icon

Chudnutie do Vianoc

sany28
25. apr 2017

Ahojte zienky krasne rada by som schudla, jasne ze po sty krat,ale teraz niet cesty spat😁✌🌻. Takze kto sa prida od dnes 25.4.2027 do 24.12.2017 💕 cize do tych najkrajsich sviatkov do Vianoc. Moja vaha 85kg a vyska 161cm a ciel 🌞🌞65kg🌞🌞. Pre niekoho strasne vela premna 1*✌. Mame na to 244dni tak uplne kludnym tempom ziadnymi hladovkami sa to urcite da . Tak kto sa prida???🌻🌻🌻

fazulka219
27. máj 2017

Dievcata nestiham chodit,ale musim sa pochvalit VRATILI MI OBCIANSKY😉Odvtedy ako som tu vyplakavala zliezli so mna 3 kg.dnes opat skuska,idem do prace-kuchyna.drzte sa.

juliet86
27. máj 2017

@cervenaruza123 ahoooj gratulujem velmi. 0.8kila za tyzden je uplne uzo. Co sa svadby tyka. Ono ak 90 percent sa stravujes pekne tak jedna hostina ti progres nezvrati. Uvidis sama ze aj mas chut jest menej ako kedysi ze staci jeden puncak az dva. Tak potom poriadne trsaj na parkete do rana 🙂 a posli foto outfitu ;) a ked naplnis svoj ciel tak na vianoce sa das do tych istych siat co zajtra a budu ti uplne plandat. A kto potrebuje este ranajkovu inspiraciu posielam foto. Ps dako mi uz kasa nejde na chut ked je teplo uvazujem ze si radsej miesto toho vyrobim domacu granolu bez cukru. Ak ma niekto skusenost ci recept sem s nou ;)

juliet86
27. máj 2017

Moj obed ;) asi najnezdravsi za tebto tyzdrn ale stale relativne fajn podla mna

cervenaruza123
28. máj 2017

Dnes tura na bicykli s manzelom. Vcera praca v zahrade u rodicov a posilnovanie s malou sestrou (velmi sa jej pacilo, ked som ju drzala na rukach a robila drepy, tak velmi, ze mi skoro ruky odpadli - mala som ich totiz vystrete 😀). A tento tyzden vyzera ze bude pekny, takze do prace sa bude chodit bicyklom. Som zvedava, ci sa to odrazi aj na vahe a vzhlade, verim, ze ano a ze sa nezacnem prezierat s tym, ze ved sa hybem, tak mozem 😀.
Inak skusali ste tabletky na chudnutie? Moje kolegyne hej. Vzdy ked si dali tabletku, zjedli viac, lebo ved mozu, ved si dali tabletku na chudnutie 😀.

juliet86
29. máj 2017

@cervenaruza123 gratulujem k aktivnemu vikendu! Tabletky na chudnutie su blbost ved to by sme boli vsetci stihli.;)
Baby som si tu pripadala uz osamelo. Napiste aj vy ostatne co ste jedli a robili cez vikend a ako sa drzite!

maryskas
29. máj 2017

@juliet86 ja som bola cez vikend na svadbe a drzala som sa, nemala som potrebu sa prezierat, tak som celkom spokojna 🙂
o tyzden mam statnice, tak sa momentalne vkuse ucim, jedalnicek mam taky chudobnejsi, v podstate sa kazdy den opakuje, tak ho tu ani nebudem pisat, lebo to nie je inspiracia 🙂 cize, momentalne som bez pohybu. Uvidim, ako bude o tyzden. Ale ked mam chvilku volna, sledujem diskusiu a velmi pekne si servirujes jedlo. A ocenujem aj tu farebnost! 👍🙂

