icon

Chudnutie do Vianoc

sany28
25. apr 2017

Ahojte zienky krasne rada by som schudla, jasne ze po sty krat,ale teraz niet cesty spat😁✌🌻. Takze kto sa prida od dnes 25.4.2027 do 24.12.2017 💕 cize do tych najkrajsich sviatkov do Vianoc. Moja vaha 85kg a vyska 161cm a ciel 🌞🌞65kg🌞🌞. Pre niekoho strasne vela premna 1*✌. Mame na to 244dni tak uplne kludnym tempom ziadnymi hladovkami sa to urcite da . Tak kto sa prida???🌻🌻🌻

cervenaruza123
25. máj 2017

Dievcata, ake celozrnne pecivo jete? Mne vsetko v obchodoch pride len ako umelo prifarbovane. A sama si napiect neviem, nikdy mi nepride chutne pecivo, co upeciem

maryskas
25. máj 2017

@cervenaruza123 ja mam celkom rada z Lidla celozrnne, ci uz bagety alebo aj take tie kocky..tam mi pride chut a aj cena prijatelna..

juliet86
25. máj 2017

Cute. Idem spisat co so. Dnes jedla:
Tvaroh s jahodami biely smotanovy jogurt cierny caj s ryzovym mliekom
Kiracie stehno pecene 4 pidi zemiaky pecene veela salatu s medovym dresingom 2 kmackerbrot
2tenke tvarohove domace nesladene strudle
2jablka
Vecera sa nestihla...
Nemyslim ze jem malo. Pocuvam svoj hlad. Proste jem ked som hladna a prestanem ked som plna. Vaha bola 70.8 a zacala som na 72.3. A nefantazirujem O jedle ako zvyknem kedkvazi drzim dietu... nech sa vam dari

lenka2905
26. máj 2017

Baby, kedy sa zvyknete vážiť?...ráno?..odrátavate niečo za oblečenie, papuče?...mne to stále kolíše počas dňa aj kilo...chcem si stanoviť nejaké presné pravidlá...napr. vždy ráno, na lačno, 0,5 kg odrátať za oblečenie...robíte to tak aj vy?

rehulkare
26. máj 2017

@lenka2905 presne..uz som si zabehla vazenie rano, na lacno, ked sa prezliekam z pyzama, teda v spodnom pradle, netreba potom nic odratavat..

juliet86
26. máj 2017

@lenka2905 jasne rob to vzdy podobnym sposobom. Ja sa vazim rano po cikani oredtym ako cokolvek zjem vypijem a naha. Kolisat to moze aj kilo a pol cize isto si najdi system a dodrzuj ho

kvetinka75
26. máj 2017

@cervenaruza123 také kde sú semiačka, to viem že sú skutočné a nie iba nejaké náhrady, kupujem také žemle alebo lámalkový chleba v Lid-i, ten má kvantum semiačok.

kvetinka75
26. máj 2017

@lenka2905 vážim sa každý pondelok iba v spodnom prádle, hneď ráno, cez deň mne kolíše váha aj 1,5 kg, záleží od toho čo zjem, vypijem, koľko vody telo zadrží, to je neobjektívne, preto je lepšie vážiť sa ráno

cervenaruza123
26. máj 2017

@lenka2905 Odporucam precitat si: http://www.chudnutie-ako.sk/postup-na-chudnutie...
Oblecenie, to co cez den zjes, vypijes a mas v zaludku, v crevach, ti zvysuje cez den hmotnost. Pred a pocas menzesu telo zadrziava vodu, ktora tiez nieco vazi, cize opat to logicky znamena trochu vyssiu vahu, ale nejde o tuk, po menzese to proste zmizne. Dokonca minule som zistila, ze rano je clovek aj o pol kila lahsi oproti veceru, lebo cez noc vraj dost tekutiny vypoti a vydycha. Neviem co je na tom pravdy. Tak ci tak, vaha je len orientacna. Moze vybehnut aj o 2 kila a nemusi to nic znamenat. Samozrejme, ked niekolko dni vkuse len prudko stupa, tak to uz nie je dobre znamenie 😀.

zivotkratky
26. máj 2017

@lenka2905 vždy ráno po malej, v spodnom prádle, bez papúč, na lačno, nič neodratavam.

annaksz
26. máj 2017

@cervenaruza123 celozrnny slatinsky chlieb je 100% celozrnnej muky😉
https://www.google.sk/search?q=celozrnny+slatin...

annaksz
26. máj 2017

Ahojte. Ja tiez chudnem. Od marca zo 74 na 67-68 zatial. Teraz sa to zastavilo. Tak si vas tu citam a hladam aj inspiraciu aj motivaciu🙂 Este aspon 10 kil by som chcela.

lenka2905
26. máj 2017

Pýtala som sa preto, že ráno som mala na váhe 70,2 kg a poobede, keď som prišla z práce 69,1 kg....bolo mi zvláštne, že poobede je váha nižšia...tiež som to očakávala nižšie ráno...tak si musím zaviesť systém a zbytočne sa nemýliť...

