vareni neimprovizujem, co nemam napisane, nezrealizujem a ked stratim recept, tak to uz nevarim, kym to opat nevygooglim...no... 😔

victory1
9. jún 2014

@silvia0310 Tak to je super, ked ti cm letia dolu...a teda kukam, ze zavratnou rychlostou! 😉 😎 Paraaada! 😵 ...a verim, ze ta to pohana k dalsiemu cviceniu! 😉

...mna k cviceniu najviac pohana, ked som nasr..dena a potrebujem sa vyzurit... 😕

victory1
9. jún 2014

@hasleerka Ta znama je fajn, kludne si ju zarad medzi kamosky! 😎 ...baby zvyknu byt svinuchy, cumia, zavidia ale nepochvalia.... 😠

biancaneve
9. jún 2014

@victory1 ja ťa vždy pochválim!! 😀 Som toho názoru, že keď dopraješ iným bude dopriate aj tebe... 🙂 ja sa teším z každého úspech druhých, škoda, že mne sa tak nedarí a takou závratnou rýchlosťou. Včera sme boli už na kúpalisku a teda nebola som tam najväčšia, boli tam iné tulene veru....

victory1
9. jún 2014

@biancaneve Sak ty si tiez zaradena medzi moje kamosky zas! 😀 😀 😀 ..a nazor na "dopriatie" mas uplne super, aj ja taky zdielam....preto sa mi zda taky super! 😀 😀 😀
Ale moja, netrapila sa....byva overene, ze pomaly dalej zajdes...a vobec, ty cvicis ako divozienka, takze postavicku mas spevnenu a urcite vyzeras o peknych par kil chudsia ako v skutocnosti... 😵

...no, u nas je kupalisko zrusene...mozem ist na Vah alebo na plavaren...na Vah nemam odvahu /vsak odtial sem-tam aj mrtvoly tahaju/ a z plavarne mam plesno-fobiu..no a este aj prirodne jazera nemusim...takze mna zachrani uz len daka dovolenka pri mori...To mam pocit, ze aj ked je tam bordel v tej vode, tak je to velke a dako sa to premiesa... 😝 😕 ..ja viem, paranoik... 😝 😀

biancaneve
9. jún 2014

@victory1 zdielam tvoj názor na šíre more, nejak sa to dermatolgické haraburdie tam rozplynie...boli sme v Rakúsku, odtiaľto blízko, so 4 ročným dieťaťom nemám odvahu ešte ísť na prírodné jazero a hlavne tam by nemala toľko zábavy ako na tom kúpalisku. Toľko zábavy až nemohla spať, noc bola strašná, stále sa otáčala, vstávala normálne sa postavila, asi mala plno zážitkov moja...a aby nebolo málo tak aj nejakú dermato reakciu z bazéna, však vieme čo tam asi všetko dávajú na prečistenie a zase čo tam tie dietky nechávajú, že...vrrrrr. Ale to už by sme nemohli fakt nikde chodiť.
No, čo sa týka spevnenia, pevné telo si ináč predstavujem ako mám ja ale však všetko s úsmevom...Na to mám jeden veľmi pekný zážitok z našej Billy, pokladníčka čo tam už dlhšie robila, vždy si pospevovala niekdedy až moc....keď blokovala jednému zákazníkovi tovar, ten sa jej pýta, či tu neplatí aj karta rakúskej Billy ona že nie, sme na SR, on furt pindal a pekne mu zaspievala šláger: " S úsmevom, na na na na s úmevoooom,... 😀 hneď mi spravila dobrú náladičku...

victory1
9. jún 2014

@biancaneve Jasne, to chapem, babo ma smyklavky, ine decka, spliechanie, hlasnu hudbu, vreskot naokolo a dobru zmrzku, to chapem...a co by kvoli dietatu clovek nespravil, ze? 😉 ...a babulke sa isto v noci aj snivalo, co mala taky rusny dnik..no...
Ono mas pravdu, clovek nemoze byt total "hygienik" , potom by sa uz nikde nedostal... /vsak teda ani nikde uz nechodim... 😀 😀 😀 /
...ale chodim..moj drahy ma chalupu, v horach dost daleko od civilizcie.../teda az tak daleko, ze tam sa aj muchy otacaju/ ..oaza kludu a pokoja...no a je tam potok, kde pred par rokmi robili rozbor a tecie tam voda, ktorej zlozenie je udajne bez upravy vhodne na pripravu dojcenskej stravy...Tak v tom potoku sa obcas namocim... 😉 A nastastie je tam chranene vtacie uzemie, cize ziadna plnicka vody...nist! 😉

victory1
9. jún 2014

@biancaneve Nuz najvacsim kritikom nasej postavy sme my same... 😉 ..co sa aj inym zda byt super, alebo aspon v pohode, my pindame...ze ano? 😀 😉

