icon

Chudnutie do Vianoc

sany28
25. apr 2017

Ahojte zienky krasne rada by som schudla, jasne ze po sty krat,ale teraz niet cesty spat😁✌🌻. Takze kto sa prida od dnes 25.4.2027 do 24.12.2017 💕 cize do tych najkrajsich sviatkov do Vianoc. Moja vaha 85kg a vyska 161cm a ciel 🌞🌞65kg🌞🌞. Pre niekoho strasne vela premna 1*✌. Mame na to 244dni tak uplne kludnym tempom ziadnymi hladovkami sa to urcite da . Tak kto sa prida???🌻🌻🌻

elenita
23. máj 2017

@lenka2905 Ahoj.
Zacala som Vas citat, myslim, ze by som sa k Vam mala pridat...
Ja som na tom presne tak isto.
Len co som cez vikend doma a mam trocha viac casu, cely cas zhladuvam jedlo alebo sladkosti!
Hroza 😩
A pritom mam realne pocit, ze som stale hladna 😶
Idealne pre mna je byt asi nonstop zavalena povinnostami, ako cez tyzden 😝

lenka2905
23. máj 2017

@elenita

ja vôbec nemám problém nejesť sladké...to mi vôbec nechýba...u mňa je to skôr o "slanom chrúmaní" (chipsy, tyčinky,...), pečive a údeninách...ale podstata je tá istá 😠 a najväčší problém je jesť pravidelne a nie si dať prvé jedlo o 17:00h...a potom nedať si s manželom nejaké to vínko 🍹 pri grilovačke, príp. čapované pivo niekde vonku 🙄 uf..uf..uf...

zivotkratky
23. máj 2017

25.4.2017 som mala 77,8 kg
9.5.2017 som mala 76.4 kg úbytok 1,4 kg
16.5.2017 som mala 76,1 kg úbytok 0,3 kg
23.5.2017 dnes 74,8 kg úbytok 1,3 kg 😀 cca mesiac 3kg
Nejedla som žiadne sladkosti,chlieb, pečivo. Raňajky desiata - ovocie káva. Obed klasika, ale len raz do taniera káva. Olovrant ovocie. Večera zelenina + párok,alebo vajíčko, alebo syr, alebo tuniak, špekáčik, lečo, Pitie minerálka, voda

zuzikak
23. máj 2017

@maryskas ja som sladke vody nikdy nemala rada. Inak s tym nekupovanim je to problem. Ja to nekupujem ale pri 2 malych detoch mame celkom slusne zasoby od babiciek....Nuz a nemozem im to zakazat lebo uz som zakazala oblecenie a hracky 🙂

@juliet86 - s tymi krysami si ma dostala 🙂 Musim sa nejako presvedcit byt na seba prisnejsia. Mam 158 cm.

maryskas
23. máj 2017

@zivotkratky pekny ubytok 🙂 a na ranajky + desiata ti staci iba ovocie a kava?

diablikovci
23. máj 2017

@ikulka07 ďakujem moja. Viem že sme tu aby sme jedna druhu podporili, ale ja by som potrebovala tak fyzicky kopnúť do zadku 😁😀 aby sme sa dohodli že pod ideme čosi so sebou robiť 😂. Ja mám kus nevýhodu lebo muž robí na smeny a stále sa mu ro aj posúva tak ja bez deti sa neviem pohnúť aj 3 dni.

ikulka07
23. máj 2017

@zuzikak ahoj 🙂 a vitaj 🙂 ... super je, že už si začala so stravou, to je základ 🙂. cvičiť začni najskôr týždeň po dobratí antibiotík, skôr určite nie.

