icon

Chudnutie pomocou Nature house

mirusa30
23. sep 2012

ahojte, rada by som vediet ci niektora mate skusenosti s chudnutim pomocou nature house....ja som len zacala minuly tyzden tak uvidim....dakujem za odpovede

etelka22223
7. júl 2015

Ahojte prosim vas viete mi poradit ak chcem skoncit s chudnutim natur house je zato aj nejaky poplatok?

pianistka
7. júl 2015

@etelka22223 Vies co, aj ja som k nim toho casu chodila, ale nie, ja som tam len raz zavolala, ze uz viac nepridem, pretoze to nedodrzujem a tym padom to pre mna nema opodstatnenie (vrazat do toho dalsie peniaze), slecna/pani to pochopila, povedala v poriadku, rozlucili sme sa a bolo 😎

01kvapka
1. okt 2015

Je tu ešte niekto,kto chodi do Natur house? Ja som práve začala 🙂

drinkx
7. okt 2015

Ahoj.ja som tiez zacala chodit do naturhouse pred tyzdnom.Dostala som pestru dietu´+vlakninu a ampulky z cervenej repy.Schudla som asi 2kg.Teraz mi k pestrej diete dali 2 dni ananasovej diety +Chitosan a vlakninu.

01kvapka
7. okt 2015

@drinkx Tak to máme rovnako 🙂 Len ja tam chodim po 2 týždnoch. Ja mám za 3 týždne dole cca 4-5kg. Drž sa 🙂 Dáme to 🙂 Kolko chceš schudnúť? ja 30 kg :(

drinkx
8. okt 2015

Zatial som si dala za ciel 10kg. Citala som,ze nie je dobre naraz vela schudnut,ze ti ochabne koza.Takze moj ciel je najprv 10kg a potom si dat mensiu pauzu ,nech si telo zvykne a potom este mozno 5 kg dat dole.Ty chces az tolko vela? Drzim ti palce.Inak sa bojim ,ci to dam,nikdy som ziadnu dietu nedrzala,nemam pevnu volu,ale zatial je to fajn.

01kvapka
8. okt 2015

@drinkx Dáš to,určite. Ja som raz schudla len na delenej strave 15kg za 3 mesiace. Ako zvládaš ananásové dni? Mne to teda moc nevonia...Aj cvičiš?

drinkx
8. okt 2015

@01kvapka Ananasove dni sa daju.Prave dnes som mala prvy.Cvicit zatial necvicim,len sa snazim viac chodit.

matkakovacova
8. okt 2015
Používateľ matkakovacova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od matkakovacova.

@drinkx spôsob to nie je zlý, ale pozor na ten "jojo efekt" ... prečítaj si článok: http://www.mojavyziva.sk/jojo-efekt-ako-sa-mu-vyhnut/

drinkx
9. okt 2015

@matkakovacova No,ja viem,ze urcite priberiem spat 2-3kila,pretoze dodrzat uplne vsetko sa jednoducho neda.Ale do natur house som sa prihlasila preto,ze sama nemam pevnu volu a takto ma aspon kontroluju a psychicky podporia.No a poznam baby,ktore tam chodili minuly rok asi len 3mesiace a dalej chudli sami a velmi zatial spat nepribrali.Hovorili,ze potrebovali vediet co s cim z jedal skombinovat,ake pripravky brat a teraz to vedia sami a napr. podobne pripravky napr.vlaknina alebo chitosan na tuky sa inde daju kupit ovela lacnejsie.,ako predavaju v natur house.Takze ja to teraz skusim takto a uvidim,co mi dalej dovolia jest,dufam ze ked to zvladli iny ,tak hadam aj ja bez velkeho jo-jo efektu zvladnem.No a cvicit urcite postupne zacnem,bez toho to neskor nepojde.

kacusik69
9. okt 2015

@01kvapka
@drinkx som v tom s vami, zacala som v utorok, mam pestru dietu + vlakninu + tie ovocne ampulky... v utorok mam prvú kontrolu, som zvedava... povedala som si ze doma sa vazit nebudem, ale dnes som sa zo zvedavosti na vahu postavila a ukazuje -0,9 kg z vahy nameranej v NH (neberiem to ale ako moc relevantne kedze predtym som sa na domacej vahe nevazila)... celkovy prebytok voda + tuk mi robi 22 kg (co je vlastne cca tolko kolko som za posl. 5 rokov pribrala)