cervenaruza123
29. máj 2017

@juliet86 My sme cez v sobotu mali jedalnicek typu co prislo, ale snazili sme sa akuratne mnozstva v zdravsej alternative. Boli sme u rodicov totiz. Sestra v ramci chudnutia zacinala prestavat jest, tak sme ju donutili zacat jest normalne. Mali sme aj dezert a zobali jahody zo zahrady. A v nedelu ranajky klasicke - cokoladove muslicky s mliekom, velmi vyzivne, ale to je nasa klasika. Obed bol velky, mrkvove fasirky, varene zemiaky a kopec salatu. Ale dobre ze bol velky, lebo inak by som asi nevladala na bicykli. Na veceru som darmo vymyslala vselico, manzel chcel svoju oblubenu krupicu 😀. A kedze bola nedela, dali sme si aj trochu zmrzliny. Dnes na ranajky ovsene vlocky s ovocim. Desiatu som zabudla, tak mam len proteinovu tycinku. Obed zvysne mrkvove fasirky so salatom a zemiakmi varenymi v supke. Vecera este neviem.
A rano som sla do prace na bicykli. Som myslela, ze nedojdem, po vcerajsom bicyklovani ma boli cele telo 😀. Ale zvladla som to. Este sa tesim na cestu domov, to mam do kopca 😀. Plus sa snazim kym som v praci, kedze mam sedave zamestnanie, kazdu hodinu spravit 10 drepov. Celkom sa mi to pozdava, citim sa menej zaspato potom 😀.
@maryskas Drzim prsty na statniciach, kedy presne ich mas?

ikulka07
29. máj 2017

@cervenaruza123 si ma rozosmiala s tými kolegyňami 😂😂😂
@fazulka219
gratulujem kočky...paráda 👏👏👏 ... len tak ďalej 👍😉
@maryskas tak držím palce na štátnice 👍🙂
@juliet86 máš fajn jedálniček 🙂👍

dlho som tu nebola 🙂, ale sledujem Vás 🙂😉
ja klasika raňajky grahamový rohlík so šunkou alebo párok, desiata jogurt, obed buď kuracie mäsko alebo cestoviny, olovrant väčšinou proteínová tyčinka (v tom čase chodím po deti do školy a škôlky-to mám pri sebe) a večera nejaký šalát.
v sobotu som upratovala ešte trošku byt a hlavne detskú, manžel išiel do púchova a dievčatá boli so svokrou až do večera, tak som sa vybláznila na ich izbe ... pustila hudbičku a vypratala im izbu, hlavne horné police, tak som vyliezala hore na stoličku a dole 🙂...v nedeľu svalovka a ešte aj teraz 🙂. no a v nedeľu, to už bol manžel doma, som sa so staršou ešte doobeda učila, poobede mala staršia doma 2-hodinový tréning z tanečnej (až som ju chúďatko ľutovala) a tú mladšiu zobral manžel zatiaľ na bicykel a na ihrisko, keď staršej skončil tréning, zobrali sme bicykel a ja som behala popri nej až na ihrisko, tam sa ešte pohrali a potom ďalej na bicykle okolo celého jazera...rýchla chôdza alebo beh 🙂. tak Vám poviem, že som večer už mala faaaakt dosť 😀. tak a dnes už mám odcvičené jill shred level 1 🙂 a uvidíme, čo bude ďalej, či ešte niečo stihnem, lebo mám dohodnuté stretko s triednou učiteľkou - niečo súrne musím vybaviť (tak mi držte palce) a potom beriem deti zo školy a škôlky, tá mladšia má trénig a staršia musí trénovať doma.
krásny dník Vám prajem babulky 😉

ikulka07
29. máj 2017

a ešte som zabudla, že som sa nevážila ...až v stredu 🙂

a ešte jedna vec, našla som to tu na MK, uhorkovo-citrónová voda (dva citróny, polovica šalátovej uhorky, 1,5 l vody). Do džbánu vyžmýkame jeden citrón. Druhý citrón zbavíme šupky, nakrájame a vložíme do džbánu spolu s nakrájanou a ošúpanou uhorkou. Zalejeme vodou a necháme odstáť v chladničke.

je to fakt výborné 👍 ... vyskúšajte 🙂

juliet86
29. máj 2017

@maryskas gratulujem ze si zvladla svadbu a drzim palce na statnice!!!
A aj jednostranna strava by ma zaujimala urcite ;) ;) ale radsej sa sustred na ucenie. Vela stastia.

maryskas
29. máj 2017

Jeeej dakujem za podporu zienky 🙂

@ikulka07 to vyzera byt super, milujem domace limonady, urcite ju vyskusam 🙂

@cervenaruza123 ja tiez moc neverim tabletkam, kedysi som brala nieco s L -carnitinom, zda sa mi, ze trosku to pomohlo, ale moc nie..tie tabletky su vacsinou k cviceniu, aby si sa viac spotila a vydala kalorii. A kedze ja aktivne nesportujem (zatial 🙂 ) tak su mi zbytocne. Ci ake konkretne si myslela? Kedysi boli v kurze nejake malinove ketony, ale to je podla mna blbost 🙂 Inak, obdivujem tury na bicykli..ja a bicykel nie sme kamarati, nemam trpezlivost s kopcami :D

