icon

Chudnutie doma počas korony

emi_emi159
23. okt 2020

Ahojte , mám momentálne 60kg a chcela by som mat 52. Fitka zatvorené a skoro všetci doma zákaz vychádzania. Mám v pláne počas týchto týždňov doma schudnúť a vrátiť sa potom do prace ako “nový človek” o niečo chudsia. Myslite že sa dá doma schudnúť bez fitka? 🙂
Poprípade mi dajte prosím vedieť ako ste schudli vy za aký čas a koľko kg. Dakujeeeem

Strana
z2
bibiana177
24. nov 2020

@nikol873 ahoj prosim ta ake cvicenia su tam? zvladne aj zaciatocnik? ja by som chcela zacat cvicit lebo kysnem doma prakticky uz od jari, snazime s aco najmenej chodit medzi ludi, ideme sa sem tam prejst ale vidim, ze mi to nestaci a a uz som dokonca isla hore o cislo aj s oblecenim a to fakt nemienim dopustit. tiez by som chcela nieco taketo aby to bolo na cvicenie doma ale aby som nemusela zase nakupovat milion veci na cvicenie, lebo vsade co som pozerala take cinky a hentake gumy na natahovanie, zavazia a podobne

frota3
29. nov 2020

@bibiana177 tak aj kazdy zaciatocnik ma roznu vydrz, takze to je rozne, ale ono napriklad co ja cvicim, tak vies si pauzu urobit, video si stopnut a potom pokracovat, ked sa trochu vydychas. Len podla mna je potrebne proste si to cele odcvicit 😉 Toto je jedina vec, ktora ma dokaze vyviest z miery, ani nie tak cislo na vahe, ale cislo oblecenia.

nikol873
30. nov 2020

@bibiana177 zatial co som cez Instagym cvicila, tak fajn, akoze zamakam si dobre, ale zeby som nejako ze nezvladala, zeby som to vzdala to nie, ale aspon clovek vie v akej je forme ci skor neforme 😀
ono tu nepotrebujes nejako nacinie take na cvicenie, ze nejake drahe alebo co, miesto ciniek napriklad mozes mat dve rovnake flase plne vody, to je dostatocna zataz 😉

bibiana177
30. nov 2020

@frota3 presne lebo na tom to najviac vidis ked proste sa uz nezmestis do niecoho co mas doma a isla som si v obchode skusat rifle a ked som zistila, ze uz potrebujem o cislo vacsie tak som si povedala, ze uz fakt staci
@nikol873 ja prave teraz skoro ziadnu formu nemam takze to asi bude zo zaciatku riadne trapenie 😂 ale musim to vydrzat. a je tam aj take cvicenie, ze s vlastnou vahou a tak?

janka257
3. jan 2021

Dobrý deň, nemal by niekto z vás záujem o tieto kokteily? Čokoláda a lesné ovocie. Oba 500 g balenie. Čokoláda otvorená, minúta jedna porcia, lesné ovocie úplne nové. Objednané zo stránky bestbody.sk za 17,20 eur. Predám oboje za 11 eur

frota3
8. jan 2021

@bibiana177 ved prave a tolko veci co mam doma, by mi to bolo luto vyhodit, alebo dat niekomu inemu. Takze musim sa dostat do stavu, aby som ich vsetky vyuzila. Musim povedat, ze z tohto pohladu mi celkom korona padla vhod, ze sa nikam nechodi. Ze mam aspon cas a priestor s tym nieco urobit 🙂

esmet
8. jan 2021

Ja som teraz začala od Chloe Ting shred challenge summer 2020 😆 mesačný program. Dá sa nájsť na google a hneď sa dá preklikať na videá na youtube 🙂

frota3
8. jan 2021

@esmet ja som uz v oktobri zacala s jednou vyzvou, co sa tyka cvicenia a riadne ma to chytilo, chcela som zacat az od noveho roka, ale som rada, ze som sa dokopala skor. Ved to sa ani nenazdame a zachvilu leto a do plaviek 😀

bogierka
11. jan 2021

@frota3 s cim cvicis ty? ja potrebujem nieco co sa da cvicit doma a je to aj motivujuce uz som nasla vela videi no ani pri jednom som dlho nevydrazala

dom_evi
13. jan 2021

ahojte, prosim poradte ako zacat cvicit doma? Nieco pre zaciatocnika

lucpro1
13. jan 2021

@dom_evi vyskusaj pozriet INSTAGYM, maju kadejake programy, podla toho ja cvicim od novembra a teda citim sa ovela lepsie a tiez som uplny zaciatocnik, pretoze ja a pohyb to donedavna boli slova, co k sebe nesli a teda uz zopar mesiacov to cvicim a pride mi to teraz uplne prirodzene 🙂