Vela ludi z okolia do NH chodia a vysledky (snad az na jeden pripad) su super, kocky pekne pochudli za relativne krarku dobu a vahu si drzia... Ja som mala problem hlavne s pravidelnou stravou, odkedy som zacala chodit na VS pred 5 rokmi som stratila rezim a uz to slo... skola skoncena, no praca na nepravidelne zmeny mi tiez moc nehra do kariet ale dufam ze to dam... zacinam si pomaly zvykat, tym ze jem mensie porcie som skor hladna a teda ma to nuti pravidelne jest, snad to tak aj ostane, ze si navyknem na to...

V com spociva ten ananasovy den? Ananas mam velmi rada, takze ak to caka aj mna tesim sa 🙂

kacusik69
9. okt 2015

A zabudla som, mojim dalsim problemom bolo pitie, vacsinou som pila az ked som bola smadna... alebo som pila sladene somariny, kofoly a pod. Toho sa trosku aj obavam lebo ja v pohode vodu vypijem, vydrzim mesiac aj dva... ale potom chytim "abstak" a tu kofolu ci pod. si jednoducho "musim" dat... dufam ze to prekonam... A s cvicenim planujem od dalsieho tyzdna zacat, teda ak budem mat dovolene, taku polhodinku denne (Jillian M.)

drinkx
9. okt 2015

@kacusik69 Ahoj.Ananasovy den mam akurát zajtra.Mala som ho aj vcera.Spociva v to ze na olovrant si das 1.5cm koliesko ananasu.Na obed mas 6 koliesok +kuracie maso,Olovrant2kolieka a vecera2kolieska+2vajcia natvrdo.Vlastne na dva dni v tyzdni znizis prijem kalorii.Da sa to v pohode zvladnut,dokonca som nebola ani hladna.

kacusik69
9. okt 2015

@drinkx mnam tak to sa tesim... mam totiz dost problem s neochutenym (neosolenym) kuracim masom - napriek tomu ze nesolim takmer vobec, ale maso vzdy - s mierou... tak ten ananas aspon prebije tu "mrtvu" chut... 🙂 som zvedava co mi nasadi... a kolko vyjde ten Chitosan v NH?

drinkx
9. okt 2015

@kacusik69 Asi 14 eur.Inak ja tiez maso prichucujem a aj solim,inak by somho nevedela zjest.

ivec16
9. okt 2015

kocky ja vam csetkym drzim palce, ja som chodila do NH pred 4 ci 5 rokmi a podarilo sa mi za 11 mesiacov 32 kg, dodrziavala som vsetko takmer do bodky, a vyplatilo sa... pdvtedy sa vela veci udialo, som po porode a teraz sa to snazim pomaly dat znovu dolu, do NH uz nechodim ale uz viem ako na to ;)

drinkx
9. okt 2015

@drinkx Prepac,pomylila som sa ,nie 14 eur ale 10,30.Teraz som pozrela ucet.

01kvapka
9. okt 2015

@kacusik69 Ahoj,vitaj medzi nami 🙂 Ja mám za sebou 3 týždne a ubxtok cca 5kg. Maso solim,inak bx som ho nezjedla ale ani mi to nezakázali...Tebe áno? A k tej kofole - muž si kupil,tak som si dala 2x asi po tri glgx. Ja to beriem tak,že nie som vrcholový športovec,tak prečo bx som občas nezhrešila 🙂 Dokonca som už bola aj na oslave,zjedla som 3 chlebičkx a kusok tortx a váha ráno bola aj tak nižšia 🙂 Tak sa netráp,lebo ked sa potom vratiš do normálu,tak Ti nebude radx 🙂 Kolko chceš schudnúť?