A moj jedalnicek:
ranajky-tradicna kasa
desiata-jablko
obed-tuniakovy salat
olovrant-ovsenno-cokoladovy kolac
vecera-asi tvaroh bude

cervenaruza123
29. máj 2017

@maryskas Len tak vseobecne ma to zaujimalo. Lebo tiez tym tabletkam neverim, ale ak by nejake fungovali, celkom by ma to zaujimalo. Odporucila by som kolegyniam 😀.
Bicykel som stale zboznovala. Ako mala. Teraz zistujem, ze je to katastrofa, absolutne nevladzem 😀. Ale dosla som domov beh toho, aby ma niekto musel vyniest hore kopcom, som na seba hrda. Teraz ma sice vsetko boli, ale nevadi, zvykam si 😀.

juliet86
29. máj 2017

@cervenaruza123 a kolko to mas kilometrov?

cervenaruza123
29. máj 2017

@juliet86 Joj neviem, ale kratucko to mam. Za 15 minut som dnes bola v praci, to som sa sice ponahlala, ale aj tak. Vzhladom na moju neexistujucu kondicku mi ale aj to da riadne zabrat 😀. Do prace fajn, lebo sa spustim dolu kopcom a potom uz po rovinke. Horsie ist spat 😀.

juliet86
29. máj 2017

@cervenaruza123 podla mna aj ked je to len par km urobi to vela dlhodobo. Drzim palce!

juliet86
29. máj 2017

Moj dnesny jedalnicek:
Caj s ryzovym mliekom biely smotavy jogurt cerstve jahody pol banana lyzuca vlociek dve lyzice mandlovych lupienkov lyzicka kokosu

Hirne pecene kuracie stehno 150gramov salat zeleny plus cicer paprika

Kava s mliekom 45gr 70perc coko sladenej steviou (mam 1.den kramov)

Jablko, trochu spenatovych kukuricnych chrumiek.

To poobedie boli vyzivovo mimo i ked kaloricky ok. Ale najma som mala strasnu zrutku na cipsy a nevyuzila ju. Tak snad i zajtra bude ok. Cca o tyzden sa odvazim som zvedava na po kramovu vahu....

cervenaruza123
29. máj 2017

@juliet86 Vdaka 🙂. Myslim ze ano. Dolezite je aj to, ze nejdem vychadzkovym tempom, ale snazim sa ist rychlo a svizne. Sice nejdem po asfaltke krasnej rovnej, ale co uz. Vzdy lepsie, ako pocas vysokej - z postele rovno na bus, z busu sediet na prednaske, z prednasky sediet v labaku a cumiet na pokusy, z labaku domov sadnut na zadok a sa ucit. A toto stale dokola. Ja som pred rokom ani par schodov nevysla bez maleho zadychania sa 😀.

juliet86
30. máj 2017

@cervenaruza123 ist po nerovnom povrchu ci uz na bikeu ci pesi je zdravsie!! Nechces si stiahnut appku pacer nech vies kolko krokov cca davas?

maryskas
30. máj 2017

Nasla som na fb recept zdravej zmrzky, vyzera to skvele 🙂
https://www.facebook.com/ellemagazine/videos/10...

A inak, nepouziva niektora z vas bezkaloricke sladidla? alebo co pouzivate na sladenie? med, agave, kokosovy cukor? Ja velmi nesladim, ale obcas pri peceni by som rada zvolila nejaku alternativu, ale nemam s nicim okrem medu skusenosti..

