Chudnutie bez večere
tak este raz zienky, mamicky, slecny, babky..vsetky zeny co ste tu..Kedze som vcera zacala temu nespravne, lebo som polizila otazku a ja som chcela vytvorit diskusiu..tak pisem este raz.
Prosim napisete mi svoje skusenosti s chudnutim ked ste sa rozhodli zabojovat s kilami na zaklade vynechania vecere a bieleho peciva.Ja s tym mam skusenost a pozitivnu, ale to som bola o 3 r. mladsia..a kedze, teraz mi kruti na 34 co schvila mam pocit ze to chudnutie ide pomalsie..No rozhodla som sa zabojovat prave vynechanim vecere a peciva a sladkosti...Verim ze sa mi podari dat dole aspon 5 kil. Casu na aerobik nemam..domov chodim z prace o 16stej, nakup, vybalit, nieco uvarit a ucit sa s dcerkou kt. je akurat prvacka na zakladnej skole..tak snad tie brusaky doma aspon trochu dopomozu.
dakujme za prispevky a verim, ze nas bude vela takych kt. sa podarilo schudnut bez diety...a neveceranim po 17stej.Pekny den zienky
@giulliette24 a uz byvate v domceku? takze sa tesite v maji sa vam narodi stastie..krasa..mne moj stastie uz aj nevy obcas kuse..hlavne teraz pri uceni...piseme pismenko L..a kazy den doma diktat..koso tie dlzne jej robia prloblemy..ale inak sa snazi..musim ju pochvalit..na tych prvakov maju velke naroky teraz..rychle tempoi
@manucao Ahoj ja som začala chudnúť od polovice júla tohto roku a presne ako ty píšej bez večere, bez bieleho pečiva a bez sladkostí a ešte aj bez sladenej vody, čaju a kavy bez cukru. A schudla som odvtedy 28 kg 🙂 a mam 35 rokov 🙂
@valentina99 krasne cislo. A kolko vazis teraz ak sa smiem spytat..Ja mam tych 68 az 68,5 kil.. Chcem schudnut tak 5 kil...ja sladke vody voebc nepijem uz dlhooooo, kavu pijem bez cukru a caj si osladim trstinovym cukrom. biele pecovi som vynechala aj chlieb akurat celozrne tmave pecivo, alebo chlebik na ranajky...a okd ktorej uz nic nejes? a chodis cvicit? ja nestiham..max. doma a aj to je na tesno..mame doma prvacika..
@manucao ešte nebývame, ešte máme kusisko práce pred sebou, no do roka to snáď bude reálne, a s dcérou pevné nervy, nároky sú na ne určite vysoké, ale zas dnešné deti sú veľmi šikovné
@valentina99 wow! klobúk dolu, tiež si myslím, že racionálna strava urobí viac ako prešpekulovaná dieta a hlavne ak sa človek TEŠÍ z chudnutia a z výsledkov a nie sa trápi, že by si dal neviem čo a zhnusene pozerá do taniera so šlátom.
@giulliette24 no to su sikovne ale aj take vynaliezave..tie otazky a reakcie..odpovede..mam pocit ze rozrpavam so sebe rovnou..ja som v jej veku bola ako teliatko...tak vam drzim velmi palce. viem co to obnasa. My sme kupili starsi dom a za necely rok sme ho komplet rozbili a ako keby na novo postavili..hruuuuza..ale zvladli sme to za 11 mes. a uz byvame
@manucao super, tak to ste šikovní, to je podľa mňa oveľa ťažšie než stavať na zelenej lúke, ako v našom prípade. Snáď sa to podarí aj nám.
@giulliette24 ja žiadnu predpísanú dietu nezvladnem, nejedla by som presne to čo napíše na každý deň. Dala som sa nato posvojom s vynechaním bieleho pečiva, sladkostí , sladených napojov, viac pohybu a nežraním večer pred telkou 🙂 Sladke si občas dam, nevravím, že uplne som to vynechala ale len trochu a doobedu ked.
@giulliette24 aj vy prerabate starsi dom? my sme robili este aj pristavbu k nemu..
Ono ked su prasule tak to ide...
@valentina99 ja by som aj dodržala rozpis, ale len ak by mi to chutilo a robilo radosť, no to je u kaźdého iné - tá cesta, ale čo je rovnaké je podľa mňa postoj, motivácia. Teda či chudnem, lebo som sa rozhodla cítiť sa lepšie a mám zo seba radosť, alebo chudnem, lebo sa nemám rada, nechcem sa vidieť, a idem sa preto týrať hladovaním.
@manucao nie, nie my staviame "na zelenej lúke" to je ľahšie ako rekonštuovať, mám rešpekt, pred každým, kto rekonśturuje starší dom, no ako vravíš: "za peníze i dum v praze" už teraz sa tešim ako oslávime poslednú splátku hypotéky!