kacusik69
9. okt 2015

@drinkx a na ako dlho to je? na kolko dni? su to tabletky?
@01kvapka no nespominam si ci mi vyslovene zakazala, ale v tej knizke som citala ze sol radsej nahradit bylinkami a tak... radsej teda nesolim (bola som v tom ze sa to nemoze) - neosolena ryba (treska) mi nevadi, pokvapkam citronom a je to ok... ale to kuracie masko mam priznam sa problem 😅 zjem, ale trpim pri tom 😀 na druhej strane mi zalezi na vysledkoch, preto sa snazim dodrziavat ako najviac sa da - hoci nie je to lahke kedze ako som pisala mam nepravidelne zmeny a aj nepravidelnu robotu (pracujem na letisku, takze robotu mam v case letov, tych je sice teraz menej nez bolo v lete - chvalabohu - ale aj tak niekedy stvrdnem na check-ine dlho) ... idealne by bolo keby dam dole vsetko co mam navyse a som naspat na vahe na akej som bola pred VS, ale to uz mi povedala ze by nebola zdrava vaha, takze zatial sme na 15 kg dohodnute... kazdopadne uvidime, mne nejde ani tak o cislo na vahe ako o to aby som sa citila dobre a sama so sebou som bola spokojna (aj po tej vyzorovej stranke) ... sama som zvedava ake to bude ked to v NH raz ukoncim, ci sa mi potom aj podari udrzat vaha, ale dufam v to ze si stravovacie navyky (pravidelna strava a pitny rezim) zachovam a ak aj nieco naspat naberiem, nebude to take dramaticke...

drinkx
9. okt 2015

@kacusik69 Su to tabletky z morských krabov a kalamarov.Je tam 30 tabletiek a denne si mas dat 2 ks pred obedom a 2ks Pred vecerou.Su na to,aby ti telo prijalo menej tuku.Inak ja tiez dodrziavam vsetko,mam totiz vysoky cholesterol,vela tuku v krvi az skoro 36% no a malo vody.Pit som sice pila len vodu ,ale velmi malo,tak max liter za den.No a jedlo ranajky vôbec,obed a veceraboli.ale nie prave zdrave.No a milujem domace torty a zakusky.Takze musim velmi odolavat,doma totiz musim normalne varit a piect pre zbytok rodiny.

kacusik69
9. okt 2015

@drinkx no mame toho dost spolocneho - cholesterol mam trosku zvyseny (ale bez tabletiek stale, fakt len mierne zatial), tuk a voda tak cca pol na pol a ranajky u mna tabu - do prace odchadzam ked mam dennu uz okolo 5:45 a mne to bolo strasne skoro na ranajky, takisto ked som chodila do skoly, nepravidelne prednasky a tak, a ak som aj jedla, nebolo to vobec pravidelne, teraz sa snazim zacat o 7 ranajkami (o pol 7 ked mam dennu, aby som dodrzala cca do tej hodinky a pol od prebudenia) a potom kazde tri hodiny, s tym ze chodim celkom neskoro spavat takze este si mozem dat okolo 21:30 vyvar, zeleninu alebo acidko a pod., ale nedam si ho tym padom na veceru - len si to presuniem, aby som nebola hladna... no a v mojich "starych" navykoch tiez obed ci vecera nie vzdy prave zdrave, obedy nie vzdy teple (najma v lete, nebolo casu sa poriadne najest tak to zachranovali Fornetti ci bagety, hoci len sunka syr zelenina maslo bez dressingov a pod. ale aj tak, co nebola zrovna najvhodnejsia strava) a casto som jedla v priebehu dna malo/vobec a ked som prisla domov z prace okolo 20 tak by som vyjedla chladnicku :-/ nepotrebujem chlieb, nepotrebujem prilohy (bohato by mi stacila ryza, ta mi aj chyba ale vydrzim) ale aj tak som bola schopna do seba natlacit somarin ze az...

prve dva dni mi to moc nevyslo uplne podla planu, kedze na konzultacii som bola na obed a hned v ten den som mala nocnu tak som to mala take otocene a este chaoticke ze co ano co nie... vcera som sa zase zamotala v meste, nejake vybavovacky, takze obed ktory som mala mat podla mojich vypoctov cca o 13 som mala takmer o 15:30, co uz som zas mala pomaly mat olovrant o 16... ale dnes sa mi darilo dodrziavat vsetko presne v 3-hod. intervaloch... teraz ma cakaju dve denne tak som zvedava ako si to ustriehnem...

ty by si chcela kolko dat dolu?

