icon

Chudnutie od januára 2014

nordi
5. jan 2014

ahojte, dufam ze sa niekto prida kto chce v Novom roku vypadat lepsie ako v tom starom.
ja mam vysku 167cm, 66kg, mojim cielom je 60kg , rada by som aj menej, no urcujem si radsej ciele postupne,pred mesiacom som mala 75kg ,dufam ze sa niekto prida a budeme sa podporovat a radit si

loginout
7. jan 2014

@helena2248 ješ aj cestoviny?

helena2248
7. jan 2014

@loginout ano jasne mali by sa tmave bezvajecne ale tie sa jest nedali, takze jedavam jasne nie kazdy den ale ano

loginout
7. jan 2014

@helena2248 pýtam sa preto lebo cez víkend sa stravujem sama, tak že či môžem...resp či ich jedavas, chvalim ako pekne si schudla a držím palce....

helena2248
7. jan 2014

@loginout jasne kludne si daj v rozumnej miere, tiez napriklad rastlinne maslo, dost pouzivam olivovy olej, resp. slnecnicovy, ked robim maso, tak len na grile bez oleja, tvarohy, cottage, nizkotucne mliecne produkty atd... ked zacnes jest 5x denne ani nebudes vediet ako rychlo schudnes a dakujem 🙂 🙂 drzim palce aj tebe 🙂 🙂

jamelia
8. jan 2014

@zazvorka87 javorovy sirup som neskusala, neviem. Aloe vera som pila kedysi - asi 10 rokov dozadu - zapojila som do toho aj vtedy mojho nastavajuceho manzela 🙂 nepamatam si uz, ci mi to nejako pomohlo schudnut - chudla som vtedy podla E. Sipeky, skor som len mala zo seba lepsi pocit. Moj muz bol z toho staaale hladny, mu to sposobilo rychlejsie travenie 🙂 Hej, je dost drahe, ale hovorila som si, ze je to pre zdravie a raz za rok, tak ma to nezruinovalo. Aj teraz by som si dala taku kuru, keby som este nekojila.

yogy37
8. jan 2014

ahojte kočky, ja už 3 deň držím diétu musím povedať že akosi sa mi darí.Poznáte tú od mačingovej?

zuzu7899
8. jan 2014

Aj ja sa chcem pridať.Len nemám pevnú vôľu a vždy na pohorím na tom istom.Nepijem skoro nič.Čistá voda mi nevadí len keby niekto nado mnou stál a podával mi ju.Možno práve preto stojím na mieste a nič sa nedeje .

margareta84
8. jan 2014

@zazvorka87 u mňa je to horšie ako u sestry....ja nemám takú silnú sebakontrolu ako moja sestra a hladovať nevydržím ani deň, musím niečo zjesť...objednala som si teraz (čakám kedy dojdu) Swiss Natural produkty, tak uvidím, či to pomôže. Ešte som ich nikdy neskúšala. Sú na prírodnej báze, žiadne chémie. Potrebujem prečistiť hrubé črevo. A popri tom budem držať týždňovku, kde základom je jablčný ocot na prečisťovanie. Ten som si už kúpila. Uvidím ako to bude fungovať, dám vedieť. Ja som tiež dávnejšie užívala chlorelu a nepomohla vôbec. Sama o sebe asi nepomáha. Treba asi kombinovať aj nejaké iné bylinky.

stephanie14
8. jan 2014

@maminamaria Ahoj dakujem mozes mi poslat ak mas neake dobre odkial aj platia. Ja mam ermail ale kým sa tam nazbiera taka suma tak aj zostarnem 🙂

rybka31
8. jan 2014

@margareta84 skus macingovu, ja teraz na nej ficim a poviem ti, sice je to bez cleba a bez sladkeho, ale faktom je, ze tam jedavas postruhanu mrvku, s orechami a medom, takze sladke tam mas tiz a citim sa skvele 🙂Som zvedava kolko pojde dole, ale faktom je KG niesu take podstat e ako to co Vam zide z CM.To Vam urobi aj mensiu velkost oblecenia...!Drz sa.

chikita0000
8. jan 2014

Ahojte baby aj ja drzim dietu od noveho roka ani nie dietu len chcem nejake poporodne kila dat dole.papam zeleninku,viac vody pijem,menej sladkeho a plus sim dostala orbitrek takze ficim nanom dvakrat denne tak dufam ze sa zadari a ze nepohorim natom co vzdy sladke🙂

rybka31
8. jan 2014

@maminamaria Aoj, mozes prosim poslat aj mne informacie k tym reklamam a dotaznikom na email?Ďakujem.Ozvem sa ti do správy.

