icon

Chudnutie do plaviek podľa celebrít

papaya1234
6. jún 2025

Ahojte, všimla som si, že Cibulková aj Vačková dávajú nejaké tipy na chudnutie, ale videla som na to nejakú kritiku. Neviete ešte o niekom, kto chudne teraz zo známych osobností a zdieľa, ako to robí?

zic
6. jún 2025

Ozempic...

drews_beauty
6. jún 2025

Pri chudnutí roky rokúce najviac funguje rovnica mať menší kalorický príjem, ako výdaj. Všetci sa zhodujú, že strava robí 60-70%, zvyšok pohyb (kľudne aj rýchla chôdza, nemusíš hneď utekať do fitka, ak to nie je pre teba). Niekomu veľmi pomohlo sledovanie si stravy cez kalorické tabuľky, lebo je pravda, že mnohí si ani neuvedomujú, že dzobnem sem a dzobnem tam, veď "nič nejem" a zrazu ti to spraví také kalórie, že dovidenia..

balerina2025
6. jún 2025
@zic

Ozempic...

@zic jo mam znamu co zazracne schudla za mesiac dva skoro 15kg (taka co v zivote nesportovala a 2 roky jej stala vaha) a neprizna farbu ze berie ozempic

sticker
marca12
6. jún 2025

@papaya1234 Neviem,co mozu na Vackovej hejtovat. Ma upravenu,zdravu,vyvazenu stravu,sportuje. Nechudne rapidne,ale pomaly jej odchadzaju kila. Chudne aj Adriana Polakova,ale na tej sa mi nepaci,ze ona chudne hladovanim. Jej sa tie kila vratia naspat. Podla toho,co ukazuje nema dobre nastavene stravovanie.

janci27
6. jún 2025

@papaya1234 nechapem co mozu u Vackovej alebo Cibulkovej kritizovat, podla mna je to len zavist. Obidive si upravili stravu a cvicia, neschudli za mesiac ani dva, ale chudli dlhsiu dobu.

taktotedanie
7. jún 2025

@papaya1234 podla cibulkovej mozes cvicit sle to mozes aj cez youtube
Vackova davala recepty a jedla, v podstate si oen drzala kaloricky deficit

libusak
7. jún 2025

Nedrz dietu niekoho ineho ☝️
Pri mojom deficite ty priberies
Mojich 10 000 krokov sa nerovna tvojim 10 000 krokom (v spalenych kaloriach)
Moj bazal nie je tvoj bazal

Chudnut sa da aj bez sledovania. Vsetci vedia, co su to zdrave a nezdrave veci. Vyhod zo stravy cipsy a sladene napoje. Prestan jest vyprazane. Zniz mierne porciu jedla. Stravuj sa pravidelne. Po tyzdni sa postav na vahu. Ak isla vaha dole 0,5-1kg, gratulujem, mas spravny jedalnicek