cervenaruza123
30. máj 2017

@juliet86 Skusim ju pozriet, este som o nej nepocula.
@maryskas Ja pouzivam hlavne med. Su rozne nahrady cukru, ale mam skusenost s tym, ze ked o nejakom povedia, ze je zdravy, o pol roka vysvitne, ze uz nie je taky zdravy, ale iny je zdravsi 😀. Takisto je dnes stale nejake sladidlo alebo rastlinka v mode, ktore je super zdrave, na vsetko liecive a pritom to ani zdaleka nebyva pravda. Isty cas som mala hnedy cukor, aj ked nemam pocit, ze by bol zdravsi ako biely. Biely cukor je vlastne tiez z rastlinky, z cukrovej repy. Kde sa da, pouzivam med, ale kedze nepouzivame nejak vela cukru, tak pouzivam cukor. Aj Steviu vychvaluju do neba, ale nemam voci nej uplne doveru, ked som si o nej nieco viac studovala, cize zatial radsej ten cukor. Mam doma aj agave (co som sa potom docitala, ze je uplne nezdrave vraj), aj javorovy sirup a striedam, nech nesladim vzdy tym istym. Umele sladidla su sice z jedneho hladiska lepsie, ale zase maju ine neziaduce ucinky. Vseobecne sa snazim pouzivat co najmenej upravene veci priamo z prirody a z nasich koncin. Dnes uz aj tak nic nie je uplne zdrave zial.

zivotkratky
30. máj 2017

25.4.2017 som mala 77,8 kg
9.5.2017 som mala 76.4 kg úbytok 1,4 kg
16.5.2017 som mala 76,1 kg úbytok 0,3 kg
23.5.2017 som mala 74,8 kg úbytok 1,3 kg
30.5.2017 dnes 73,5 kg úbytok 1,3 kg.
Spolu 4,3 kg odkedy som na stránke chudnutie do Vianoc som sa Vami viac motivovala a ide to akosi lepšie a ľahšie.
Chudnúť, kontrolovať váhu som začala od 25.1.2017, keď som sa už do ničoho nezmestila, postavila som sa na váhu a zhrozenie 81,2 kg. Tu som sa odrazila,
Čakáme v rodine dve bábätká a chcem byť pre nich pekná babička. Po pôrodoch možno i svadby budú a chcem byť pekná. Navyše som si v obchode kúpila pekné veci, číslo 44, do ktorých som sa nezmestila, povedala som si , že ich chcem v lete nosiť a už sa do nich zmestím a cítim sa v nich úžasne.
25.1.2017 som sa už nezmestila ani do čísla 46.. Dnes mám o 6,9 kg menej a v pohode sa zmestím do čísla 44 a už pokukujem na 42. 🙂

cervenaruza123
30. máj 2017

@zivotkratky Wow, to su super vysledky, gratulujem 🙂.

juliet86
30. máj 2017

@maryskas ja niekedy sladim prezretymi bananmi. Napriklad do muffinov. Ci rozmixovat prezrety banan s kakaom dat do mraznicky a mas vegansku zmrzku ;)
Pripadne este rozmixovane datle. My doma cukor uz roky nemame ziadny.mame trosku medu ked naozaj treba.

juliet86
30. máj 2017

@zivotkratky
Ahoj. Gratulujem k uzasnym vysledkom!!!
A vies ako si sa k tej vahe 80 plus dopracovala? Ze co si robila zle? A co si zmenila ze to ide dole? Ako vyzera tvoj typicky jedalnicek?
Drz sa!

kvetinka75
30. máj 2017

tak ja mám po týždni dolu cca 1 kg, nemám digitálnu váhu, tak len tak približne.

Môj dnešný jedálniček - doobeda jahody, čerešne, melon, desiata - cestoviny s kečupom - zase dojedám. Neskôr hrášková polievka s haluškami.
Na olovrant si chystám biely jogurt s čiernymi a červenými ríbezlami
a večera asi brokolicové placky so zeleninou ,príp. ak by som bola veľmi hladná tak varené zemiaky.

Na zajtra si plánujem - doobeda zase ovocný tanier - jahody, čerešne
obed dojem brokolicové placky so zeleninou
neskôr dusená mrkva na cibulke so syrom + rasca
večera kravský syr so zeleninovým šalátom

Dúfam, že to všetko dodržím. Okrem toho pijem vodu - s mätou, medovkou, citrónom

Každú hodinu robím 15 drepov a nejaké úklony, nech ma nebolí chrbát od sedenia.
+ Každý (alebo aspoň každý druhý deň) cca 1 hod. rýchla chôdza.

