Chudnutie do leta 2016
Ahojte baby, rozhodla som sa zalozit tuto diskusiu pre vsetky tie, ktore chceme byt do buduceho leta vo forme, pekne a stihle, a ktorym sa to toto leto este nepodarilo, tak ako aj mne. Tesim sa na vase prispevky, podporu a motivaciu. M
Kočky, ďakujem... Už "iba" 14 kg do môjho cieľa 😝
dievčatá tak od 1.1. dole 9 kíl...pomaly ale iste 🙂
Je tu aj niekto kto ma vek +40? Ja len že sa mi zdá že vekom to ide pomalšie
ahojte,som úplne normálna žena,ktorá sa celý život trápila diétami a jojo efektami po nich,,chcela by som vám priblížit spôsob akým sa to poodarilo konecne mne..asi pred rokom mi známa odporučila jednu skupinu na facebooku,ktora sa venuje poradenstvu v oblasti zdravej výživy a chudnutia.Zo zaciatku som bola veľmi skeptická a produkty sa mi zdali drahé,ale na naliehanie mojej známej(ktorá v tom čase schudla 8 kil),som si povedala,že už som skúsila všetko,tak prečo nie aj toto.Na môj obrovský údiv som začala krásne chudnúť,cítila som sa skvelo a dokonca sa mi zlepšila pleť.No ostávala som veľmi opatrná a čakala čo prinesú daľšie týždne a mesiace.Výsledok?Základný program som ukončila pred dvoma mesiacmi,teraz už len udržiavam hmotnosť,znížil sa mi krvný tlak a vyzerám o desať rokov mladšie🙂))
@poisonblu ano poprosime receptik na tie zemlicky
Ctakze 17 februata som pisala ze mam 65 kil dnes mi ukazuje vaha 64 ide to pomaly ale ide 🙂 akurat som tetaz vecer zhresila cakam svoje dni ale lem dnes skm zhresila to staci a pokracujeme dalej hadam budem mat zaciatko. Aprila 63🙂 do 57 daleko 🙂stale si posuvam svoj ciel tak hafam 57 bude uz definitivne 🙂
Aj ja sa snazim schudnut ja drzim 90dnovu dietu.mala som 74kg a teraz 68,5 pri 167cm.brucho sama slanina,aj stehna a zadok.po jednom dietati kde som pri tehot.nabrala 28kg.tie su uz dole len by som chcela schudnut este dalsich 10.zacala som behat,tak hadam to do leta nejako dam 🙂
@erika10 a ako sa ti to podarilo??za taky cas dat tolko KG.
co si jedla?alebo co cvicis?
@vanesenka dobre si si to stanovila po sviatkoch :D
@vanesenka nic nie je nerealne len sa treba o to snazit
@margaretka_9 my ck hovoril ked som isla z vahy 86🙂
upravte si svoje obvoDy
Dievčatá poznáte tieto videá ?
https://www.youtube.com/watch?v=iq6LM0CD18Q
Cvičí sa jeden den turbo spalovanie, druhý - killer a tretí den - skalpel a potom volno jeden den, a tak dookola
@bubu37 nefunguje link
Ahojte 🙂 nahodne som natrafila na tuto diskusiu a urcite vrelo Vám odporucam cvicenie s Jillian Michaels, fantasticky sa vam vytvaruje postava, cvicenie trva len cca 30 ,,intenzívnych´´ minút kazdy den 😎 😉
@girl88a kde najdem ako mam cvicit podla nej? na youtube su videa?
@vlastulina1 ja cvicim podla youtube t4rsz prvy level
Uz mam 63 5 kil dole od vianic este 6

@erika10 Super ze sa ti tak dari 🙂