..na margo toho a na margo predavacky z vasej Billy...v sobotu sme sa s dcerou opalovali u mojho otca v zahrade..a slecna dcera mi hovori: " Mami, ty podstatne lepsie a stihlejsie vyzeras oblecena ako vyzlecena...!"
No objav storocia! 😠 ...takze "S uuuusmevom..." 😵

biancaneve
9. jún 2014

@victory1 moja dcérenka by bola najradšekjkeby som chodila všade bez podpusenky 😀 to by bolo ale rodeo....hi hi, nechodím bez nej ani doma tak nesplním jej toto jej prianie 🙂

biancaneve
9. jún 2014

@victory1 a kde je naša výživovvá kamarátka lorela,?? Čo hovorí na tie témy kde schudli len pri bielkovinách? Každú babu čo poznám a riadia sa tým tak skutočne schudli ale nechcem vidieť ich hodnotu cholesterolu...či sa mýlim???

lorela
9. jún 2014

No ahojte žienky 🙂

victory1
9. jún 2014

@biancaneve .....tak podpusenka sa jej na tebe nepaci... 😀 😀 😀 ..tak ja neviem, skus zmenit farbu... 😕 😀

victory1
9. jún 2014

@biancaneve ...sa flaka....asi si uz nasla iny zaujmovy kruzok, ktory vedie... 😔 ...myslis, ze sme ju odradili? ☹ ..ach my nestastneeee....@lorelaaaaaa 😉

victory1
9. jún 2014

@biancaneve No, tak ja sa tiez zrovna nestravujem podla zasad WHO...vylucila som cukry, chlieb, pecivo, skoro vsetky mliecne vyrobky....Nechyba mi to, lepsie sa citim, chudnem, ale ako bonus vitam skoncovanie zapalu dasien, ktoreho som sa nevedela zbavit vyse roka... Ale to nemam bielkovinovu dietu podla Dukana, ci Atkinsona...z toho som uz vyrastla... 😝 😉

victory1
9. jún 2014

@lorela Achoj, tak omilostis nas..ci? 😕 😔

biancaneve
9. jún 2014

@lorela no kde si bola čo?? 😀 čo hovoríš na výlučnú kombináciu bielkovín? A to nehovorím o takých čo píšu, že jedia bravčový lalok, masť, škvarky, maso, maso, maso....no zomrela by som...cholesterol aký môžu mať? Neviem, ja by som s snimi rada porozrpávala o pár rokov, či to držia stále tak a aké majú krvné testy???

lorela
9. jún 2014

@victory1
@biancaneve
Veru neviem, neviem, milé žienky, čo s vami narobím...! 😝 😉

Len v skratke, pretože zas bežať musím, k tomu, čo som očami prebehla; to, čo opisujete, sú staré dobré CKD (cyklická ketogénna diéta - živočíšne mastnoty) a SV (sacharidové vlny - diétne bielkoviny + 0 - cca 250g bielkovín tiež cyklovať) = oba sú to osvedčené spôsoby naturálnych bodybuilderov z čias začiatkov špičkovej svalňáckej kareiéry Arnolda S. 😀.
Cieľom CKD a SV je maximálne vyrysovanie svalovej hmoty za maximálnej straty tukovej vrstvy.
CKD a SV bodybuilder zaraďuje 1 - 2 mesiace pred súťažou.
Pri oboch spôsoboch je NEVYHNUTNÁ!!! široká suplementácia rôznymi doplnkami výživy.

Posúďte sami, milé dámy, nakoľko sú oba spôsoby chudnutia vhodné pre bežnú popoláciu...

