Chudnutie do leta 2016
Ahojte baby, rozhodla som sa zalozit tuto diskusiu pre vsetky tie, ktore chceme byt do buduceho leta vo forme, pekne a stihle, a ktorym sa to toto leto este nepodarilo, tak ako aj mne. Tesim sa na vase prispevky, podporu a motivaciu. M
@pumpkincake Ja som začala po CR cvičiť po 4.mesiacoch - ako mi odporučil aj gynekológ. Kamarátke dokonca odporučil až po 6.mesiacoch - je to individuálne-záleží hlavne ako sa ti zahojí vnútorná jazva - neriskuj, že sa ti "roztrhne-otvorí".....Poraď sa so svojím. 😉
@evittam no do slaka :( ja nechcem byt v lete tucna :( vzdy som bola zvyknuta na velkost xxs a teraz nosim s/m ale som nizka a mam rit ako svet :( som zvedava co mi povie moj gyndos
baby,mam za sebou aj klasicky porod,aj cisarsky.1x som nabrala +18kg,2x +22-25kg?to uz som sa posledne nevazila.bola som mega obrovska,a mala hrozne stavy zo samej seba,ale,nechudla som nikdy.samo to odide casom.1x do pol roka na povod.vahe,a potom este stihlejsia,lebo som vsade chodila peso s kocikom.nachodene km denne🙂uz po 2x to nebolo take lahke.vozila som sa autom,menej pohybu,a bala som sa cvicit,kvoli sitej rane.aj tak je dolezitejsie spevnovat najskor vnut.brusne svaly ako zhadzovat kila.kvoli tomu aby sa natiahnute ochab.svalstvo nerozislo tak,ze budete musiet byt zas zosivane(nemyslim poporod.ranu)..trvalo mi sice dlho,aj dva roky,ale dnes mam opat kila jam kde boli,stihla,ale samozrejme figura je poznacena.koza mi visi v oblasti brucha.uz to nejak neriesim.mam dve krasne deti,jasne ze nebudem fyzicky ako cerstva dvadsiatka😉za tie deti to stalo🙂taka je prauda🙂 p
@pumpkincake ja som pribrala malo cez tehotenstvo, zo 70 "len na 80kg", po porode som sa dostala na 72 kg a postupne som sa dostala na 65 nic som nerobila, len kocikovanie (a vecer prejedanie sladkym). Tiez som rodila cisarakom a jazva sa mi zacala rozchadzat a tiekol mi hnis z toho, fakt je nutny kludovy rezim. Este stale maleho kojim, tak velmi cvicit sa neda, ale musim. Chcem sa
Dostat aspon o 5 kil dole do leta 🙂 inak mam 164cm a aktualne 65 - vysnivana vaha je 55 kg 🙂
@lara320 ja tiez nemozem zatial nic tak denne vela kocikujem kym mala nie je hladna taka j 2-3h. Ale krize ma bolia z toho. No a jem menej ani nestiham a jednak musim no.. aj tak nekojim tak to aspon vyuzijem , ze mozem dietovat. A moja vysnivana je 43kg ako som mala ked som bola bezdetna 😀 vyska 160cm
Joj zienky ja uz cca 5 den bez muky a sladkosti som zvedava co mi vaha ukaze koncom mesiaca ale budem velmi sklamana ak sa cislo nezmeni lebo nejem nic masne k masku si davam zeleninu sem tam ryzu ked uz velmiam chut na sladke rafsej zobnem 2-3 tycinky (podla mna mensie zlo) a hned ma prejde chut na sladke . alebo si urobim tvarohove gulky alebo ovsene palacinky
Ahojte. presla som si celu diskusiu a chcela by som sa pridat. Od noveho roku som si povedala ze musim so sebou niečo robit. Podarilo sa mi schudnut uz cca 5-6 kil. Skusila som krabičkovu dietu o ktorej som citala v inej diskusii a aj ked som bola skepticka celkom na to prekvapilo. Samozrejme cvicim 2-3x do tyzdna podla toho ako mám cas. Som zvedava ako to bude do leta - zatial som v tretine cesty. Drzim vam palce.
Milé dámy zajtra začínam s 10dňovou výzvou, zajtra odchádza manžel do práce na cca 10 dní a stavili sme sa, že za ten čas schudnem 2 kilá. Zdravá strava a cvičenie. Som zvedavá čo to spraví, mám dve deti 163 cm a takmer 64kg. Cvičiť asi nebudem môcť každý deň, ale posnažím sa. Držte prsty 🙂
@lua278 Drzim palce,zaroven sa ta chcem opytat robis si nejaky jedalnicek sama alebo len budes jest zdravsie veci?
