icon

Chudnutie od 1.4.2016

ruzovykvietok
30. mar 2016

Kto sa ku mne ide pridať? 🙂 chcem zmeniť najmä stravu, pridať aj trochu cvičenia, ale strava je prvoradá 🙂 najlepšie keby sa našli aj vegetariáni (keďže ja sama som, aby sme sa inšpirovali, motivovali). A dáme si taký veselý dátum 1. apríla 🙂

qyxina
7. apr 2016

@maryskas presne na tomto som aj ja opat zlyhala. Pred par rokmi som zacala chudnut, ked som bola v praci - ked som si do kancelarie nic nekupila, pekne som vydrzala. Teraz som na MD a je to veru bieda ☹ A to dojedanie po detoch je tiez moja slaba stranka! ☹
Tento tyzden som veru nedala podla svojich predstav 😉 Esteze sa to vzdy da odsunut 🙂

njonja
8. apr 2016

Dievcata, tak ako? Prve vazenie po tyzdni? Ako sa vam dietuje? Ja hlasim skromny posun z 87,6 na 86,2 za 10 dni. Cvicenie 5 razy do tyzdna po 30 minut, jeden prehresok v podobe napolitanky a jeden aperol drink s kamoskou😉

maryskas
8. apr 2016

@njonja waaau! keby mam ja taky maly prehresok, tak som stastna! 🙂

aankaa
8. apr 2016

@njonja SUPER, gratulujem. 😅 Ja vahu presne neviem dnes som sa nevazila ale brucho mam splastnutejsie a to je moj ciel. Aby som ho nemala ako balon. 😒

njonja
8. apr 2016

@aankaa super! Tak sme snad na dobrej ceste😉 este si to zafixovat a v mojom pripade uz zostat pri tomto sposobe zivota. Vies co, celkom ti ma ti chytilo🙂

aankaa
9. apr 2016

@njonja no aj mne sa to zacina pacit, zacala som mavat desiatu potom sa mi sice obed posunenie na 15 ale to mi nevadi lebo potom okolo 18 - 19 nieco zeleninove, alebo jogurt, tvaroh, cottage a tiez musim povedat ze sa aj citim lepsie 🙂

njonja
10. apr 2016

@aankaa najlepsie na tom je, ten pocit, ze clovek nieco robi pre len seba. Je to , aspon pre mna, taka mala psichologicka ocista ta pol hodinka sportu a zdrave jedlo 😀 😀

k_martina
10. apr 2016

Ahojte, chcem sa k vám pridať. Ja som začala asi tak pred dvoma týždňami. Výška 168 váha 70. Dnes to bolo 68,4 čomu sa teším. Chcela by som sa dostať na 62kg. Pred dvoma rokmi som tam bola, minulý rok to už bolo 66😕

k_martina
16. apr 2016

Ako sa Vám darí 😉ja som sa posunula o kúsok nižšie, 67,4 dnes ráno, ide to pomaly, ale vidím výsledky. Zišli mi dolu centimetre, čo je dôležitejšie ako váha, aspoň pre mňa 😊

anatalia77
16. apr 2016

@k_martina tak ide to vcelku dobre,mením stravu pridávam pohyb. Akurát teraz rozmýšlam čo také by som si navarila..

k_martina
16. apr 2016

Ja dnes budem mať bulgur so zeleninou a kúsok mozzareli light na vrch😊večera bude šalát a varene vajíčko, medzi tým si dam jogurt alebo cottage s rajcinou.