@cervenaruza123 ja si dám upratovacie kardio v piatok 😀. ale ti poviem, že je to riadna 15-minútová makačka, teraz som si zacvičila opäť a ešte by som chcela poobede a večer brušáky 🙂

@zivotkratky super 👏...len tak ďalej👏😉
@lenka2905 snaž sa jesť pravidelne...viem, že to nie je vždy ľahké a jednoduché, aj ja som to robila, že niekedy som si o 14-tej hod. uvedomila, že som vôbec nič nejedla 😠 a potom človek zje aj slona 😀. teraz sa snažím jesť každé 3 hodinky a keď aj náhodou niekam ideme, tak si dám do kabelky aspoň jablko (desiata) alebo proteínovú tyčinku (olovrant).

zanet197
23. máj 2017

Ahojte baby, od Vianoc som začala asi 8754345678x s chudnutím....stále som zlyhala....no a dnes som vás tu objavila, zaujalo ma že do vianoc....ale ano, bol by to pekný darček 🙂

Tak mám 166cm, a 88-90kg.....pfúúúúú asi najviac z vás všetkých....dobre som sa vypapala....tak začínam s vami, od zajtra......dnes to už nestíham 😀 ... aaa moj ciel, 65kg...však čo sa budem troškáriť 😀

zanet197
23. máj 2017

A ešte...moja veľká motivácia je tá, že by sme chceli bábo, nie teraz ale tak o 2 roky....a ja by som strašne chcela, aby mi aj boli vidieť ako bruško rastie, a aby som nebola jak slonica, lebo ked mam teraz 90, kolko by som mala potom 😖

Tak.....a budem sa snažiť, na raňajky - jogurt ovocie alebo cerealne pečivo - zelenina......obed nič vysmážané, kopec zeleniny....a večera asi tiež zelenina, jogurt, tvaroh, mozzarela, cottage.....medzi tym ovocie, ved v záhrade ho bude kopeeeeec......

Inak našla som tuto vodu.....je sladená fruktózou s nízkym obsahom kalórii.....mysláíte že je ok????? mam problem z čistou vodou, napína ma z nej......

maryskas
23. máj 2017

@zanet197 ahoj 🙂 tak to mas velmi peknu motivaciu a aj jedalnicek si si pekne naplanovala. Ohladom tej vody, moc sa mi nepacia tie 3g cukru na 100ml, v podstate ak vypijes 1 liter, tak 30g cukru.. ale ked ti nerobi dobre cista voda, skusala si napriklad s citronom? Alebo s troskou nejakej stavy z ovocia..ja si v lete robim take limonady s bobulovym ovocim alebo citrusmi.

ivuska6
23. máj 2017

baby ja som zacala niekedy v marci neviem ani datum ale dala som dole 5kg za neake 2a pol mesiaca jem vsetko ako doteraz iba som vysadila sladke a mukove chleba si kupujem v lidli lamalkovy za 5 tyzdnov prvych som dala 4kg dole to piate kg islo uz horsie trvalo dlksie ale da sa to vydrzat a ked uz mam velke nutkanie na sladke hodim do ust jeden dva cukriky gumove a oklamem zaludok

juliet86
23. máj 2017

@zanet197 fruktoza je cukor. Al mozem poradit skus si bud vytlacat citron pomaranca jahody matu macat. Cierny caj zeleny caj. Zeleny caj s ovocnou prichutou. Do toho mineralka do toho pomaranc ci mata...

zivotkratky
23. máj 2017

@maryskas robím rôzne kombinácie, napr. banán + jablko + trochu tvarohu + mlieko
rozmixujem veľmi sýte, alebo len banán + málo mlieka+kakao rozmixujem mňamko,
alebo nakrájam jablko + pomaranč + trochu tvarohu posypem mňamko, alebo jablko + pomaranč + mrkva+ trocha vody rozmixujem....keď som lenivá tak si dám len ovocie. Bez kávy neviem žiť a dosýti ma. Skús uvidíš, že nebudeš hladná. Malý žltý melón na desiatu, jahody zo záhrady plnú misku....

zanet197
23. máj 2017

Babulky...čo tak, každý deň pridať kto čo jedol, kolko vody vypil, popripade kolko a čo cvičil, pocity, fotky....hm??

nuska
23. máj 2017

http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-jak-zhu...
Ak by ste chceli, napíšte. Netreba celú dietu zobrať, stačí 1-2 kokteily alebo polievka, tyčinky + protein. Rady k tomu zadarmo 🙂 Do konca mesiaca akcia.

