icon

Chudnutie do leta 2016

mata_oo
9. dec 2015

Ahojte baby, rozhodla som sa zalozit tuto diskusiu pre vsetky tie, ktore chceme byt do buduceho leta vo forme, pekne a stihle, a ktorym sa to toto leto este nepodarilo, tak ako aj mne. Tesim sa na vase prispevky, podporu a motivaciu. M

erika161
16. mar 2016
Používateľ erika161 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od erika161.

@erika10 Super ze sa ti tak dari 🙂

erika10
16. mar 2016

Kočky, ďakujem... Už "iba" 14 kg do môjho cieľa 😝

arkelia
16. mar 2016

dievčatá tak od 1.1. dole 9 kíl...pomaly ale iste 🙂

vandijan
16. mar 2016

Je tu aj niekto kto ma vek +40? Ja len že sa mi zdá že vekom to ide pomalšie

andreakovacova57
16. mar 2016

ahojte,som úplne normálna žena,ktorá sa celý život trápila diétami a jojo efektami po nich,,chcela by som vám priblížit spôsob akým sa to poodarilo konecne mne..asi pred rokom mi známa odporučila jednu skupinu na facebooku,ktora sa venuje poradenstvu v oblasti zdravej výživy a chudnutia.Zo zaciatku som bola veľmi skeptická a produkty sa mi zdali drahé,ale na naliehanie mojej známej(ktorá v tom čase schudla 8 kil),som si povedala,že už som skúsila všetko,tak prečo nie aj toto.Na môj obrovský údiv som začala krásne chudnúť,cítila som sa skvelo a dokonca sa mi zlepšila pleť.No ostávala som veľmi opatrná a čakala čo prinesú daľšie týždne a mesiace.Výsledok?Základný program som ukončila pred dvoma mesiacmi,teraz už len udržiavam hmotnosť,znížil sa mi krvný tlak a vyzerám o desať rokov mladšie🙂))

lua278
16. mar 2016

@arkelia ako sa ti to podarilo?

lua278
16. mar 2016

@adickaf ja ani pol deka dole, ochoreli mi práve obe deti. nemala som na seba vôbec čas, bola som rada že som o polnoci zaľahla a každú hodinu v noci v stávať. Som zo seba sklamaná, ale ja verím tomu, že sa mi to skôr či neskôr podarí.

sandrasstini
16. mar 2016

@poisonblu ano poprosime receptik na tie zemlicky

vanesenka
16. mar 2016

Ctakze 17 februata som pisala ze mam 65 kil dnes mi ukazuje vaha 64 ide to pomaly ale ide 🙂 akurat som tetaz vecer zhresila cakam svoje dni ale lem dnes skm zhresila to staci a pokracujeme dalej hadam budem mat zaciatko. Aprila 63🙂 do 57 daleko 🙂stale si posuvam svoj ciel tak hafam 57 bude uz definitivne 🙂

adickaf
16. mar 2016

@lua278 tak to ti nezavidim hlavne nech sa uzdravia zvysok pock, ja som tiez chcela dlho schudnut ale dobra "konstalacia Hviezd" prisla az teraz ;)

anavik29
16. mar 2016

@arkelia ahoj gratulujem, ja tiez presne - 9 kg od 1.1., tesim sa a drzim palce!!!

zzuzulinka
16. mar 2016

Aj ja sa snazim schudnut ja drzim 90dnovu dietu.mala som 74kg a teraz 68,5 pri 167cm.brucho sama slanina,aj stehna a zadok.po jednom dietati kde som pri tehot.nabrala 28kg.tie su uz dole len by som chcela schudnut este dalsich 10.zacala som behat,tak hadam to do leta nejako dam 🙂

kotatko1232
16. mar 2016

@erika10 a ako sa ti to podarilo??za taky cas dat tolko KG.
co si jedla?alebo co cvicis?

arkelia
17. mar 2016

@anavik29 ďakujem aj ja vám všetkým ktoré to chceme...nech sa nám darí 🙂

arkelia
17. mar 2016

@lua278 jem 5 krát denne ,všetko na vode a olivovom oleji...ziadne pečivo,bielu muku a biely cukor ci obycajnu sol.a teraz som začala cvicit. tak uvidím koľko dám za týžden

1erika3
17. mar 2016
Používateľ 1erika3 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 1erika3.

@vanesenka dobre si si to stanovila po sviatkoch :D

vanesenka
17. mar 2016

@1erika3 bmyslis ze je realne mat v lete 57 ked od maja zacnem s malou chodit na bicyke cca 5 krat v tyzdni dve hodiny? Zda sa mi ze to jde pomaly minuly rok mi to islo rychlejsie aj ked isla som z vacsej vahy to jw pravda

margaretka_9
17. mar 2016
Používateľ margaretka_9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretka_9.

@vanesenka nic nie je nerealne len sa treba o to snazit

vanesenka
17. mar 2016

@margaretka_9 my ck hovoril ked som isla z vahy 86🙂

blue99
21. mar 2016
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
bubu37
21. mar 2016

Dievčatá poznáte tieto videá ?

https://www.youtube.com/watch?v=iq6LM0CD18Q

Cvičí sa jeden den turbo spalovanie, druhý - killer a tretí den - skalpel a potom volno jeden den, a tak dookola

kotatko1232
21. mar 2016

@bubu37 nefunguje link

girl88
23. mar 2016

Ahojte 🙂 nahodne som natrafila na tuto diskusiu a urcite vrelo Vám odporucam cvicenie s Jillian Michaels, fantasticky sa vam vytvaruje postava, cvicenie trva len cca 30 ,,intenzívnych´´ minút kazdy den 😎 😉

vlastulina1
24. mar 2016
Používateľ vlastulina1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vlastulina1.

@girl88a kde najdem ako mam cvicit podla nej? na youtube su videa?

vandijan
24. mar 2016

@vlastulina1 ja cvicim podla youtube t4rsz prvy level

vanesenka
24. mar 2016

Uz mam 63 5 kil dole od vianic este 6

miamaria
27. mar 2016

@bubu37 ale som sa namotala na nu, dobre to vypada