... a nezabite ma! 🤐 🙂

alesko2003
9. jún 2014

Je to síce pravda,že po40-tke to ide horšie,teraz som pol roka po pôrode,zo začiatku som chudla a teraz,práve naopak.Viem však,že predtým som jedla,(žrala) 😀 častejšie a kilá išli dole,teraz jem menej,kojím,a kilečká šup sem šup tam,idú hore.HRôZA 😠 Mne pomáhalo pred pôrodom,cvičenie,behanie,posilovňa,piloxing,veľa pohybu a nebola som taká unavená ako teraz 😝

victory1
10. jún 2014

@lorela Nazdarek...po tolkom ziapani na teba, sa objavis, popises dietu, ktoru som celkom asi nepochopila a zas zmiznes... 😠
..a to napise, ze nezabite ma.... 😔 ...no, ved nezabijeme...no ved aj kedy, ked si zmizla, ze ano?! 😝 😀

...ale tak dobre, nemas cas, nemas..ale sak napis aspon ako sa mas, co robis, ci a kedy padis na dovcu...a tak.. 😵

victory1
10. jún 2014

@biancaneve Ja som mala vysoky chlesterol...teda je to relativne, lebo teraz je hranica, ze do 5 a par rokov dozadu bola, ze do 6 ...mala som 5,2 ..lekar mi odporucil zrusit margariny, maslo a pouzivat len olivac a kokosac...cholesterol je ok...
Ono asi nie je tuk ako tuk...a krmit sa stale masom a skvarkami to nie je tiez to prave orechove...kdesi som citala, ze zdravy clovek ma denne prijat 1,2 az 1,8 g bielkovin na kilo vahy /a tu su aj vajcia, jogurty, nielen maso/... @lorela, je to tak?

..a kde si tu citala o tych bielkovinovych dietach? ...som slepuch, ci? 😕

lorela
10. jún 2014

@victory1 Tak ja sa v celej svojej paráde tu chvíľu zdržím 😀 , OK?

O výlučne bielkovinovej strave alebo o strave tých, čo jedia bravčový lalok, masť písala biancaneve, to sú presne sacharidové vlny a to druhé - CKD. Tokže tok 🙂.
Samozrejme, že nie je tuk ako tuk. Tuk je nezdravý (živočíšny) a zdravý (rastlinný). Rovnako ako cholesterol je dobrý (HDL) a zlý (LDL). Pri diéte tiež potrebujeme prijímať tuk v podobe orechov a semien a extra panenských olejov (v opačnom prípade si odpálime žlčník).
Tak jest, bielkoviny sú nielen mäso, ale všetky mliečne, kyslomliečne výrobky a vajcia. Obsahujú najviac bielkovín.

biancaneve
10. jún 2014

@victory1 v téme paleo diéta, paleo - štýl....tam jedna písala, že kupuje od svojho dvorného mäsiara také lahôdky...ako pre koho....

lorela
10. jún 2014

@biancaneve Mne len nesedí ten vek; v priemere sa praveký Leo Paleo dožíval 30 rokov, takže asik extra super sa neživil (pokiaľ ho teda mamut neskolil.). A ešte žil v super zdravom prostredí (žiadna chémia, prečistá paleovoda s paleovzduchom etc. etc.).

biancaneve
10. jún 2014

@lorela no veď tiež si myslím že bola úplne iná doba a to v generálnom význame....

biancaneve
10. jún 2014

@victory1 ty si písala, že si vylúčila mliečne výrobky, múčne produkty...čo ješ ak to nie je tajné, 🙂

lorela
10. jún 2014

@biancaneve To sú skrátka "módne vlny".
A keď tak trochu bilancujem, zatiaľ najväčší úspech v histórii posledných 30 rokov zožala oddelená strava. Absolútna No. 1 😀

biancaneve
10. jún 2014

@lorela to je aj moja No.1...najúčinnejšia pre mňa...a hlavne pri nej netrpím, chutí mi to tak, a dá sa to dlhodobo až celoživotne 🙂

lorela
10. jún 2014

@biancaneve Moje spomienky na oddelenú stravu sú nasledovné: Prvý rok som schudla 20 kg, druhý 30 pribrala 😀. Bolo to dááááávno a teraz už pre ňu vlastne nemám pochopenie, akosi.

biancaneve
10. jún 2014

@lorela to pribratie bolo spôsobené opätovným " normálnym stravovaním teda maso + príloha??