Chudnutie do leta 2016
Ahojte baby, rozhodla som sa zalozit tuto diskusiu pre vsetky tie, ktore chceme byt do buduceho leta vo forme, pekne a stihle, a ktorym sa to toto leto este nepodarilo, tak ako aj mne. Tesim sa na vase prispevky, podporu a motivaciu. M
baby poradte ako schudnut s bokou a co papate namiesto rozkov jem len celozrnne pecivo ...
a ešte som sa rozhodla, že sa vzdávam pečiva a budem si ho piecť doma z ovsených otrúb ako pri dukanovej diéte.
@miamaria julian je skvela 🙂 🙂 aj ja som kedysi zacinala s tymto. semtam pre spestrenie aj teraz 😝 potom som si supla protein a pred tym spalovac 😀
@vadijan jouky uz som to nasla 🙂
@vlastulina1 supeer, už som na level 2 druhý deň za mnou a od 4.4 pridávam bootcamp
@vandijan tak to super pokracujes, drzim ti palce. Ja tiez sa skusim na to dat a uvidime ako to pojde..
@vlastulina1 mám túto motiváciu, a vlastne mi aj pomáha : foto
Ahojte, pridávam sa k vám. Do 1. júla musím dať dole 13 kg. 🙂
@ruiskaunokki za taky kratky cas tolko KG??
@ruiskaunokki to by som potrebovala aj daj radu 🙂
Ahojte žienky.pripajam sa k vam.uz dlhsi cas bojujem s kilami navyse.do konca maja by som chcela schudnut aspon 5 kil( dcera ma prijimanie)
Ahojte holky.Takze ciel mame jasny....zhodit kolko sa len da.Ja som zacala uz pred tyzdnom.Kazdy den behavam cca 30-40 min.Prve tri dni to bol pre mna cisty teror.Nevladala som zabehnut ani 10 min v kuse a to o lapani dychu nebudem ani hovorit.Zatial na sebe nevidim nijake zmeny,vraj prve vysledky sa dostavia az o 6 tyzdnov tak som zvedava.Ale inak sa mi zlepsuje kondicka. Tak aspon daco.Kedze cele tehu som prelezala tak moj orgsnizmus sa totalne spomalil.Synacik ma sice uz 15 mez.a beham stale okolo neho,,ci chodime na ihrisko a samosko trebA aj varit a upratovat........alw stale sa mi to zdalo malo pohybu.Tak som sa dala na beh.Snad robim dobre....a co vy holky?Na aky pohyb ste sa dali?
Ahojte! Takže po dlhodobom odhodlávaní sa pridávam do skupiny aj ja, žiadne pečivo, žiadna múka , žiadny cukor, beh každý den už konečne mám silnú motivaciu tak dúfam že ju neporuším , ked som to dokázala pred tromi rokmi tak to dam aj teraz a - 10 kg dole !
@evica12 @kotatko1232 ano, musím radikálne so sebou niečo spraviť. Od októbra som pribrala 8 kg 🤐
začínm s nupo diétou a budem ju kombinovať s nízkokalorickou prevažne zeleninovou stravou a uvidíme. Chce to hlavne pevné nervy a silnú vôľu 🙂
@ruiskaunokki Nupo??a to je aka dieta?
@kotatko1232 http://nupo.sk/ ale dá sa to kúpiť aj v dm-ku. 🙂
kedze v lete vylezie zo mna malinke stvorenie tak nemusim teraz riesit postavu, som rada 😉 drzim vam baby palce, chodte si za svojim snom a za lepsou postavou 🙂
@ruiskaunokki to som videla v DM ano vcera.ale si myslis ze to nieje zbytocne tolko minut Eur nato aby si sa stravovala zdravsie?
@kotatko1232 tiez si myslim. Radsej pozri receptiky.. je ich plno
Ahojte baby.Pridávam sa k Vám,chcem do leta schudnúť 8kg.Každá máme jasný cieľ,už len cviciť,behať a dobre sa stravovať každý deň.Mne sa to zatiaľ asi mesiac darí.Tak už len vydržať a v lete budeme štíhlejšie 🙂.
Ahojte! Aj ja chudnem. Beham kazdy den 4 km a 2x do tyzdna posilka. Dnes som sice zozrala cokoladu celu, ale davam bacha. 😁
@yollanda super ako si sa priznala :D
aj ja sa pripajam

@bubu37 aj jej aspon rozumiem lebo Jilien som necvicila koli tomu