Tipy na zúženie pásu a rýchlejšie chudnutie
Ahojte. Dnes som sa vážila a váha ukázala 72 kg, pritom pred 3 dňami som mala 69 kg 😂 takže váha si očividne robí, čo chce. A mám 170cm
Pás mám momentálne 82 cm, čo mi príde strašne veľa. Ešte by som chcela schudnúť približne 10 kg. Viem, že je to dlhá cesta, ale príde mi, že to ide extrémne pomaly. 🥲 cvičím silovo.
Čo vám najviac pomohlo na nejaké zúženie pásu ? Budem rada za každú radu. Dufam že mám deficit nadstavba dobre, robila som si jo cez tabuľky
Prikladám aj výsledky z váhy a pár fotiek, aby ste mali predstavu, ako momentálne vyzerám.

@anonym_autor predpokladám že hodnoty nie sú z inbody len nejakéj domácej diagnostickej váhy. Čo sa týka zúženia pásu, tak brucho v kuchyni.
@anonym_autor predpokladám že hodnoty nie sú z inbody len nejakéj domácej diagnostickej váhy. Čo sa týka zúženia pásu, tak brucho v kuchyni.
@sense ano domáca váha, na inbody so bola pred mesiacom, hodnoty sú podobné. Neveim ako viac v kuchyni, dodrzujem deficit aj makrá 🥲
@anonym_autor korzet...ako grófky kedysi...a poriadne, poriadne pritiahnuť 😆🤣😆👀👍
@anonym_autor korzet...ako grófky kedysi...a poriadne, poriadne pritiahnuť 😆🤣😆👀👍
@ivicatolic to asi určite nie 🙂 stačí si niečo o tom načítať, škodí to viac ako pomaha
@sense ano domáca váha, na inbody so bola pred mesiacom, hodnoty sú podobné. Neveim ako viac v kuchyni, dodrzujem deficit aj makrá 🥲
@anonym_autor a ako dlho? to chce čas. U veľa ľudí hlavne žien ide brucho ako posledne
Silový tréning na cele telo a pridať aj kardio. A hlavne dbať na regeneráciu a spánok a pitný režim.
Pýtala som sa preto že mám o 2cm viac. Ale aj podstatne viac kg a percento tuku mám nižšie a množstvo svalov vyššie.
A čo sa týka užšieho pásu. Nie každej žene je súdené mať postavu presýpacich hodín
Brucho ide ako posledné, genetika robí veľa ak nemáš postavu úzkeho pása nikdy ho nebudeš mať úzky je to stavba tela, cvičenie silovo podľa mňa nieje veľmi cesta, skôr by som volila extrémne kardio tam idú kilá dole, a strava, strava, strava
@ivicatolic to asi určite nie 🙂 stačí si niečo o tom načítať, škodí to viac ako pomaha
@anonym_autor veď sranda 😁
@anonym_autor ako sa stravujes?
@anonym_autor a ako dlho? to chce čas. U veľa ľudí hlavne žien ide brucho ako posledne
Silový tréning na cele telo a pridať aj kardio. A hlavne dbať na regeneráciu a spánok a pitný režim.
Pýtala som sa preto že mám o 2cm viac. Ale aj podstatne viac kg a percento tuku mám nižšie a množstvo svalov vyššie.
A čo sa týka užšieho pásu. Nie každej žene je súdené mať postavu presýpacich hodín
@sense chudnem od februára.
Brucho ide ako posledné, genetika robí veľa ak nemáš postavu úzkeho pása nikdy ho nebudeš mať úzky je to stavba tela, cvičenie silovo podľa mňa nieje veľmi cesta, skôr by som volila extrémne kardio tam idú kilá dole, a strava, strava, strava
@zuzubb007 ako mladšia som vždy mala úzky pás, väčšie boky a ramena. Proste presýpacie hodiny. Tak chcem mať aj nejaky tvar a svalstvo, nie len číslo na váhe.
@anonym_autor ako sa stravujes?
@anonym_93621c tak podľa mňa zdravo. Nepoužívam žiaden olej nikde, sladené napojde nepijem. Denne si varím čerstve jedla, žiadne polotovary. Všetko si zapisujem.
@anonym_93621c tak podľa mňa zdravo. Nepoužívam žiaden olej nikde, sladené napojde nepijem. Denne si varím čerstve jedla, žiadne polotovary. Všetko si zapisujem.
@anonym_autor tak ale ake jedla si varis. Lebo je rozdiel si navarit gulas s knedlou a rybu so zeleninou
@anonym_autor tak ale ake jedla si varis. Lebo je rozdiel si navarit gulas s knedlou a rybu so zeleninou
@anonym_93621c napríklad včera, raňajky ryžová kaša s proteínom a ovocie, obed zemiaky, pangasius, uhorková šalát s proteinovy jogurtom, večera kuracie mleté a zemiaky a omáčka Zero. Nevarim “typické “ jedla, tie mi ani nechutia. Skôr grilované kuracie, steak, hovädzie mäso, ryby a podobne.
@anonym_autor zo silového cvičenia ti brucho nezíde, chce to kardio ako jumping, aerobic a podobne
@zuzubb007 tak snáď mi zíde brucho z deficitu nie?
Nemôže to byť nedoriešená diastáza z tehotenstva? Veľa žien má takýto problém, myslia si, že majú veľké brucho, a pritom problém môže súvisieť s diastázou.
Ja mam presne podobny typ postavy, proste to dolne brusko ide najtazsie. Jedine co vzdy pomohlo je kaloricky deficit a silovy trening. Ale teda ide to ako z chlpatej deky 🙈