gzzzl
Odpoveď bola odstránená
maminamaria
8. jan 2014

@stephanie14 aj také mám a veľa ale sú overené a jednu mám na dotazníky čo Ty pošlú hneď-teda niekedy do 3t. peniažky na účet od 0,90 -2E za 1 dotazník.

maminamaria
8. jan 2014

Jéééj to je super, ďakujem. Ja som písala čo zabralo na všetky moje kamošky. Ja som zatiaľ nevydržala dhšie ako 2t:((nejesť po 17h, a rozbehne sa to až po 1 -1,5 mes. Schudla jedna cez 20kg a teraz je jak modelka🙂 Ja som chodila aj na speedfitness -cv a aj na kavitáciu-keď mám trošku peniažky- to je okamžitý výsledok len treba častešie a hlavne treba mať E🙂)))

nordi
autor
8. jan 2014

Ahojte vsetky spoluchudnuce,nestiham vas kukat,od 7h-16h v praci, dnes som mala jazdu este 2hod. Takze som prisla o 18hdomov,hodila sprchu a teraz s 3rocnym synom sa idem zabavat,tak popri praci,vodickom,malom ani jest nestiham. 27.1 mam skusky. Este nic neviem z testov. Aktualna vaha moja 65,4kg.pozdravujem vsetky

nordi
autor
8. jan 2014

Cez vikend vas kuknem

samira1303
8. jan 2014

Mile mamicky, ja som schudla od septembra 5 kg, podarilo sa mi to tak, ze 5x do tyzdna behavam, v jedle sa nejak specialne neobmedzujem, akurat sa snazim jest menej sladkeho a vecer zbytocne nevyjedat. Pri behu si zaroven super oddychnem a "precistim" hlavu. Som zaroven clenkou jednej skupiny na FB o behani, kde zeny pridavaju fotky ako im behanie zmenilo postavu a mozem povedat, ze mnohe zmeny su uzasne. Behanie vrelo odporucam!

Chcela by som vás zároven poprosit, ak by boli niektore z vas ochotne vyplnit dotazník na moju diplomovku, velmi by ste mi pomohli a ulahcili zivot, je to anonymne a je to o strese mamiciek.
Dakujem vam a zelam vela uspechov pri chudnuti 🙂

https://docs.google.com/forms/d/1nc5lrgoo0hmMC2...

maminamaria
8. jan 2014

Ahojte baby budem sa snažiť vám to poposielať-teda ten lin na doma

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
yogy37
9. jan 2014

ja som mala dnes na ranajky struhanu mrkvu, obed mrkvovy perkelt a večera 2x grilovana cukina..inak nic viac 😉

loginout
9. jan 2014

Ahoj
@zazvorka87 ja sa dnes držím tretí deň, jem len to čo mi privezú v krabickach 😉 dala som si jillian michaels a stačí 😀 akurát strašne neskoro veceriam 20.15 no to kvôli práci :/ sľubujem že sa polepsim....vážiť sa chcem v utorok a začala som v utorok na vahe 65,5 :-/

elliah
9. jan 2014

Ahojte tak ja mam 5Dni za sebou...totalne sa drzim a vaha klesa...ranajky ovocie, obed kuskus so zeleninkou, potom ovocie a vecera kysla kapusta a syr tvrdy ako bonus...este si dam pomelo...po tyzdni som zvedava na vahu...zacala som na 62,2Kg...mam novu vahu takze opravujem chybny vstupny udaj

elliah
10. jan 2014

Dobre rano dievcata...zelam uspesny den...

zuul
10. jan 2014

@margareta84 ahoj kolko ta vyjde ten detox od swissu? a to budes popritom normalne jest? na aku dlhu dobu je ta kura? dakujem ti.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
jamelia
10. jan 2014

@zazvorka87 pokracovat v tom, co si zacala a vydrzat 🙂 nesmies to vzdat a mysli pozitivne, chce to cas.

elliah
10. jan 2014

@zazvorka87 ahoj s co jedavas? Ja si davam na ranajky ovocie, obedy zeleninive salaty, potom nejake ovocicko zase zeleninka dusena, uz si pridabam aj vajce a kudok syra...a orbitrekujem kazdy druhy den a zatisl to funguje...nejem cestoviny, pecivo, a sladkosti...vodu z vodovodu..

margareta84
10. jan 2014

@zuul jedno balenie stojí 79eur a je to na tri mesiace......trebalo by popri tom zmenit stravovanie, aby to malo nejaký účinok 🙂 dám ti aj stránku ich....http://www.detoxikacia-organizmu.com

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená