Chudnutie pomocou chodiaceho pásu
Baby je tu niekto kto schudol iba pomocou chodiaceho pásu? Jasne - úprava stravy atd, ide mi o to, že žiadne iné cvicenie. Kúpila som si pas, dva týždne na ňom dávam hodinku, vzdy 400 kal určite, okrem toho veľa chodím aj popri tom. Posledné dni dávam na pase 10000 krokov, dnes dokonca 20-tisíc, pijem aj dosť vody.
A teraz - reálne som pribrala. Mám 166 cm a 71kg. Už som úplne zúfalá a demotivuje ma to :(
Babulky, odkedy ste mi poradili kalorické tabuľky, váha ide dolu! Dnes ráno na váhe 68 kg 😀❤️
@breeen mala by som si ich aj ja opäť stiahnut lebo po pôrode mi zostalo 7kg 😁
Ahoj môžem sa ku vám pridať ? Objednala som si bežecky pas o 2-3 dni mi ma prísť domov .
Ja som cca dva roky dozadu najlepšie schudla pomocou fasting 16/8 a fitko a veľa vody vtedy som schudla 10 lg a cítila som sa fantasticky a zdravo ..teraz asi tak cca 4 mesiace som sa úplne opustila vynechala fitko a začala jesť sladké a zasa som tam kde som bola predtým 🥴.
Takze skusim zasa bežiaci pas chôdzu a fasting 16/8 uvidím či stroj nebude doma len tak stať na mieste .

@breeen zle som sa vyjadrila schudnes chôdzou len musí byť i strava ja som od januára prešla na fasting že jem od 10 do 7 a 4 kg som dala dole a to nie z veľkej vahy len treba dobrú vyváženú stravu v okne