drinkx
9. okt 2015

@kacusik69 Zatial 10-11kg.Posledne roky som pribrala na 76kg.Citim sa velmi zle,stale som unavena,nejake zdravotne problemy a tak som si povedala dost,treba to riesit.Vaha ,pri ktorej sa citim dobre je 61-63kg.Ale aj mne chybaju hlavne zemiaky a ryza.Inak na kontroly chodim aj ja utorok,Zacala som teda tyzden pred tebou.

kacusik69
9. okt 2015

@drinkx tak to sme na tom s vahou skoro rovnako, moj "sen" a ideal je cca 55 ktore som mala ako som spominala pred VS, ale pri mojej vyske (168 cm) mi zdravu hmotnost vypocitala na 62 kg... ja zemiaky prave vobec nemusim, zjem, ale ked tak len cisto uvarene v slanej vode, nemam rada na nich maslo ani pyre/kasu zemiakovu, som skor ryzova... 🙂 a kontroly mam zatial utorky, aj teraz budem mat 13., ale napr. dalsi tyzden potom mam dennu takze asi sa mi to posunie...

co sa tej unavy tyka, s tym bojujem aj ja, ale ja uz som to hnala do extremov, ked som mala volno nerobilo mi problem prespat aj 20 hodin denne (nie, nemam este deti 🙂) - samozrejme nie vzdy ale boli dni kedy by som len spala a spala... ale teraz aj ako som zacala viac pit nepocitujem az taku unavu, byvam sice este unavena ale nie az tak... tiez k tomu par zdrav. problemov ale neviem ci ich ubytok hmotnosti vyriesi do nejakej znacnej miery... teda ci su nejako vahou ovplyvnene...

aj cvicis?

drinkx
10. okt 2015

@kacusik69 Moja vyska je 171cm.Mne vyratala na 65kg.Takze to mame podobne.Unavena som stale,ale uz menej,no a prave preto som sa nevedela dokopat do cvicenia.Ked pridem z roboty,treba urobit nejake domace prace,nieco navarit-mam 2 deti/velke/ a manzela+2psikov.Vecer sa doplazim do postela ked rano zvoni budik,neviem sa pozviechat.Podla mna by nam toto chudnutie malo pomoct vyriesit nejake zdravotne problemy a unavu urcite.Nejedna sa uplne len o chudnutie,ale o to ,aby sme mali dostatok energie,naucili sa dostatocne pit,spravne stravovat,ja mam organizmus urcite zaplaveny skodlivymi latkami,hlavne tukmi.Ja osobne som napr.zeleninu a ovocie skoro vôbec nejedla, co teraz zjem za den,som predtým mala za tyzden.Takze sa jedna aj o precistenie organizmu.Nikdy som necvicila,ale vzdy som pri robote mala dostatok pohybu,lenze som sa prestahovala,zmenila pracu(mam teraz sedave zamestnanie)a zacalo sa to na mna nabalovat.Zatial skusam len trochu viac chodit,prihlasila som sa na brusne tance no a chystam sa doma pridat pohyb na beziacom pase. 🙂

drinkx
10. okt 2015

No vidis a zabudla som dodat,ze by mi to malo pomoct znizit cholesterol a som chudokrvna,tak aj s tym.Uvidim o 2mesiace na lekarskej prehliadke,takze som velmi zvedava.No a este beriem magne b6 asi 5-6tyzdnov,.nieco mi to pomohlo na tu unavu.

kacusik69
14. okt 2015

@drinkx vcera som bola na prvej kontrole, zatial -1,6 kg (a to som aj "zhresila" nakoniec v nedelu ale nie moc a povedala ze to v pohode - bola som pred ms), pridala mi 2 strukovinove dni... namiesto Fluiciru mi dala Levanat a na kontrolu idem v pondelok 🙂 ty ako?

perla200
15. okt 2015

@kacusik69 a kolko ta to vyjde na mesiac?

kacusik69
15. okt 2015

@perla200 cca 100 eur

perla200
15. okt 2015

@kacusik69 dost...dakujem

kacusik69
15. okt 2015

@perla200 dost, ale ked mam minut 100 na handry a blbosti mozem ich investovat aj inak a ucelne...