Chudnutie pomocou Nature house
ahojte, rada by som vediet ci niektora mate skusenosti s chudnutim pomocou nature house....ja som len zacala minuly tyzden tak uvidim....dakujem za odpovede
kde chodite do ktoreho mesta?ja som zacala chodit v NR idem tam v piatok potom sa ozvem,ties by ma zaujimalo aky mate na to nazor....
@salamandruska je to chudnutie pomocou dietologicky a ich pripravkov ktore sa kupuju k diete...mne treba aspon 15 kil urcite...drzim to zatial tyzden....v piatok mam druhe vazenie-chodi sa kazdy tyzden...
mirusa30 ja by som zjedla vsetko taka som hladna 😒 ,ked som tam bola na prvej nasteve bol tam diabetol.s KE
no neviem ako pokracujete v tejto diete ale ja som ju ukoncila... ☹ ide to dost do penazi,asi sa dam na 90dnovu dietu....
chodi este niekto do Nature house,mate s tym skusenosti?ja som to vzdala uz davno je to vycucavanie s penazenky 😠
Ja som chodila pred pár rokmi. Každý druhý týždeň, pomohli zdravšie sa stravovať, schudla som 6 kg.
Potom rôčikmi sa polovica kg vrátila, lebo bežne sa takto jesť nedá.
Ešte raz som sa k nim vrátila, vtedy som schudla 4 kg. Isto to nebolo trápenie /hoci bolo treba stále jesť, teda najmenej 5x denne a tie veci, čo odporučili. Som si kupovala tie ich ampule, aj vlákninu, tá sa mi páčila, lebo sýtila.
Teraz zasa po rokoch som vyhrabala tie ich odporúčacie papiere a začala som sama bez prípravkov minulý týždeň.
Juppí... 1 kg dolu. Budem ďalej. Know-how mám. /Medzitým som stretla jednu pani, čo k nim tiež chodila dávno, schudla 10 kg vraj si kupovala čisto vlákninu, lenže jojo urobilo svoje a po tých rôčkoch pomaličky-potichučky má všetko späť/. 😕
@mirusa30 Ahoj chcela by som sa opytat teba, alebo toho kto chodi teraz alebo posledny mesiac bol v nature house...ze kolko stoja ampule tie repa a articok usim...a hlavne co stoji 250g vlakniny!Dakujem!
Ja sa na tie ceny nepamätám. Len viem, že skoro vždy som odchádzala ľahšia asi okolo 50 €.
Ahojte. Hľadám pre jeden magazín človeka na rozhovor, ktorý má s Naturhouse osobnú skúsenosť. Môže byť pozitívna aj negatívna. Hlavne musí byť reálna. Rozhovor bude patriť do série článkov na túto tému. Prvý článok je tu: http://www.veselebyvanie.sk/naturhouse/
Kontakt nájdete priamo na stránke. Ďakujem 🙂
Bola som po 2 týždňoch na kontrole,schudla som 3 kg,v páse 3 cm,mala som 19 kg vody,ubudlo 5 kg.
Uvidím ako to bude o ďalšie 2 týždne.
Mám týždenný program,stravovanie mi nerobí problémy.Chcela by som schudnúť 10 kg.Verím,že sa to podarí.
Dôležité je jesť 5x denne a piť vodu.
Ampulky stoja 30 eur a vláknina 11,52 eur.
Treba si zvyknúť na zdravé stravovanie,ja tomu verím.Moja poradkyňa v Trnave je fundovaná a vie poradiť a o to ide.
ahojky, takze dnes som tam nechala 30 eur..., ale povodne mi napocitala okolo 50 eur..ale na forach som si nasla, ze tie ich chlebicky maju rovnake zlozenie ako knacker-bot (taky cierny chlebik), tak to som jej aj povedala, dostala som jedalnicek.. a kupila som si daku stavu (na prvy tyzden detox), a este taku vlakninu do jogurta..ale neviem aky bude mat ta dieta ucinok...
no hej zatial tych 30 eur, a bla v tom taka cviklovo-neviem aka stava - to sa pije 2 PL rano na lacno a 2P vecer, a este take gulocky (vlaknina) ze do jogurtu, cmaru alebo adidka... ale keby bolo na tej vyzivovej poradkyni..tak by mi predala asi vsetko co ma...lebo ten razny chlieb stal asi 8-9 eur... a take zlozenie ma aj razny chlieb z obchodu za 1,30 ...a ta poradkyna uznala,ze ano... aj toto co mi predpisala si skusim pozriet.. a nahradit to niecim lacnejsim... lebo vravela,ze ta strava mesacne by mala vychadzat okolo 45 eur.. - ale to je ta najlacnejsia verzia... ona by mi odporucila aspon za 60 eur... ale je to uhol pohladu..lebo tie poradkyne nie su nijako platene..ziju len z tychto produktov, co predaju..takze chapem,ze chce predat co najviac...

ahoj mirusa a o co tam ide?kolko chces schudnut?