bogierka
14. jan 2021

@lucpro1 to je appka? nepoznam to a rada by som sa zacala hýbat o nieco viac

dom_evi
27. jan 2021

@lucpro1 To je nejaká stránka alebo videá ? Ten nazov mi vobec nic nehovori, ake su tam cvicenia? Sadne to kazdemu ci nie? Som naozaj zaciatocnik v cviceni nikdy som to nepotrebovala ale teraz to chcem skor ako sprestrenie dna

patkanik
27. jan 2021

@emi_emi159 Jednozna odporucam fitshaker.sk. Vyberies si cvicenie na mieru, hocikedy v pohodli domova, kedy ti to vyhovuje. Potrebujes max. podlozku a cinky ( ak nie, flase s vodou). Odmakas si 15-20 min. Stoji to par € na mesiac. Fakt skoro nic (7,90€). Ja som odmakala zatial len mesiac. Vzdy ked maly poobede zaspi. Pocvicim si a mam klud. Nevyjedam potom pred telkou somariny ( vsak po odcviceni a namahe to nestoji za to) 😁 Mas tam kooopec clankov, tipy na zdrave varenie, rady odbornikov, vyzvy atd. Vysledky zarucene. Ja pokracujem dalej👏👏👏☺️

lucpro1
30. jan 2021

@bogierka nie je to aplikacia, je to stranka, kde sa prihlasis a tam mas videa, co a ako cvicit 🙂 ze mas chtic to je fajn, treba to ale vyuzit, hned sa do toho obuj a neodkladaj to, lebo ja som to dlho odkladala a dnes som prisla na to, ze to lutujem, ze som sa k pohybu moc nemala :(

lucpro1
30. jan 2021

@dom_evi cvicenia su ake chces, je tam viacero programov, aj na znizenie hmotnosti, na spevnenie tela, joga a pilates a kadeco, neskusala si to hladat? lebo si to vies vsetko pozriet, co maju v ponuke, tak zalezi co mas rada, mam kamaratku ktora napriklad k joge si nevie najst cestu, ze ta len cvicenia typu hiit a tabata, takze to je rozne, kazda sme ina 🙂 a inak to, ze si to nepotrebovala to ti zavidim a tes sa z toho 🙏

bogierka
2. feb 2021

@lucpro1 pozriem to dakujem, a to je volno predajna appka? a ake druhy cvicenia su tam? lebo nie vsetko ma bavi? A u mna je navacsi problem ten ze vecer ma chyti vlci hlad :(

dom_evi
3. feb 2021

@lucpro1 to znie dobre a aký je tam poplatok mesačný či jednorázový?

lucpro1
6. feb 2021

@bogierka to nie je aplikacia, uz vyssie som ti to pisala, ze je to stranka, kde sa prihlasujes 😉 kadejake, vsetko od vymyslu sveta, aj kardio, aj spevnenie tela, cvicenie s vlastnou vahou, pilates a mnoho ineho 😉 vlci hlad vacsinou prepada, ked nejes cely den poriadne, u mna to teda tak byvalo 😉
@dom_evi to ty si zaplatis program, ktory ti je dostupny nejaku dobu 🙂

bogierka
8. feb 2021

@lucpro1 prepac nevsimla som si to predtym, idem si to teda pozriet mozno sa mi to zapaci a konecne najdem nieco co mi bude vyhovuje ked ze pises ze je tam viac druhov cviceni

dom_evi
9. feb 2021

@lucpro1 aha tak ze ked nestihhnem video z nejakeho dovodu uz sa k nemu nedostanem? Ani keby si chcem to cvicenie zopakovat znovu?

jana19877
10. feb 2021

Je tu nejaká baba čo cvičí spolu s partnerom? Viete odporučiť cvičenie čo je aj pre chlapov?

lucpro1
11. feb 2021

@bogierka je to fajn, kedze mas moznost si vybrat a je to take, ze si ozaj dobre zamakas a nepotrebujes k tomu nic specialne, vyssie som pisala aj o tom, ze som bola na fit pobyte s trenerkou z Instagymu 🙂 tak posielam ti aj par fotiek jak sme sa tam mali 🙂 aj sme makali, aj sme si uzili teplo, ked tu to pocasie nebolo bohviejake 🙂
@dom_evi ale ty stihnes, ty si ho pustis kedy chces, napriklad keby dnes necvicis, tak proste zajtra si otvoris to video, co by si cvicila vcera 🙂
@jana19877 snazim sa zatiahnut do toho aj toho mojho, lebo toto co teraz cvicim, tak maju program aj pre pary 😝

Strana
z2