icon

Chudnutie a jeho vplyv na telo a sebavedomie

9. jún 2025

Chválim a obdivujem všetky ženy (aj mužov) čo dokázali schudnúť veľa kilogramov a aj si to vedia udržať.
Sú s nich úplne iné ženy. Normálne dračice.
Nikdy by som neverila ,že po vysokej váhe sa dokáže telo upraviť a vyformovať ešte. Myslím tým vyťahaná koža pri cca ( +30kg ) strie aväčšinou aj prsia po schudnutú už nie sú pevné. Skôr mľandravé.Aj keď to sa týka väčšinou tých žien s veľkými prsiami,respektíve čo pribrali do pŕs.
Píšem to ohľadne aj seba. Schudla som viac ako 20 kil. Počas chudnutia cvičím, aj silové ,rýchla chôdza, bicykel.
Ale telo uz nie je ani zďaleka ako pred pôrodom. Teda celulitída veľká na stehnách ,všade strie,ovisnuté prsia.
Netvrdím, že mi to vadí (však som roky nedokázala schudnúť).
A celulitídu som mala aj mladosti a pritom som bola do druhého pôrodu štíhla. Krásne pevné prsia a teraz je všetko preč.
Síce mám o 2 roky 50! Ale keď vidím ženy čo majú váhu celý život rovnakú tak majú pomerne pekné telo. Aj tie co nacvičia.
Nevravím všetky. Telo ochabuje,koža starne.
Ale mňa najviac štve ovisnuté paže.môžem robiť či chcem (aj cvičím dlho)a už bez efektu.
Tak nech mi nik nehovorí,že to pomáha. Možno! Aie nie všetkým! Na žiadnu plastiku sa nechystám.Nemam nato peniaze a ani by skm nešla.
Nikdy som nebola ani za mlada posadnutá SAMA SEBOU.
Tak v 50tke už určite nie.
A veľmi obdivujem Dominiku Cibuľkovú.
Je doslova bohyňa! Nech dosiahla ako chcela či aj pomocou zákrokov,alebo bez je nádherná. A naozaj omladla o 20 rokov.

ukgirls
9. jún 2025

kazda je ina a kazda ma aj inu elasticidu pokozku . iny metabolizmus etc... porovnavat sa s druhymi je to najhorsie co moze byt .. a ano kto ma peniaze vyzera ako bohina-a mozno ani nie.. lebo ak by to tak bolo neboli by prefiltrovane fotky .. a skutocnost je niekde inde .. plus aj cvicenie treba vediet ... poznam xy ludi co cvicia a to zle a viac si uskodia ako polepsia

mane01
9. jún 2025

To je normalne, ze telo vekom starne a ovisa. Ja mam vahu stabilnu cely zivot, ale predsa citim, ze v urcitych partiach je to proste vidno, ze nemam 30. A to sportujem pravidelne. Neviem, ako by som vyzerala, keby som nesportovala! So vselijakymi hviezdickami sa neporovnavaj. Dneska sa za peniaze daju vselijake divy… ale tym sa ziadna nechvali, kazda povie verejne ze to kremiky, vela vody a spanku… no jasne! 😂

autor
9. jún 2025
@mane01

To je normalne, ze telo vekom starne a ovisa. Ja mam vahu stabilnu cely zivot, ale predsa citim, ze v urcitych partiach je to proste vidno, ze nemam 30. A to sportujem pravidelne. Neviem, ako by som vyzerala, keby som nesportovala! So vselijakymi hviezdickami sa neporovnavaj. Dneska sa za peniaze daju vselijake divy… ale tym sa ziadna nechvali, kazda povie verejne ze to kremiky, vela vody a spanku… no jasne! 😂

@mane01 To je pravda áno. A veľa sa dá zakryť aj vhodným oblečením a vylepšiť postavu. Ja mám kamošku čo necvičí celý život. Je hyperaktívny človek turistka, bike ,ale postavu aj telo má ešte stále veľmi pekné. Tsk samozrejme po deťoch nemá tehličký(ale to nemala nikdy)ale žiadne kŕčové žily a celulitídu ako ja.Ako som schudla, ešte viac vidieť hnusné hrbolce na nohách a tie ovisnuté paže..ach jaj..Ale čo už ,hlavne nenosím tie pneumatiky na bruchu aj chrbte a leto je krátke 😀😀

autor
9. jún 2025
@ukgirls

kazda je ina a kazda ma aj inu elasticidu pokozku . iny metabolizmus etc... porovnavat sa s druhymi je to najhorsie co moze byt .. a ano kto ma peniaze vyzera ako bohina-a mozno ani nie.. lebo ak by to tak bolo neboli by prefiltrovane fotky .. a skutocnost je niekde inde .. plus aj cvicenie treba vediet ... poznam xy ludi co cvicia a to zle a viac si uskodia ako polepsia

@ukgirls Áno chápem máte pravdu. Ja cvičím so seterniciu ona je trénerka a naučila ma správne. Ale okrem kondícii (o to mi išlo najviac) efekt žiadny. No co už..Telo si pamätá .

ukgirls
9. jún 2025

vyzor je len povrchna krasa- dolezite je ako sa citis dnu .. kondicka dobra.. zdrava si . jedalnicek predpokladam ma s pestry - tak pokracuj .. telo si sice pamata ale vie sa aj spamatat a odvdacit ...

autor
9. jún 2025
@ukgirls

vyzor je len povrchna krasa- dolezite je ako sa citis dnu .. kondicka dobra.. zdrava si . jedalnicek predpokladam ma s pestry - tak pokracuj .. telo si sice pamata ale vie sa aj spamatat a odvdacit ...

@ukgirls Presne tak..posrala som to dávno a trvalo roky kým sa mi to podarilo .Takže šťastná som.

mirage
10. jún 2025

Cibulkova ma aj viac penazi, aj menej rokov ako ty. A neboji sa ist na zakrok. Tie ovisnute paze sa daju len zoperovat, proste tu prebytocnu kozu nijako onak neodstranis. Ak ti vadi celulitida a zily, vol volne splyvave sukne, a ako sama pises, uzivaj si, ze si stihlejsia.

libusak
10. jún 2025

Jeden starsi pan chodi ku nam do fitka. Zacal chodit ako typicky skoro dedusko. Pneumatika, ovisnute paze...
Uz je to druhy rok co chodi, vlasov ubudlo, sedin pribudlo ale telo ma super. Kde bola ovisnuta koza ma svaly a ako visel na hrazde a cvicil brucho mu boli vidno kocky 😊👍

Nezabudnem, ked prvykrat odlozil expander a spravil prvy zdvih na hrazde. Vsetci sme mu zalieskali. 😁

taktotedanie
10. jún 2025

Ja mam sice ovela menej rokov no hned pri chudnuti som pridala kolagen a schudla som 25kg za 6mes, ovisnutu kozu nemam, prsia niesu v tip top stave ale zase involuciu clovek nezastavi to je vekom, v dobrej podprsenke to vyzera skvelo a ziadna bolest chrbta
Celulitida sa mi po schudnuti zazrakom stratila cize za mna super ale ja som mala minimum aj vtedy, teraz hladka koza
Ruky su vecny problem ak to nechces riesit plastikou cvicenim to nezlepsis mozno minimalne, to je koza 🤷🏻‍♀️

nadchovnik
11. jún 2025

V tomto sa vydím aj ja.Váha vždy hore dole.Mám 51 rokov,chudá,ale tá kože,prsia sa už cvičením nenapravia. Ale som zo sebou spokojná.A tiež sa na žiadne plastiky nechystám.