@giulliette24 ako určite nehladujem, takto sa normálne zdravo schudnúť nedá... ešte je super vyradiť z jedálnička živočíšne tuky a nahradiť ich rastlinnými.
@giulliette24 jooj tak to mate lahsie..staviate niekde v novej stvrti? My sme v dedine pod lesom na vychode slovenska..Ja som cely zicot zilav bytovke, ale manzel je z domu. My mame krasne prerobeny dom a je podpivniceny..teraz sa uz take domy nestavaju..takze dole mame 4 izby kt. chceme neskor prerobit tiez..posilku, letnu kuchynku, kupelnu a hostovsku..a co sa tyka hypoteky..my ju nemame, ale mame uver zo stavebneho. Manzelovi akurat koncilo stavebko ,tak sme zobrali na 6 r. este nam ostavaju 4 roky splatit.. 😎
@valentina99 veru, na slovo ZDRAVO sa veľakát pri diete nemyslí
@manucao krááása na dedine u lesa by som chcela žiť, my sme síce na dedine, ale ulicu si trafila🙂 volá sa predstav si: Nová štvrť! no nie je nová, nová bola, keď dostala ten názov, sme na záhrade u svokrovcov, ale to je kapitola sama o sebe, taký malý podkrovný domček staviame čo som si ho sama ešte počas VŠ nakreslila. Ale vyfinancovali ste to skvele! Chcela by som 😉 my máme klasiku: na 30 rokov hypo.
@giulliette24 tak ze so svokrovcami..aj my sme so svokrovcami..manzelovi zomrela babka pred dvoma rokmi a ostali po nej tri deni..Najstari je moj svokor, kt. svoj podiel nam dal a potom uja a tetu sme vyplacali po 7 tis. eura pre kazdeho..takze sme vyplatili dokopy 14 tis. eciek a dom presiel na nas. No a potom manzel sa zenil ako 35 rocny a akurat mu koncilo druhe stavebko tak ze po 12 r. sporenia mal nasporene celkom pekne a k tomu som predala ja byt, kt. mi ostal po rozvode a tak boli prasule a zobrali sme este 20 tis. zo stavebneho...ale ked to spocitame tak nas to zatial vsetko vyslo na cca 80 tis. eciek..a to nemame este fasadu, plot, chodnik k domu...ale dnu je vsetko tip top a aj zahrada sa uz cisti..predsa len..dom sme dostali komplet zariadeny ako babka v nom zila..takze aj s jej 6 papuckami, zupanmi..so vsetkym co stary ludia zbieraju..bolo to strasne..ani nepocitam kolko kontajnerom sme mali ostdavenych na dvore..vsetko sa vydzadzovalo, potom kopu vleciek odpadu co sa buralo..na katastrofa... azariadovali sme domcek vo vidieckom style..kuchy. som si sama navrhla..bielu taku prrovensalsku..
@manucao hmm, páčilo by sa mi u vás 🙂 my tiež chceme taký vidiecky domček, musela to byť riadna drina, treto vravím, že mám rešpekt, pred každým, kto rekonštuuje, lebo to je 2xtoľko roboty, 2xtoľko nervov
@giulliette24 je to veru je..makacka..urobili sme 4 izb. domcek..dve detske, spalna, obavycka a ktomu je pripjena ta pristavba kuchyna...a ten obvodovy mur povodny tak na to sme napojili prisavbu a tam kde bolo okno na obvodovej stene.je teraz vlastne nechany otvor co je medzi obyvackou a kuchynou a drzi to tehlovy mur..v obyvacke mame len kozub, drevenu borobvicovu komodu a gaucovku a z obyvacky je francuzke okno a terasa..aj zabradlie, aj terasa vsetko je z dreva..v obyvacke a kuchyni mame drevene dile..ja sa tam citim veeelmi krasne a hlavne teraz vecer ked uz o 17stej je tma a zapalime si ohnik
@manucao skvelé, tak ma napadlo, že v takej atmosfére sa vám to bábo nemôže nepodariť 😎
@giulliette24 tak zatial sa nepodarilo...
@manucao žiaden strach všetko mám svoj čas, príde keď ani nebudeš čakať
@giulliette24 tak snad mas pravdu...dost ma bolia vajecniky..alebo co to je..take krce mam v podbrusku..ja si uz namyslam..sono mi robili v lete..vsetko bolo fajn..myslim si, ze najkor bude problem v priechodnosti vajcovodov...
Ahojte maminy, ktora ma zaujem ponukam e-booky - povodna cena 14,90. Celkom su 4 v PDF formate za 2,-
http://www.cojestpocviceni.sk/
Z fitka do kuchyne, alebo čo jest po cvičení a nepribrať - 68str.
Hriešne dobré a zdravé sladkosti 31 str
Zdravé fitness polievky 23str
Vianočné dezerty bez výčitiek 31 str
info v IP

@manucao drzim palce... na to vino daj pozor - v redukcnom rezime by si nemala absolutne ziaden alkohol😉