icon

Chudnutie od 1.4.2016

ruzovykvietok
30. mar 2016

Kto sa ku mne ide pridať? 🙂 chcem zmeniť najmä stravu, pridať aj trochu cvičenia, ale strava je prvoradá 🙂 najlepšie keby sa našli aj vegetariáni (keďže ja sama som, aby sme sa inšpirovali, motivovali). A dáme si taký veselý dátum 1. apríla 🙂

timea7
31. mar 2016

@alaguema áno, aj

njonja
31. mar 2016

@miskakyblik Parmesan🙂

njonja
31. mar 2016

@alaguema dakujem🙂 som rada, ze su tu aj takets nazory a maju ocividne positive vysledky..dlhodobo! 😀

njonja
31. mar 2016

@timea7 s tym rozdielom, ze ja nesudim...

anatalia77
31. mar 2016

neviem na čo je dobré takéto preťahovanie sa o pravdu.

qyxina
1. apr 2016

Mile damy, uz je to tuuu 🙂 Den som zacala uspesne vystrelenim si zo syna a zaroven neuspesne, ked som po nom dožrala 3 lyzice sladkej instantnej ovsenej kase ☹ Zbadala som sa az pri umyvani taniera! 😉
Dufam, ze je to moj maly prehresok na dlhy cas 🙂
Zacinam s mierami 157 cm/ 80 kg.
Aj sa pomeram, ale nemozem sa dohrabat ku krajcirskemu metru a s muzovym stavbarskym metrom by asi boli miery dost skreslene 😀
Tak DO TOHOOOO!!!

naja94
1. apr 2016

Áno, deň D je tu... Ja na to pôjdem nakoniec cestou jesť všetko, ale v oveľa menších porciách... Plus nahrádzať bielu múku a cukor zdravší mi alternatívami... Dnes ráno na váhe 69 kíl pri výške 165... Tak smelo do toho!!!

aniko92
1. apr 2016

Rada sa pridam k vám aj ja s mierami 172/90 asi som tu jediná takáto velká 😀😀 som 5 mesiacov po porode

candii
1. apr 2016

Aj ja sa pridam 🙂

anatalia77
1. apr 2016

aj ja sa pridávam,budem rada ak táto skupina bude aktívnejšia. Myslím na rady a nie na škriepky. Ja si idem teraz naštudovať nejaké potraviny nech to už nakúpim dobre. Nerada by som pokúpila veci,čo nebudú vhodné.
Čo sa týka pohybu-kým som sledovala farmu tak som aktívne šlapala na mieste pred telkou. Aspon dačo na začiatok,nechcem sa na to vrhnúť radikálne,aby ma to neznechutilo.

qyxina
1. apr 2016

@anatalia77 s pohybom aj ja pekne postupne - hodila som si dnes 15 minut rychlej chodze s kocikom (nebol to az taky problem, kedze fuka straaasne chladny vietor, tak som sa snazila co najskor sa niekde skryt 😉) a este hodim pri telke vecer orbitrek (jeho hrdou vlastnickou som uz asi 5 rokov a veru vesiak to bol paradny 🙂)

mia885
1. apr 2016

Tak zenusky aj ja dnes zacinam . Zo 165/72. Este minule leto to bolo 67. Co som jasne ze nebola spokojna. Ale teraz zacinam uz naozaj. Nemam co oblect a uz je teplo🙂 tak teda drzim palce sebe aj vam .

anatalia77
1. apr 2016

@mia885 Oblečenie? Nuž mala som nakúpené plno prfektných vecí,boli mi tak akurát ale však ked pochudnem tak to bude perfektné...no nepochudla som. Tak som do skrine vpustila dcéru a na nej tie veci vypadali perfiš. Tak som jej ich dala nech si užije,však pochudla len 5kg a vyzerajú na nej dobre.
Takže som aspon odmenila ju.

