icon

Chudnutie od januára 2014

nordi
5. jan 2014

ahojte, dufam ze sa niekto prida kto chce v Novom roku vypadat lepsie ako v tom starom.
ja mam vysku 167cm, 66kg, mojim cielom je 60kg , rada by som aj menej, no urcujem si radsej ciele postupne,pred mesiacom som mala 75kg ,dufam ze sa niekto prida a budeme sa podporovat a radit si

Strana
z10
veroni129
Odpoveď bola odstránená
mon1001
Odpoveď bola odstránená
dadda
17. feb 2014

@loginout daj potom echo aka bola ta krabickova dieta 🙂

dadda
17. feb 2014

ale radim Vam sledovat si kilojouly na potravinach, stiahnite si energeticke tabulky z netu a ratajte si jouly. mne to velmi pomohlo a doteraz sa drzim. zena by mala prijat za den 7000-9000kJ, no ja som v chudnucej faze jedla 3000-4000kJ a potom som to udrziavala na tych 7000kJ, dolezite je tiez si jedlo rozlozit na 5porcii denne. teraz som pridala, ze po siestej vecer nejem, ale tu zatial ziaden vysledok.cvicenie pri dcere nestiham...

hotcat
18. feb 2014

ja chudnem s http://5dnovadieta.sk/, uz mam 2 kila dole za 5 dni, ale nejem len to, kombinujem to so zeleninou a rastlinnymi proteinmi (seitan, tofu...), ale zjem sem tam aj celozrnnu ryzu a strukovinovu polievku, jem 3x denne, vecer sa snazim uz nejest, inokedy som chudla 2 kila aj 4 mesiace, tie posledne kila idu dole furt najtazsie, tak som teraz stastna 🙂

silvia0310
21. feb 2014

taaak žienky od toho 11.1 mám konečne dolu 8 KG šťastná jak blcha 😀 😀 😀 ,len aby mi to vydržalo 😎 😎 😎 ,prečo je tu tak mrtvo ?? kde ste všetci či už ste skončili ?? 😎

angie099
22. feb 2014

Ahojte babenky podarilo sa vám za tie cca 2 mesiace niečo už zhodiť???? Aj mne by trebalo trošku zhodiť a hlavne z brucha.................. tiež musím s tým niečo robiť ............. držím vám palce aby sa vám podarilo dosiahnuť stanovené ciele...............

loginout
22. feb 2014

@dadda ahoj no je super len mm mi nepomáha a dennodenne tlacim pomimo sladké ja som proste zavislak. Chvalabohu mi ostala tá váha že 62,5 na akú som schudla. Mám to už dva mesiace a zapl. Do 10.3 a asi iz s tým prestanem mám chuť aj na iné veci a tým že ich nemám nahradzam si to sladkym. Ako tak som si zvykla na malé dávky a pravidelnú stravu. Momentálne so sebou bojujem a chcem sa opat dokopat do jillian a zajtra zaciname s drahým behať tak som zvedavá. Hnevam sa sama na seba lebo to šlo pekné dole a pokaslala som to aj v práci toho bolo veľa :-/ musím sa zase namotivovat asi sem začnem chodiť a písať čo som pozrala 😀

reni1512
22. feb 2014

ahojte baby....ja som schudla 2kg a nejde to tak dalej...neviem sa dokopat! uz mam nenormalne nervy...nakoplo ma to, ze som sa vybrala do obch. domu, do kabinky s vecami a ked som videla v akom je to stave myslela som ze nevyjdem z domu! tak o par dni mi dojde vypracovany jedalnicek + cviky od fitnesky, sice za to zacvakam, ale som uz brutalne nakopnuta a aj keby žaby z neba padali za dva mesiace budem KOČKA a ked nie, tak si uz len kupim cukor a pocukrujem si hlavu! Drzim prsty vsetkym.............