Doma 50 brušákov ráno + 50 poobede + 50 večer. Tie brušáky som pridala včera.

zivotkratky
30. máj 2017

@juliet86 postupne cca po 50tke každý rok niečo pribudlo a posledný rok, ako som ostala doma šup 10 kg za rok. Zle: bola som bez aktivity, aktívneho pohybu, cítila som sa nepotrebná, z nudy som jedla, žiaden ciel, z toho všetkého depka... Možno tehotenstvá ma zobudili a začala som sa tešiť a snažím sa radosť i posúvať, robím deťom k sviatkom prekvapká, so synom som začala chodiť do fitka, teraz sa teším s krásnej záhrady....,
Včera napríklad na raňajky som si urobila smoothie 0,7l domáce jahody + banán + mlieko, desiata káva, obed segedínsky plný hlboký tanier + tenký plátok knedli,
olovrant 0,7 smoothie jahoda+tvaroh+mlieko, večera zelený šalát, reďkovka, rajčina, uhorka, vajíčko, pol hermelínu.
Dnes 0,7 jahodové smoothie, desiata 0,3l káva, obed kuracia polievka, grilovaná štvrť kuraťa, trochu pečených zemiakov, uhorkový šalát, cviklový šalát a trochu tatárskej, Olovrant asi banán, večera dojem šaláty s polkou hermelínu.
pijem čistú alebo citrónovú vodu.
Doobeda väčšinou ovocie, obed vždy klasika polievka + druhé, olovrant ovocie, večera zelenina s niečím.

maryskas
30. máj 2017

@zivotkratky paci sa mi, ze mas pestry jedalnicek a hlavne taky, ktory vydrzi a nemusi byt len na obdobie "chudnutie".
Ja som na zaciatku uplne vylucila sladkosti, pecivo a kalorickejsie potraviny. Ale potom som rozmyslala, ze to uz nikdy nechcem jest tieto veci, lebo nasledny jojo efekt? Nie, chcem sa takto stravovat stale. Cize ak mam chut na sladke, co ja mam, dam si sladkost (kusok, nie celu coko :D), zdravy kolacik, pecivo doobeda..alebo aj poobede, ale s mierou. A nepriberam. U mna je uspech, ze som v podstate zistila, co som robila zle. A to bolo navalove jedenie. Cely den zdravo, vecer vlci hlad. Teraz sa snazim o pravidelnost a aj zdravsie varianty, to ano, ale v podstate nechcem nic vylucovat a byt obmedzena na obdobie chudnutia. A citim sa lepsie, stastnejsie.🙂

zivotkratky
30. máj 2017

@maryskas v podstate som robila tie isté chyby, vyškrtla som chlieb pečivo,potom som bola schopná zjesť aj celý chlieb sama, vyškrtla som sladkosti a následne som sa nevedela ich dosýtiť. Teraz si občas doprajem teplý tenký skrojok doma pečeného chlebíka, alebo slaný posúch, pizzu, ale len jeden kúsok a odchod. Kúsok koláčika. Raz do týždňa jednu zmrzlinu. Všetky tieto dobroty raz do týždňa, a chute sú zahnané.

juliet86
30. máj 2017

@maryskas
@zivotkratky absolutne s vami suhlasim baby. teraz mali kolegovia posedenie. dala som si trochu, lyzicu zmrzky a dve male sladke tycinky. ani sa mi neziadalo viac, ale keby som si povedala ze to nesmiem tak skor ci neskor spucujem cely cokoladu :D

cervenaruza123
30. máj 2017

Dnes kar, zomrela manzelova 91 rocna babka. Pozehnany vek, cakali sme to uz dlhsie, ale clovek si aj tak poplace. V piatok nas caka ta svadba, ale kedze bol pohreb, velmi tancovat nebudeme, skor tam zo slusnosti posedime, cize nemozem sa prejedat. Taky chaoticky tyzden, aj co sa tyka jedla, aj pohybu, aj vsetkeho, ale tak neda sa chudnut za kazdu cenu. Hlavne som rada, ze nedrzim ziadnu dietu, to by mi rozhodilo a zrusilo cele snazenie, taketo udalosti. Ale takto nemam problem, proste jem normalne, ci smutim, ci som bez nalady, nemusim to riesit, nemusim mysliet na vahu, na priberanie, jednoducho zijem, dycham, vsetko citim ako mam a nemusim mysliet na ziadne jedlo, diety, tyranie sa a obmedzovanie.