Chudnutie do leta 2016
Ahojte baby, rozhodla som sa zalozit tuto diskusiu pre vsetky tie, ktore chceme byt do buduceho leta vo forme, pekne a stihle, a ktorym sa to toto leto este nepodarilo, tak ako aj mne. Tesim sa na vase prispevky, podporu a motivaciu. M
Inac ziadny tuk ...aj jogurty si kupujem z 0% tuku tvaroh 0/5% tuku proste vsetko nizskotucne a sladim sladidlom sevia je sladke a ma 0kalorii🙂
@matka198827 a namiesto peciva co?
Meriam 170cm ...namiesto peciva jem doma robeny chlieb z ovsenych otrub 🙂 inac este som ani necvicila ked zacnem pmozno to pojde rychlejsie.🙂
Ak schudnem tych 33kg dokopy do leta tak sa strasne ale strasne opijem a oslavim to 🙂
@matka198827 ahoj môžeš prosím dať recept na ten chlebik z otrub??? Ďakujem
Recept: 6 lyzic ovsenych otrub, 3 lyzic psenicnych otrub,4 lyzice suseneho mlieka,1/2 lyzicky prasku do peciva,2 cl a suseneho drozdia,lyzicka jogurtu, 2 vajcia, sol,2 lyzice teplej vody, 2 lyzice nizkotucneho taveneho syra ( ja davam nizkotucny tvaroh)
Ovsene otruby a aj psenicne kupujem v kauflande a vydela som ich aj v tescu 🙂
Mam aj super recept na pizzu ktoru mozte papat kolko chcete 🙂
@16kamilka16 ahoj, bola som na tom podobne😊 mam dole 24kg za 8 mesiacov, len zdravá strava a dva-tri krát do tyzdna sa snažil cvičiť😊 neboj das to😊 môj cieľ je 80kil na výšku 178 cm, dufam že to pôjde raz dva😉
Inak kočky ak by ste mali záujem mám veľa vyskúšaných receptíkov, aj tu na MK aj na FB som vytvorila skupinu
Moj ciel je 60kg druhy ciel 55 kg na vysku 170cm
hej, ak chcete naozaj iba a iba schudnut, mam diety ktore pracuju a date kila dole. To je najmenej 🙂 ale budu zavisle od vasej vole, rozhadzu vam hormony, nebudu vam chutit, nebudu udrzatelne a koniec koncov, budete pri nich rychlejsie starnut, mat nalady a hladiny energie budu kolisat ako anglicke pocasie :D Ale kila pojdu dole.
Ak chcete vyzerat lepsie, mat viac energie, dobry atleticky vykon, popri tom aby aj mozog super fungoval a k tomu aj bojovat proti chorobam a starnutiu...tak to nikdy nebude o kaloriach. Ja som iba clovek, co spaluje vlastny tuk - jednoduche. Zacali sme budovat komunitu uz vyse roka, ktora je vsetko o zdravom, silnom a spravnom metabolizme,ktory spaluje tuk! A cesta tam nie je cez tabletky, prasky, protein shake alebo appky co pocitaju kalorie (takze NIC nepredavam)....ale cez skutocne, realne chutne super uzasne jedlo, ktore si sama varis, ktore ti posluzi a nakopne tvoj metabolizmus a vyrovna hormony a kazdy den ta bude dostavat blizsie tym smerom!
V Blave mam prve prednasky, zdarma a pre vsetkyyych! Pridite baby, budem rad ked budem moct nieco odovzdat co naozaj funguje! ...a este raz, vsetko su to IBA INFORMACIE, ktore ti pomozu pochopit, ako tvoje telo pracuje a ako spaluje tuk.
@matka198827 poprosim recept aj na tu pizzu..... Ďakujem
POTREBUJEME :
*3 lyžice ovsených otrúb
*1 vajce
*2 lyžice 0% jogurtu
*2 lyžice paradajkového pyré
*štipka soli
POSTUP :
1. Všetky suroviny zmiešame a rozotrieme na plech vystlaný mastným papierom.
2. Pečieme 10 minút pri teplote 200°C.
3. Upečené cesto vyberieme z rúry a potrieme paradajkovým pyré.
4. Okoreníme pizza korením, posypeme nakrájanou cibuľkou a roztlačeným cesnakom.
5. Na vrch pizze položíme plátky šunky, vajíčko a nízkotučný syr a dáme dopiecť ešte asi 15 min mozete si dat na vrch akukolvek zeleninu aku lubite.🙂
@matka198827 ešte k tomu chlebiku peciete ho vo forme??? Na koľko stupňov a ako dlho?? ĎAKUJEM
Peciem ho na 180stupnou priblizne 40minut formu nemam este kupenu ale davam ho do formy na vabovku a vyzera super ale formu si trosku vymastim olivovym olejom aby sa neprilepil.🙂
@matka198827 ahoj aku znacku jogurtov kupujes a kde co neobsahuju tuj?
@mirdy11 activiu 0% tuku ..tvaroh 0,5% tuku light syry skor mozzarela, cottage syr .tvrde syry nejem lebo je ta od 35% tuku do 60% tukuva to je strasne vela.....sunku morcaciu alebo kuraciu minimalne 80% masa ...mlieko tiez len 0,5 %tuku.....
Dokonca som zistila ze cibulka sa da spenit aj na vode aj maso pred pecenim spiect na vode 🙂 a chuti to lepsie ako na oleji robena.🙂
@matka198827 dakujem za radu a ako si si zostavila jedalnicek?A k jo lgurtu mozem aj dake ceralie do toho?Ja som sa teraz dala na odstavovanie ovocia a docela mi to berie.Dva tyzdne som drzala dietu podla Macingovej...dlhsie som nevydrzala.Akoze zhodila som dve kila a cita som sa super...no teraz skoro po troch tyzdnoch...uff..sice vaha mi ostala ale brucho sa mi opat nafuklo ako pred tym.Tak reku skusim to zo zdravsim zivotnym stylom.....tak uvidime....
@mirdy11 a dukanovu dietu si neskusala? Ja mam najviac receptou odtial ...mas tam povolenych 100potravin ktore mozes jest neobmedzene 🙂
Este nieco zemiaky ryzu ani cestoviny nejek v vsetkemu si davam zeleninu
Dukanova?nie pozriem to dik
@mirdy11 kamoska s nou schudla za 7mesiacov 35kg 🙂 to je fajn dieta hlavne pre tych co potrebuju vela schudnut za kratsi cas ale potrebuju vela jest 🙂 u nas v praci ju drzala 3/4 kolektivu.🙂
Jaaaj konecne to ide aj z bokov doleeee
uz mam -6cm
takze prvy tyzden dole 3 kg, len stravou, bez pohybu, boli ma totiz brutalne ostroha na pate, idem stredu ortopedovi, nejaky extra pohyb nehrozi zatial :-/
Kocky, dnes zacinam cvicit jilliian 30days - level 1...
Prida sa niekto?

@matka198827 krasne, len tak dalej... 🙂