loginout
23. feb 2014

Takže dievčatá beh sa nekonal keďže u nás fucalo ale boli sme sa aspoň prejsť a dala som si level 1 30DS od jillian, zajtra do fitka a potom uvidím, chcela by som ísť na niečo ako zumbu ale nie moc tanečné skôr posilnovacie zadychavavie ako je fat burner....dievčatá v Ba ružinov je niečo také? Dajte tipy dakujem

dadda
23. feb 2014

@loginout ja som tiez zavisla na sladkom :(
ale nevzdavajme to, udrzat vahu sa da aj inak, nez odopieranim si dobrotok ;)

loginout
23. feb 2014

@dadda veď áno musím opäť aspoň cvičiť keď v strave pokrivkavam 😀

dadda
24. feb 2014

@loginout no cvicit by trebalo, len keby bol cas a najma chut, mali by sme si zalozit skupinku na motivovanie, aby sme zacali vsetci spolu a nemohli sa vyhovoarat. lebo pred sebou samym si kazdy ospravedlni, ze sa mu nechce 🙂

loginout
24. feb 2014

@dadda ja idem teraz hneď na druhý deň level 1. A to som prišla z fitka no chcem zase 10 dní odcvicit!

loginout
28. feb 2014

No ako dievčatá? Mňa čaká víkend s maminou až sa bojím čo všetko pojem :D dnes mám dovcu, kúpila som si masazny skoricovy gel, mal by sa zmenšiť objem 😀 už lezim prikryta dekou zabalena v felofane 😉 neodmerala som sa tak nabudúce dam vysledok 😉 keď som na tom bolavu kozmetický malá som 2 cm dole...keď ma teda dobre zmerala....

silvia0310
1. mar 2014

tak žienky hlásim sa po dlhšej dobe 😀 chudnutie sa mi zatial darí ,idem síce zo sloniej váhy ,ale od toho spomínaného 11.januára až do dnes mám mínus 9 kg 😀 😀 😀 tak som neskutočne šťastná ,držte mi prsty nech to ide dalej smerom na dol 😉

teddynka
1. mar 2014

Ahojte, tak aj ja sa k vam pridavam🙂 Cez Vianoce som nabrala par kil, tak to chcem dat dole. V lete som super schudla, tak sa chcem dostat znova na tu vahu. Zase som prestala vecer pri telke maskrtit. No a samozrejme cvicim. Nedrzim nijaku dietu, nechcem sa nikoho dotknut, ale nie som zastancom diet. Snazim sa nejest sladke 🙂 aj ked niekedy neodolam 😀 Leto sa nam bliiiiiizi 😕 😕 😕

zoizoi
3. mar 2014

Ahojte dievčatá 🙂 tiež sa chcem pridať. Mojím snom je vážiť 55kg, teraz vážim 62 kg pri výške 165cm. Sestra má o 4m. svadbu, tak som si povedala, že sa o to pokúsim, aby som tam vyzerala dobre 😵 blahoželám k vaším úspechom, dúfam, že sa mi to tiež podarí. V prvom rade asi začnem pravidelne cvičiť 3x do týždňa aerobic na DVD a skončím s jedením po 18 hodine. 😀 som zvedavá, ako dlho mi to vydrží 🙂

elliah
5. mar 2014

Ahojte po dlhej dobe sa hlasim.....za dva mesiace 4kg....dole....
Takze snad do leta este aspon dalsie 4kg
160cm a 58.2kg hlasim

jana954
12. mar 2014

@silvia0310 tak to je super... a môžem sa opýtať čo konkrétne robíš... ja som vysadila pečivo (alebo aspoň sa snažím) .... zatiaľ som dala dole 2kg, ale to je strašne málo.....

silvia0310
12. mar 2014

@jana954 vysadené pečivo,sladkosti,maškrtenie ....pravidelná strava ,vela vody a ovocie doobeda a poobede zelenina ....obed bez prílohy ,ked tak kopček ryže ,ono to ide ked sa už naštartuje 😎

elliah
22. apr 2014

Baby mrtvo tu je.....ako chudnutie? Ja som dala dole dalsie 2kg....takze 160 cm a 56kg...

ajka_k
23. jún 2014

Ahojte dievčatá, pokračuje v chudnutí ešte niektorá z Vás?

beatka86
10. apr 2015

Chcem sa registrovať, cez vitabox. Niekto ID?

bandura
11. apr 2015

@elliah
@ajka_k je to uz presne rok co ste tu pisali len sa chcem opytat ci este chudnete? ja som zacala minulého roka ale vzdy som vydrzala mesiac a vzdala to aj tento krat pokracujem no dala som si zavezok ze uz to dotiahnem do konca 🙂

Strana
z10