ewanell87
26. máj 2017

Dievčatá, super, že sa takto snažíte! Držím Vám všetkým palce, aby to išlo ako po masle 🙂 A pridávam inšpiráciu: Ja už tri týždne používam jednu appku - je to celosvetovo veľmi obľubený program na cvičenie a chudnutie: Na svedomí to má žienka menom Kayla Itsines, appka sa volá Sweat a viac sa o tom celom dozviete tu: https://www.kaylaitsines.com/collections/guides
Pozrite si aj jej profil, kde uverejnuje premeny žien 🙂 Ja som z niektorých padla na zadok! https://www.instagram.com/kayla_itsines/
V appke nájdete complet tréningový program, recepty, nákupný zoznam a na nete komunitu ľudí z celého sveta, ktorý takto cvičia a dosahujú úspechy 🙂
Ja ju sledujem už vyše roka - začala som pred niečo vyše rokom na jar cvičit a po 3 tyzdnoch makania som sa dozvedela, že som tehotná 😀. Takže teraz pokračujem po roku 🙂
Je to makačka, ale výsledok stojí za to!

kvetinka75
26. máj 2017

@ewanell87 po 3 tyzdnoch makania som sa dozvedela, že som tehotná
že by vedľajší účinok? Asi skúsim 😉

ewanell87
26. máj 2017

@kvetinka75 to neviem, ale pravdupovediac, ako teraz cvičím opäť tak som sa trošku obávala, že či sa zase nepošťastí 😝 ale zatiaľ nič, tak hádam tentorok do tých Vianoc budú tehličky namiesto pôrodu 😂

kvetinka75
26. máj 2017

no tak som zvedavá čo bude na tie vianoce

ewanell87
26. máj 2017

@kvetinka75 jednoznačne tie tehličky 😂😂😂 lene dúfam, že na mojom bruchu 😝

juliet86
26. máj 2017

@annaksz a co si zmenila vo svojej strave rezime? Ako si sa stravovala dovtedy a ako teraz?

juliet86
26. máj 2017

Inak baby aj vy mavate pred kramami brucho jak keby ste boli tehu??? Och ved ide iba o par mililitrov krvi... preco sa musim tolko nafuknut?

annaksz
26. máj 2017

@juliet86 vela som jedla a vela nezdravych veci a hlavne nepravidelne. Minuly rok som mala 86 kil. Isla som podla knihy domaca krabickova dieta od Aleny Dolezalovej ( ani vlastne neviem, ako som na nu natrafila, ale je uplne super, su tam jedalnicky aj s receptami na 5000kj ). Pravidelna strava a trosku pohybu a momentalne som na tych 67-8 kg. Ale mam krizu a zlyhavam v strave. Tak sa musim opat nakopnut a ist do toho a dalej😒Uz sa nechcem vratit tam, kde som bola

kvetinka75
26. máj 2017

@juliet86 no moje brucho tak vyzerá stále☹

juliet86
26. máj 2017

@annaksz a aka si vysoka?

annaksz
26. máj 2017
juliet86
26. máj 2017

@annaksz no cize uz mas zdrave bmi ktore nie je zdravotnym rizikom! To je super!

juliet86
26. máj 2017

Moj dnesny jedalnicek:
Ranajky: tvaroh s jahodami kokosom skoeicou mandlovymi lupienkami bananom biely smotanovy jogurt cierny caj s ryzovym mliekom

Kava s mliekom

Obed mega sala s mozzarellou paprikou cherry paradajkami avokadom (pridam fotku;) 2 knackerbroty

Olovrant Jablko

Vecera kuracie prsia 2 salatove uhorky s bielym jogurtom 2 knackerbroty

Dobru nockuuuuuu
Ps uz 2 tyzdne ani kvapka alka. Ide to ovema lahsie bez neho 😂

maryskas
26. máj 2017

@juliet86 vzdy ma zaujme ten tvoj cierny caj s ryzovym mliekom 🙂
S alkoholom si priberala, ci ako to myslis?

juliet86
27. máj 2017

@maryskas no tak som si na ranajky zvykla. A ano alkohol mi chudnutie isto brzdil.... ono raz do tyzdna tri drinky to je hned aj 600kalorii k pitiu dake mnamky. No konecna 😂
A este fotka ako vyzera moj salat (velkost kybel pre psa 😂)

cervenaruza123
27. máj 2017

Takze ja sa vazim a meriam stale v sobotu, tento tyzden bez cvicenia, iba stravou slo dole 0,8kg, teraz mam 83,2. Obvod pasa siel tiez dole, asi o 4 cm, myslim, ze je to hlavne lepsim zlozenim stravy a tym, ze uz nemavam tak nafuknute brucho, ale aj tak sa tesim 🙂

cervenaruza123
27. máj 2017

Ale rozmyslam, ze buducu sobotu sa radsej vazit nebudem, v piatok sme na svadbe, to by zle dopadlo, ak by som sa hned po nej vazila 😀