@simonnka2014 ďakujem pekne, dúfam, že budem úspešná. Nie nemám žiaden špeciálny jedálniček, len sa budem snažiť jesť viac zeleniny a hlavne sa neprejedať večer, to je môj najväčší kameň úrazu. Večer som vždy najviac hladná. A tiež sa asi neviem vzdať pečiva, ale obmedzím ho len na raňajky a viac ho nebudem jesť.
@janka7511 aka je to krabickova dieta?
@lua278 a nie len pre teba tu pridavam vseobecne rady co som mala pri jedalnicku,snad vam pomozu ;)
Čo treba dodržiavať, aby sa dostavili prvé výsledky?
1. Jesť 5-krát denne
2. Úplne vylúčiť bielu múku a výrobky z nej ( biely chlieb, koláče...)
3. Nejesť sladkosti ani sladené nápoje! Sacharidy prijímať z ovocia, ryže, cestovín, varených zemiakov doobeda nie na olovrant a večer
4. Nikdy nevynechať raňajky ani iné jedlo
5. Nevečerať po 18:00 hodine, respektíve 2,5 hod pred spaním
6. Piť minimálne 2,5 litra čistej vody denne
7. Nesladiť a obmedziť solenie no nie vylúčiť!
8. Snažiť sa cvičiť aspoň 3x v týždni minimálne hodinu
9. Veľmi vhodné je piť vodu s citrónovou šťavou(kys.citrónová je veľmi vhodná pri diéte) ráno na naštartovanie metabolizmu alebo kedykoľvek v priebehu dňa.
10. Jesť každé 3 hodiny, aby telo nebolo hladné(vtedy ukladá tuk do zásoby)
11. Kuracinu zameniť aj za iné hydinové mäso
12. Ak príde hlad neskôr večer alebo v noci, tak je veľmi vhodná uhorka, paradajka alebo iná zelenina, ktorá obsahuje väčšie množstvo vody
@adickaf toto si pripnem na chladnicku 🙂
@kelina preco si nahnevana na seba?
@adickaf a kolko a za aku dobu si schudla?
@pumpkincake moja skúsenosť je, že pri plnom dojčení som zhodila za 6. mesiacov na pôvodnú váhu, jasné, že svalstvo a natiahnutá koža ide dole len cvičením, ak dojčíš, nediétuj, a neboj sa, dáš to, tie kilečká navyše sú daňou za naše deťúrence 🙂
@janulka_petkulko nekojim.
A ta dan s tym az tak nesuhlasim lebo poznam aj stihle mamicky s krasnym telom
kila za deturence su este tie dobre kila 🙂
a po lete uz chudnut nebudete ?? 🙂
@pumpkincake samozrejme, ale predsa žena priberie a koža sa natiahne, s tým nič neurobíme, len cvičiť a cvičiť
@janinka444 mam za sebou prve dva tydne, za prvy tyzden som dala dole 1,5 kg a druhy len polkila ale to je moja vina lebo druhy tyzden som nedodrziavala poslusne pitny rezim a ani jedalnicek uplne, zacala som aj s kamoskou a ta ma pevnej vole viac nez dost po dvoch tyzdnoch 4 kila dole a velmi je to na nej vidiet
janinka444 je to klasicka krabickova dieta. Donesu mi 5 jedal a nemam problem s varenim. Vitabox je asi jediny v Kosiciach pokial viem. Mne to zatial funguje. Varia sa tam klasicke jedla co poznas ale gramaz si vyberies podla hmotnosti. Skus kuknut ich web a uvidis.
@janinka444 je to klasicka krabickova dieta. Donesu mi 5 jedal a nemam problem s varenim. Vitabox je asi jediny v Kosiciach pokial viem. Mne to zatial funguje. Varia sa tam klasicke jedla co poznas ale gramaz si vyberies podla hmotnosti. Skus kuknut ich web a uvidis.
Tak dievčatá, dnes je týždeň čo som vysadila pečivo, sladké, kg dole nešli ale 2 cm v páse. Len som dostala krámy, tak teraz som ako balón naliaty vodou, tak uvidíme. Večera dnes strúhana mrkva s citrónom a údeným tofu. Nukam malú,že daj si aj ty a ona mi na to: mne tofuj nechutí!

Ja by som tiez chcela schudnut. Mam 6tyzdnov po porode ale rodila som cisarskym. Je tu niekto taky? Ze ako a kedy uz zacat cvicit. Zatial len dietujem ,ale to nejak nepomaha asi. Je mozne schdnut do leta az 10kg? Po porode som len tak dala dolu 15kg ale este 10kg musim aby som bola na povodnej vahe.