Ahojte :( ako veľmi si muži všímajú to čo nám robí vrásky? Celulitída strie ovisnute partie tuk navyše mlandrave stehna male prsia?? Ako to berú pri sexe ale aj tak všeobecne? Hanbím sa ukázať nahá bojím sa aby si niekto zo mňa robil posmech pre to aká som. Mala som x príležitosti na vzťah ale zrušila som to pretože si neverím že som dosť dobrá aby mohol o mňa mat niekto úprimný záujem. Nie som štíhla modelka 90 - 60-90 a nie som úplne pevná aj keď sa snažím cvičiť. Nuž neviem..
Takéto veci som riešila keď som mala 17 rokov. Co ti na to povedať? Niektorí chlapi riešia, niektorí neriešia. Tak isto ako ženy. Niekto preferuje štíhlych, niekto tučných, niekto vysokých, niekto nízkych....
To záleží od chlapa ... Niekto vyslovene vyhľadáva takýto typ žien 🙂
Och,stale mi hovori aka som sexi a krasna,je stastny ked ma moze vydiet smiat sa,vtedy mi tiez povie aka som krasna ked sa smejem.
No musis si najst chlapa,co ta bude milovat pre to aka si vnutri a nie preto ako vizeras.Ja si idem dat po dovolenke vrchne zuby protezu a muz mi stale hovori,ja ta milujem aj bez zubbuu.
Muž ktorý je spokojný sám so sebou nemá dôvod riešiť ako vyzerá žena s ktorou je vo vzťahu
Koľko máš rokov? Myslíš, že tí muži sú dokonalí?
Ja som síce štíhla, napriek tomu celulitídu mám, ale manžel športovec telom, duchom ju absolútne nerieši. Máloktorá žena, či muž majú "dokonalé" telo...
Väčšinou to viac rieši tá žena ako chlap. Mňa napríklad trápi, že mám väčšie brucho. Každý má nejakú tú chybičku. Málo kto má úplne dokonalé telo. Láska je o niečom inom. Nie je to iba o tele.
Podľa mojej skúsenosti, najviac mužom vadia zakomplexované ženy, čo sa hanbia a frflú na svoj zovňajšok. Jedine čo už môže prekážať je väčšia nadváha. Aj to samozrejme zďaleka nie každému. Ja mám tých nedokonalostí viac a nikto mi ich nikdy negatívne nekomentoval.
Keby mali vzťah a sex len dokonalé ženy s dokonalými telami, tak vymrieme. Dvakrát zrušiť príležitosť na vzťah kvôli komplexom z výzoru je alarmujúce. Rob niečo s vlastným sebavedomím.
Zakomplexovana zena je to je problem. Nie je vsetko len o vzhlade aj ked pre mnoho muzov je to to jedine , co ich spociatku zaujima. Prenesene: "Z peknej misky sa nenaješ keď je prázdna" a pre kazdeho z nas je niekde na svete ta spravna polovicka, len ju treba hladat a nemusi to prave klapnut na prvy pokus. Ked je zena pekna, este to nemusi znamenat , ze si mas s nou co povedat a uz vobec to nemusi znamenat , ze je dobra aj v sexe. Pocul som aj take, ze co zene chyba na krase dozenie inde... a ja tomu verim.
Ked hovoris, ze cvicis, tak podla mna uplne ze mlandrava nebudes. A si povedzme, kolko bab poznas, co maju tieto idealne miery? Chcela by si take mat? Potrebujes na niekoho robit takto dojem?
A preco sa tak upinas na vzhlad? Vsak rob to aby si sa vo svojom tele citila dobre 🙂 sportuj, rozmaznavaj sa, dopraj si..automsticky z teba pojde nieco pozitivne a to je na cloveku to najkrajsie. Paradoxne kamosky co mam krasne zenske maju zo seba nonstop mindraky a depky aj ked nemaju na to dovod len su tak hlavou upnute na myslienku ze stale nie su dost dobre ...si myslis ze muzi su dokonali? 😅 kazdy mame nejake chybicky krasy ...dolezite je byt spokojna sama so sebou.. ja som teraz pribrala kvoli tehu za dva mesiace 5kg, mam celulitidu a obrovske prsia ale som uplne stastna a manzel na mne vidi ze ziarim a neraz mi hovori ako mi to pristane a taha nas to k sebe aj po xy rokoch ... nastav inak hlavu ;) rande rusit pre toto je hlupost...bud sa muzovi zapacis alebo nie a pride dalsi ;)
V našej spálni ani v manželstve všeobecne sa takéto malichernosti neriešia :D To by som mala skutočne hlavu ako melón a trápila by som sa tým každú jednu minútu pravdepodobne. Každá jedna žena má celulitídu, to sa, žiaľ, ovplyvniť nedá. Môj muž mi neustále opakuje, že má tú celulitídu na mne dokonca rád :D Čo ja osobne nechápem, ale tak vďaka tomu som sa naučila neriešiť.
Za mna - ako chlapa - toto su pre mna uplne nepodstatne veci. Sexappeal vychadza podla mna uplne odinakial. Mam rad sebavedome, aktivne, cielavedome a nezavysle zeny (teda moju manzelku 🙂 ). Skor by som povedal, ze povrchni ludia, ktori neprimerane investuju do svojho vyzoru, mi pridu neatraktivni..
ja som sa vzdy zalubila do muzov, za ktorych sa mi kamaratky vacsinou smiali, vobec mi vtedy a ani ked zalubenie vyprchalo nevadili ich nedokonalosti :D. A k tej celutide, ja som "vysekana", aktivne zijem, bmi mam ledva 18 a aj tak mam celulitidu na riti, stehnach a strie na padnutych prsiach, este mam aj malo tuku v tvari kvoli sportu a aj tak sa mam rada :D. A neriesim, kazda sme ina a tak to je dobre.
vobec neries. mas pocit, ze len zeny, ktore vyzeraju ako modelky, si nasli partnerov? no vobec nie. priroda to zariadila tak, ze kazdemu sa paci nieco ine, kazdy hlada vo svojej kategorii. fakt je vacsi problem skor tvoje sebavedomie ako telo. nemusis sa citit ako bohyna, ale zase aby si sama seba kvoli takej prokotine sabotovala? to uz je fakt alarmujuce
Chlapov odrádza viac žena kt ma sama zo seba komplexy ako strie al celulitída u ženy kt milujú.
@bessie12 pamiatka na chladničku
@lucas1981 keď žena priberie veľa - urobia ss jej strie, chápeš?
Ľudia niesu na svete kvôli tomu aby boli dokonali , ak od teba niekto vyžaduje dokonalosť , tak máš/budeš mať pri sebe nesprávnu osobu. Ja mám síce mindraky v lete kvôli celulitíde , ale doma to vôbec neriešim. Vadí mi skôr kvôli tomu že si ťažko na seba v obchodoch nájdem nohavice vôbec nie kvôli nejakým chlapom 😄
Ja to napríklad neriešim. Treba si viac veriť, každá žena má niečo do seba a není to vždy o výzore.