ikulka07
24. máj 2017

@diablikovci 😀 kebyže mám cestu na furču, tak by som ťa aj prišla nakopnúť 😂😂😉. ono je to ťažké si nájsť čas na samú seba, ale aj doma sa dá zacvičiť. a venovať sa sama sebe aspoň na začiatok 15-20 minút denne sa dá, aj ty máš na to právo. možno aj deti sa k tebe pridajú 🙂. ja keď cvičím, tak moje kočky cvičia so mnou a ich to strašne baví 🙂

juliet86
24. máj 2017

@zanet197 ahoj. Kazdy den zrejme.nestiham ale je to dobry napad a urcite sem tam pridam vahu ci jedalnicek ;)

cervenaruza123
24. máj 2017

@ikulka07 Mamka doma tiez s malou 1,5 rocnou sestrou cvicia. Velmi rada s nimi cvici, opakuje po nich a potom ich napodobnuje, ako cvicili. A minule som sa s nou tak hrala, ze sme dvihali nohy a ruky, ona z toho mala srandu a mne to normalne dalo zabrat 😀. Alebo pouzit dieta ako cinku, so sestrou som tak zvykla cvicit, ze ona na rukach a robim drepy tak jemne, jej sa to velmi pacilo.
@zanet197 Tak ja som mala vcera zly den, asi treti za sebou, aj ked nastastie na vahe to nevidno, ale ked neskor vstanem a nestiham ranajkovat, tak cely den jedalnicek nanic. Zabudla som si este k tomu obed, tak som zjedla len co obchod dal. Vecer som chcela cvicit, ale bola navsteva, takze nic z toho. Snazim sa ale v praci, kym nie je nejaka praca, tak sa hybat viac a celkom to dava zabrat, Pocity vselijake, clovek sa snazi a potom pozrie do zrkadla, ze vzdy tam je ta ista osoba, predsa len zo zaciatku tie kila nevidno velmi, ze idu dole a pri takej hmotnosti aj 10kg dole bude zase len tucna osoba 😀. Ale nevadi, sak pomalicky treba. A ked mam depku, manzel ma nastastie vzdy povzbudi, nech sa nevzdavam.

lenka2905
24. máj 2017

Baby, dnes som si objednala proteínový nápoj, ktorý odporúčala aj @sany28 - zobrala som si chuť biela čokoláda a aj kávu.. chcela by som mať týždeň iba na nápojoch...porovnávala som proteín z Ketodiet a Whey 80 instant..normálne tabuľka v exceli 🙂 to zloženie je takmer rovnaké, akurát cena je markantne rozdielna..moja otázka znie...môj manžel mi tvrdí, že proteinový nápoj 5xdenne mi môže uškodiť-nakoľko to nie je plnohodnotná náhrada stravy...chcem to len na týždeň, ak sa to môže pri ketodiete a zloženie je podobné, mohlo by mi to uškodiť?...aký je v nápojoch vlastne rozdiel?..nechápem...len marketingový ťah s ketodiet?...

zanet197
24. máj 2017

@lenka2905 ahoj.....kupila si si napoje na cely tyzden??? kolko ta to vyšlo???

lenka2905
24. máj 2017

Aby sme sa rozumeli, nechcem zhadzovať žiadnu značku, len chcem vedieť, či do toho môžem ísť aj s iným proteinom alebo, čo obsahuje Keto navyše..Ak sa niekto odborne vyznáte budem vďačná za radu...nechcem si ublížiť na zdraví 🙂

lenka2905
24. máj 2017

@zanet197
Ahoj..kúpila som 2,5 kg biela čokoláda (24,5 eur) a 1kg káva (12,95 eur)...dávka je asi 25 g na jeden nápoj...asi vydržia dosť dlho... 🙂