vanesenka
18. apr 2016

Pripájam sa 64 kil chcem 58 kg od zajtra len vajcia kuracina ryby zelenina šunka syry 🙂

njonja
18. apr 2016

Dievcata, tak ako ste na tom? Nejako tu nemáme priebežne správy... Ja sa držím s cvičením 6xtyzdna po 30 min a jedlo sa mi tiež darí. Hlavne ma to začalo poriadne baviť - ten pocit, že konečne robím niečo pre svoje zdravie a fakt sa cítim skvelo. Žiadne chute na somariny nezdravé. 😜

ishkaa
18. apr 2016

Ja zatiaľ fajn,zdravá strava,cvičiť zatiaľ nemám čas :( 2 kila dole za týždeň

njonja
18. apr 2016

@ishkaa super!!!! Mne tie kilá idu pomaličky, ale robia sa mi svaly , tak nestresujem 😂

maryskas
18. apr 2016

@ishkaa 2 kg za tyzden je super! mne nejdu vobec dole :/ ale aspon mam trosicku uz pevnejsiu postavu, hlavne na nohach to vidim. s cvicenim sa drzim celkom dobre, ale prehresky v strave mavam 😠 🙄

njonja
21. apr 2016

Pridávam na inšpiráciu nejaké moje jedla. Upozorňujem, nie sú to všetky, co za den zjem a som s výnimkou fety a parmezánu úplnou vegankou, takze mäso u mna nehľadajte 💚Popis je v mojom albume Zdravé recepty. Kocky, meníme životosprávu a ideme správnym smerom. My to dáme 😘💚🌱💚🌱

njonja
22. apr 2016

Kocky- moj obed- Vegán. domáce celozrnne cestoviny zo spenatu, pečený šalát, mladá cibulka, por a salviova omáčka so sójovou smotanou. Raňajky boli mandľovým jogurt a museli, desiata proteínove lievance s čučoriedkami. A mám 5 kíl dole za takmer týžden.

vandijan
22. apr 2016

ja posun uvidím prvého mája, najprv som cvičila pol hodku a akosi ma to chytilo po mesiaci a niekedy aj hodku čosi, akurát mi kamoška vravela že ak chudneme vyzeráme fajn oblečené ale zle vyzlečené... aj ja chcem vyzerať dobre aj vyzlečená, motiváciu už mám dosť silnú... len vydržať, po prvom mesiaci som zliezla zo 77,9 kg - 1.3. na 76,2 kg - 1.4, tiež idem veeeeľmi pomaly dolu, ale aj kilečko za mesiac ma poteší ak ide smerom na dol a nie hore 🙂

njonja
26. apr 2016

Kocky - vegán obedík, večera - sparglova polievka.

k_martina
22. máj 2016

Ahojte😊vidím, ze sa tu veľa komentárov nepridalo. Tak ja som začínala s váhou 70kg dnes ráno 65,4 kg. Dúfam, ze sa aj vám darí. Aj keď pomaly, ale predsa to ide a to je základ. Napíšte aj vy ako sa Vám dari😊

vandijan
23. máj 2016

@k_martina mne pomalicky...zo 77.9 na 74.4 ako z chlpatej deky

maryskas
23. máj 2016

caute kocky, u mna kila nejdu :( trosku vizualne vidim,kedze som uplne vynechala pecivo, ale nemam taku pevnu volu na sladkosti ☹

vandijan
24. máj 2016

@maryskas aj cvičíš, že? na sladkosti mám ja tiež slabosť, tak skúšam zdravšie recepty, ale už sa mi stalo, že som šupla horalku 🙂

maryskas
28. máj 2016

@vandijan ano trosku som zapojila pohyb 🙂 ale uz sa mi zda ze to je lepsie.

baby, co jedavate na veceru? ja mam pocit ze stale to iste..bud mozzarelu, tofu, tvaroh. dajte nejake dalsie tipy ak mate 🙂

14nunu10
28. máj 2016

Kurnik minule leto 57-58 kg a teraz 75-78 kg moje nervy

14nunu10
28. máj 2016

@maryskas na večeru vacsinnou cottage alebo tvaroh..alebo jedno vajce na tvrdo

maryskas
28. máj 2016

@14nunu10 fuha, to ja som asi riadny jedak, mne by 1 vajicko nestacilo 🙂

14nunu10
28. máj 2016

@maryskas no keď je človek rozožraty ako ja momentálne tak je to malo...ostávajú zeleninové šaláty jedine