Chudnutie do leta 2016
Ahojte baby, rozhodla som sa zalozit tuto diskusiu pre vsetky tie, ktore chceme byt do buduceho leta vo forme, pekne a stihle, a ktorym sa to toto leto este nepodarilo, tak ako aj mne. Tesim sa na vase prispevky, podporu a motivaciu. M
@lua278 Nebojte ,ono sa to rozhodne!Ako dlho sa snažíte a z akej vaky idete dole!Ja som začala na 84,5 kg a po týždni a pol mám 81,5 kg,tak uvidim ako to pôjde ďalej!Ja bohužiaľ nemôžem cvicit,mam problémy s platnickami,ale mám dve malé kocky a tie mi dajú zabrať namiesto cvičenia!
@januska1602 tak dajte vedieť či pomáha skúsila by som a ja
@maitte jasné dám vedieť!Prvé dní som z neho mala kŕče a prehánky,ale teraz čo si telo zvyklo,tak chodim akurat casto na malú,ale ja pijem aj veľmi veľa čistej vody!A ráno si dávam pohár vody z citrónovou šťavou!
Ahojte žienky!No čo ako Vám to ide?!Mne sa momentálne váha zastavila,ale pripisujem to aj menšiemu zhonu,ktorý som mala a nestíhala som piť poriadne!
@januska1602 mne to stoji tak isto.dostala som sa na 59,5kg a nejde to dalej ☹
@kotatko1232 jaj to je super váha ,keby mbe už aspoň 7 na začiatku svietila,stále tam je 8,tak dúfam sa to pohne!
@kotatko1232 tak tam sa niekam chcem dostať, teraz by ma potešila aj 6tka na začiatku... krásne čísielko
Ja potrebujem dat dole aspon 5 kil a budem spokojna. Vzdy si rano poviem, ze dnes si zacvicim ale vecer je vzdy nieco prednejsie ach
@januska1602 a zacala som vo februari zaciatkom a mala som vahu 63kg
@vandijan ja chcem dat dole este takych 6kg
baby mame tu krasne pocasie tak prechadzky, korcule..kolke z vas su tu take co cvicili aj ked boli v tom?
@kotatko1232 fandim ti... clovek sa hned citi lepšie... ja ani neviem či moc necvičim..lebo vaha sa hybe veeelmi pomaly..niekedy ani to nie
@vandijan no prekvapim ta ja necvicim vobec mozno co mam prechadzky s malou a aj psikom a este k tomu byvam na 4 poschodi kde nieje vytah 😀
ale tak pijem aj L-carnitine chrom
@kotatko1232 ja cvičím cca 1 hodku aj čosi 5 krát do týždna
@kotatko1232 ale niekedy su lepsie prechazdky ako denno denne cvicenie, kazdemu organizmu podla mna vyhovuje nieco ine a ty este ked byvas az na 4 poschodi tak to dost aj behas a este pocitam s tym ze aj s malou na rukach, ze?
Z mojich skusenosti hlavne neprepadnite slubu roznych diet.
Dolezite je zacat komplexne riesit Biochemiu vasho tela a pochopit suvislosti a vas individualny metabolizmus. Tan kym bude zavisly na sacharidoch tak sa dalej nepohnete ...
Viac uz necham na kriticke zvazenie, ponukam niekolko uvah nad tym, ze ako sme klamani tym co vnimame v mediach a co povazujeme za vseobacne pravdy.
http://www.dusanplichta.com/blog/5-sucasnych-tr...
@zabkazelena007 ano presne tak ..tak si myslis ze to mi staci??alebo musim este aj cvicit doma niekedy som cvicievala aj PLANK+ DREPY som davala 100 za den
@dufanplichta a ako prosim ta zistim nacom moj metabolizmus je zavisly? po porode prvej dcerky som chcela schudnut trosku aspon ale moc sa mi to nedarilo. Teraz som uz zase v tom takze nechudnem ale urcite ked porodim budem musiet nieco zo sebou robit..
Nerobi niektora s vyrobkami Nu Skin?
Babuľky ja každý deň chodím s Patrikom na prechádzky a to na také 4 hodinky len chôdza a je to naozaj super. Všímam si že to čo som trošku pribrala v tehotenstve idem pomaličky dole. Som z toho úplne nadšená lebo tiež som z počiatku chcela neviem aké diéty držať ale to sa neoplatí. Dlho som to nevydržala a ešte keď aj kojím som si uvedomila že musím všetko papať
Ahojte, len sa chcem spytat, kto ma skusenost.. potrebujem zhodit tak cca. 7-8 kg. uz som zhodila cca. 15 kg a to len s malou upravou stravy, len cvicenim, teraz som zmenila jedalnicek, vylucila biely cukor, pecivo aj prilohy, cvicit sa mi velmi uz neda, len prechadzky, da sa realne tolko zhodit a za aky cas? Viem, ze kazdy organizmus je iny, ale aspon priblizne. Dakujem.

@jarka2304 dobrý večer!Áno úplne som vylúčila pečivo a namiesto toho Jem knackenbroty,ale len na raňajky si dám 2 chlebíky!