icon

Chudnutie po sekcii

lienka1701
21. júl 2016

kočky poradte cviky prípadne hodte mi sem linki s cvikmi vhodnými na chutnutie po sekci dakujem

lorela
•
21. júl 2016

@lienka1701 Až 70% je v úprave stravy. Preto začni hlavne tým.

14nunu10
•
21. júl 2016

@lienka1701 strava strava strava a veľa kocikovania na začiatok...až po pol roku je dovolené cvičiť priamo brucho ..kardio tiež opatrne a pozvoľna..všetko ma svoj čas..a ešte hneď po sekcii stahovaci pás na bruško..

lukyazojka
•
21. júl 2016

Mne sťahovaci pás ešte v pôrodnici neodporučila laktačná poradkyňa, neviem síce prečo...teraz by sa mi hodil ☹. Poradte mi mamičky nejaký osvedčený pás... som 2 mesiace po sekcii..už potrebujem niečo so sebou urobit

14nunu10
•
21. júl 2016

@lukyazojka no na to už je v podstate neskoro,teda myslím to tak ze uz nema ten super rýchly efekt...a na nete ich je habadej,dobre sú na suchý zips kde si sama nastavis ako potrebujes..

lorela
•
21. júl 2016

@lukyazojka Neodporučila preto, lebo satím mlieka sa prirodzene sťahuje maternica, takže netreba pás.

lienka1701
autor
•
21. júl 2016

dakujem kočky ja som už pol roka po sekci na nete som čosi našla take lahke cviky tak som skusila niečo dakujem

evittam
•
21. júl 2016

@lienka1701 Ahoj, ja som cca 4-5 mesiacov po sekcii začala s kardio - vacushape, vibračné plošiny, bežiaci pás....Samozrejme po kontrole u gynekológa, že je všetko v poriadku. 😉

priora
•
21. júl 2016

Ja som zacala cvicit tento tyzden a 3 tyzdne strava v tehu som pribrala +35 kg a nejde mi vobec nic dole mam pocit ze priberam skor.,, tiez som po sekcii lekarka povedala ze cvicit mozem.,, len tie kila ne a ne dolu.,, bude to koli tomu kojeniu :( sa hanbim vyst aj von :(

lienka1701
autor
•
21. júl 2016

@evittam čo je to kardio prosím?

lienka1701
autor
•
21. júl 2016

@priora ja som pribrala cca 15kg no po staršej mi zostalo ete plus 7kg

evittam
•
21. júl 2016

@priora Každá to máme inak - ja som práve pri kojení jedla čo som len chcela a vôbec som nepribrala - a to som pribrala počas tehu cca 13-15 kg - obidvakrát, z pôrodnice som prišla vždy o 10kg ľahšia a potom som sa dostala na pôvodnú váhu.....Priberať som začala keď sa deti odstavili. Ale už som "za vodou" - vyše roka cvičím, upravila som stravu a už len udržiavam spevňujem.... 😉

priora
•
21. júl 2016

@evittam pri prvom som pribrala + 25kg mala som tehotensku cukrovku a kojeny nebol.,, odsavala som 4 mesiace a pozom nlieko uz nikde a isla strava plus posila za rok som schudla vsetko.,, tiez mam o 10 kg menej ale stale na sebe 25.,, a tiez som jedla hocici a nepribrala ( same hluposti a slAdke ) a tak som cakala ze sa to pohne ako pri prvom a nic