mia885
1. apr 2016

@anatalia77 vsakale mozme este pochudnut neboj nic 🙂 ale mozem ti povedat dnes prvy den sa drzim ale strasny hlad na mna prichadza tak no 🙂 este musim kolac pre skolske vystupenie spravit , tak to bude asi naj pokusenie 🙂

katarinka289
1. apr 2016

@mia885 nesmies byt hladna.To nie je zdrave chudnutie.Treba sa zasytit zdravymi potravinami

aankaa
1. apr 2016

dievcata a kedy je najlepsie cvicit? Ja mam silnu potrebu si vzdy zacvicit po jedle. Viem ale ze to by sa nemalo. Tak kedy pred jedlom alebo aky by mal byt odstup viete to niektora 😉

anatalia77
1. apr 2016

@aankaa Ja osobne toto ešte nemám vytýčené,na začiatok pridám chodenie po schodoch. No a dnes ide farma zachvílu tak zrejme zase budem pted telkou "chodiť na mieste" No a na stolík som si dala do misky musli so škoricou a mandlami. Ved ked trošku podobkám tak ma nezastihne vlčí hlad.
Takže ja takto pomaly.

anatalia77
1. apr 2016

Tak som si pochodila pri farme,a veru chvílami sa to podobalo na rýchlu chôdzu alebo pomalší beh. No a veru som sa pri zvýšenej aktivite aj zapotila. Takže som spokojná,od tej 20:30 do 23:00 som si trošku zamakala.

qyxina
2. apr 2016

@anatalia77 ja som ten orbitrek vecer nezvladla - my pozerame "Co ja viem" a musela som sustredene tukat do aplikacie 😉 takze namiesto svalov som vcera cvicila mozgove bunky 🙂

anatalia77
2. apr 2016

Čo sa týka pitného režimu-ja som to vyriešila tak,že akonáhle sa vycikám tak vypijem pohár vody,zeleného čaju,alebo inej tekutiny. Zatial mi to ide.

anatalia77
2. apr 2016

no na markíze začina film s benom stillerom,tak ten si fakt pozriem. Takže idem kráčat,bežať funieť.
Večer popíšeme o strave.

njonja
3. apr 2016

Kocky, ja uz mam tyzden za sebou uspesne. Cvicim kazdy druhy den s tienerkou a vlastnou vahou, prikdame este dva razy do tyzdna kondicne, len vraj ine ako beh, lebo beh ona moc neuznava. tak som zvedava, co na mna usije. stravu mam vegansku a sem - tam syr. Tu som si nemusela velmi menit, len som vypustila sladkosti. Ale nejdem sa este vazit, lebo mam dostat menzes a to som vzdy tazsia 😝 😀

katarinka289
3. apr 2016

Su aj predtreningove jedla.Inspiruj sa na nete
@aankaa
@njonja beh nie je vhodny pri chudnuti,lebo sa pri nom velmi nechudne.Musela by si striedat tempo,aby si spalovala kalorie

ruiskaunokki
3. apr 2016

Aj ja sa pridávam - 164 cm a 63 kg. Chcem to dať na 50.

maryskas
7. apr 2016

Ahojte baby, ako vám to ide ? 🙂 😀

naja94
7. apr 2016

@maryskas
Tak ja som nasadila pozvoľné tempo, takže pomaly, postupne... Bruško už troska opadlo, ale treba vytrvať... Okrem toho, že jem menej, snažím sa veľa piť...

maryskas
7. apr 2016

ja tiez idem na to postupne 🙂 zatial som vylucila pecivo a cvicim.. jem viac zeleniny a ovocia. myslim, ze postupne je lepsia cesta 🙂

drahusa2
7. apr 2016
Používateľ drahusa2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od drahusa2.

ja sa pridam asi od 1.5., ak to znovu neposuniem, baby ja to nejako nedokazem sa donutit.. ako to robite?

zsoja
7. apr 2016

@drahusa2 je to tazke niekedy sa premoct, ale treba si povedat ze sa potom budes lepsie citit, viacej svieza a ze budes mat aj krajsiu postavu a hned ti to pojde lahsie 🙂

maryskas
7. apr 2016

@drahusa2 tiez nejdem na 100% zdravo a mam aj prehresky a slabe chvilky.. ale najlepsie je asi nekupovat sladkosti a pecivo, lebo na sladkosti som maniacka.. a ked nemam tak nemam :D