icon

Chudnutie počas spánku

kocka321
29. mar 2017

Ahojte , 2 tyždne je čo som sa rozhodla makať na sebe .Nie ani tak sa estetického hľadiska ako zo zdravotného. Cítila som sa veľmi oslabnutá a ešte k tomu po pôrode 3 mesiac takže pribudli pár kíl navyše.
Papám zdravo , žiadné mastné a Veĺa tekutín pijem. Keďže aj kojim musím hľadieť aj na malú. Denne cvičim 45 minút beh na bežeckom páse a večer bicykel a brušáky.No a vážim sa každé ráno a potom každý večer ale váha mi stále večer ukazuje rovnako ako ráno .No na druhý deň keď sa prebudil vážim o 300 až 600 g menej. A tak ma zaujíma či to je vobec zdravé takto chudnúť alebo čo by ste mi poradili čo vám pomohlo 🙂 Ďakujem

Strana
z2
kvetinka75
29. mar 2017

väčšinou ženy pri kojení schudnú, keď ešte cvičíš a dávaš si pozor na stravu, si mladá, takže metabolizmus máš rýchly, tak kg idú dole
ja keď som kojila som tiež chudla, ani som držala žiadnu dietu. Pred pôrodom som mala 67 kg, po pôrode 62 a keď mala dcéra rok 48 kg. A to som sa nesnažila schudnúť. Kojila som, hýbala som sa, nemala som kedy jesť ale keď som mala čas, jedla som všetko do radu, nemala som čas na vymýšlanie a kg išli ľahko dolu.
A po návrate do práce zase hore.

Strana
z2