Chudnutie doma počas korony
Ahojte , mám momentálne 60kg a chcela by som mat 52. Fitka zatvorené a skoro všetci doma zákaz vychádzania. Mám v pláne počas týchto týždňov doma schudnúť a vrátiť sa potom do prace ako “nový človek” o niečo chudsia. Myslite že sa dá doma schudnúť bez fitka? 🙂
Poprípade mi dajte prosím vedieť ako ste schudli vy za aký čas a koľko kg. Dakujeeeem
@bibiana177 tak aj kazdy zaciatocnik ma roznu vydrz, takze to je rozne, ale ono napriklad co ja cvicim, tak vies si pauzu urobit, video si stopnut a potom pokracovat, ked sa trochu vydychas. Len podla mna je potrebne proste si to cele odcvicit 😉 Toto je jedina vec, ktora ma dokaze vyviest z miery, ani nie tak cislo na vahe, ale cislo oblecenia.
@bibiana177 zatial co som cez Instagym cvicila, tak fajn, akoze zamakam si dobre, ale zeby som nejako ze nezvladala, zeby som to vzdala to nie, ale aspon clovek vie v akej je forme ci skor neforme 😀
ono tu nepotrebujes nejako nacinie take na cvicenie, ze nejake drahe alebo co, miesto ciniek napriklad mozes mat dve rovnake flase plne vody, to je dostatocna zataz 😉
@frota3 presne lebo na tom to najviac vidis ked proste sa uz nezmestis do niecoho co mas doma a isla som si v obchode skusat rifle a ked som zistila, ze uz potrebujem o cislo vacsie tak som si povedala, ze uz fakt staci
@nikol873 ja prave teraz skoro ziadnu formu nemam takze to asi bude zo zaciatku riadne trapenie 😂 ale musim to vydrzat. a je tam aj take cvicenie, ze s vlastnou vahou a tak?
@bibiana177 ved prave a tolko veci co mam doma, by mi to bolo luto vyhodit, alebo dat niekomu inemu. Takze musim sa dostat do stavu, aby som ich vsetky vyuzila. Musim povedat, ze z tohto pohladu mi celkom korona padla vhod, ze sa nikam nechodi. Ze mam aspon cas a priestor s tym nieco urobit 🙂
Ja som teraz začala od Chloe Ting shred challenge summer 2020 😆 mesačný program. Dá sa nájsť na google a hneď sa dá preklikať na videá na youtube 🙂
ahojte, prosim poradte ako zacat cvicit doma? Nieco pre zaciatocnika
@dom_evi vyskusaj pozriet INSTAGYM, maju kadejake programy, podla toho ja cvicim od novembra a teda citim sa ovela lepsie a tiez som uplny zaciatocnik, pretoze ja a pohyb to donedavna boli slova, co k sebe nesli a teda uz zopar mesiacov to cvicim a pride mi to teraz uplne prirodzene 🙂
@emi_emi159 Jednozna odporucam fitshaker.sk. Vyberies si cvicenie na mieru, hocikedy v pohodli domova, kedy ti to vyhovuje. Potrebujes max. podlozku a cinky ( ak nie, flase s vodou). Odmakas si 15-20 min. Stoji to par € na mesiac. Fakt skoro nic (7,90€). Ja som odmakala zatial len mesiac. Vzdy ked maly poobede zaspi. Pocvicim si a mam klud. Nevyjedam potom pred telkou somariny ( vsak po odcviceni a namahe to nestoji za to) 😁 Mas tam kooopec clankov, tipy na zdrave varenie, rady odbornikov, vyzvy atd. Vysledky zarucene. Ja pokracujem dalej👏👏👏☺️
@bogierka nie je to aplikacia, je to stranka, kde sa prihlasis a tam mas videa, co a ako cvicit 🙂 ze mas chtic to je fajn, treba to ale vyuzit, hned sa do toho obuj a neodkladaj to, lebo ja som to dlho odkladala a dnes som prisla na to, ze to lutujem, ze som sa k pohybu moc nemala :(
@dom_evi cvicenia su ake chces, je tam viacero programov, aj na znizenie hmotnosti, na spevnenie tela, joga a pilates a kadeco, neskusala si to hladat? lebo si to vies vsetko pozriet, co maju v ponuke, tak zalezi co mas rada, mam kamaratku ktora napriklad k joge si nevie najst cestu, ze ta len cvicenia typu hiit a tabata, takze to je rozne, kazda sme ina 🙂 a inak to, ze si to nepotrebovala to ti zavidim a tes sa z toho 🙏
@bogierka to nie je aplikacia, uz vyssie som ti to pisala, ze je to stranka, kde sa prihlasujes 😉 kadejake, vsetko od vymyslu sveta, aj kardio, aj spevnenie tela, cvicenie s vlastnou vahou, pilates a mnoho ineho 😉 vlci hlad vacsinou prepada, ked nejes cely den poriadne, u mna to teda tak byvalo 😉
@dom_evi to ty si zaplatis program, ktory ti je dostupny nejaku dobu 🙂
Je tu nejaká baba čo cvičí spolu s partnerom? Viete odporučiť cvičenie čo je aj pre chlapov?
@bogierka je to fajn, kedze mas moznost si vybrat a je to take, ze si ozaj dobre zamakas a nepotrebujes k tomu nic specialne, vyssie som pisala aj o tom, ze som bola na fit pobyte s trenerkou z Instagymu 🙂 tak posielam ti aj par fotiek jak sme sa tam mali 🙂 aj sme makali, aj sme si uzili teplo, ked tu to pocasie nebolo bohviejake 🙂
@dom_evi ale ty stihnes, ty si ho pustis kedy chces, napriklad keby dnes necvicis, tak proste zajtra si otvoris to video, co by si cvicila vcera 🙂
@jana19877 snazim sa zatiahnut do toho aj toho mojho, lebo toto co teraz cvicim, tak maju program aj pre pary 😝

@nikol873 ahoj prosim ta ake cvicenia su tam? zvladne aj zaciatocnik? ja by som chcela zacat cvicit lebo kysnem doma prakticky uz od jari, snazime s aco najmenej chodit medzi ludi, ideme sa sem tam prejst ale vidim, ze mi to nestaci a a uz som dokonca isla hore o cislo aj s oblecenim a to fakt nemienim dopustit. tiez by som chcela nieco taketo aby to bolo na cvicenie doma ale aby som nemusela zase nakupovat milion veci na cvicenie, lebo vsade co som pozerala take cinky a hentake gumy na natahovanie, zavazia a podobne