elenita
24. máj 2017

@lenka2905 ...teda, dala si si s tou tabuľkou námahy....
Mne by sa to nechcelo 😝

rehulkare
24. máj 2017

ahojte diefcata, citam citam od zaciatku a jednoznacne patrim k vam 🙂 po troch detickam som "skoncila" na vahe 94 kg pri vyske 165 cm a aj ked clovek pri 3 spuntoch nema na seba cas a viac menej nevnimam svoju vahu...asi som si zvykla :( :(...tak jak som zbadala svoje posledne foto z vyletu, tak som utala!!! a ide to, sice pomaly, ale ide...zhruba 2 tyzdne si davam pozor na stravu a dnes rano som sa vyzila a ukazalo 91 kg 🙂 tolkej radosti, len nech to vydrzi...nejem sladke (to je moj najvacsi nepriatel, teda snad uz bol 🙂 ), k jedlam si vzdy davam zeleninku, najlepsie surovu a najviac mi chutia surove salatove uhorky, mrkva alebo kalerab, nicim neochutene, len osupane a nakrajane..uz aj deti si ku vsetkemu pytaju 🙂 a teraz je sezona melonov, tak to nam nahrava 🙂 inak o pohybe v zmysle cvicenia zatial mozem len snivat...ale to nevadi, deticky podrastu a uz aj pojdem na to...zatial je pohyb a nie je ho malo vramci domacnosti...vela upratujem, stale s pradlom, stale za detmi a pridala sa k tomu zahrada, tak plejem, okopavam, polievam...hlavne ze clovek nesedi, vtedy sa kilecka veru moc nehybu smerom dole...a teda ciel do Vianoc? verim, dufam, zelam ti velmi...tak na tych 70 kg a ked by slo, kludne aj pod 70 :D a kazdu stredu sa teda vazime, pripadne kazdu druhu, nech viac potesi :D drzim nam palcie baby! a sem tam foto by sme si nedali? teda len kto chce, nech je este silnejsia motivacia 🙂

maryskas
Autor odpoveď zmazal
maryskas
Autor odpoveď zmazal
kvetinka75
24. máj 2017

tak sa dnes pridávam aj ja, váha 67kg , výška 157cm, cieľ do leta 60 kg, do Vianoc 52 kg.

lenka2905
24. máj 2017

@maryskas

ani mi veľmi nejde o to, aby som sa dostala do ketózy...chcem len nejako naštartovať diétu a vyskúšať to na týždeň...potom by som už pridala aj jedlá 🙂

cervenaruza123
24. máj 2017

@lenka2905 Ano, privela proteinov v strave moze uskodit, tak ako vsetko, coho je privela. A samozrejme, nebudes prijimat vsetky ziviny co potrebujes. Nevyznam sa v tom privelmi, ale ked si predstavim, ze osekas vsetky mozne ziviny a namiesto toho bude zrazu prijimat obrovske mnozstvo bielkovin, tak co ja viem... Asi sa ti nic nestane, ale ci to bude dobre pre telo, to neviem. Ja by som si radsej dala hoci trikrat denne proteinovy, ale pomedzi to nejake jedlo. Ale ja celkovo nemam rada vselijake diety a umelo obmedzene ziviny alebo vyvolane nejake stavy organizmu, cize mozno sa mylim.

kvetinka75
24. máj 2017

@zanet197 tak zatiaľ som vypila 2,5 l vody -2 lminerálky zvyšok čistá voda. Tiekla nejaká čudná, tak som pila minerálku. Ráno som mala chuť na praženicu s reďkovkami+malý krajec chleba s kopou semiačok, doobeda melon s čerešňami a teraz lasagne - prehrešok ale mala som iba trošku s pažítkou. Olovrant ešte neviem čo bude. Mám doma zvyšok cestovín tak aby sa nevyhodili asi si ich dám iba s kečupom a na večeru zeleninu s niečím čo ma zasýti. Musím vymyslieť že čo. Najradšej niečo na spôsob delenej stravy.
1 hod. rýchlej chôdze ráno do práce.

Nechcem prejsť na dietu lebo viem že to dlho nevydržím, budem kombinovať normálnu stravu-menšie porcie + delená strava + pohyb