Chudnutie pomocou Nature house
ahojte, rada by som vediet ci niektora mate skusenosti s chudnutim pomocou nature house....ja som len zacala minuly tyzden tak uvidim....dakujem za odpovede
Ahojte, ja som s NAture House chudla pred rokom a nieco.....za dva mesiace som schudla 15 kil, chudla by som aj dalej s nimi, ale podarilo sa mi otehotniet 🙂 Takze som to musela skoncit. Mne to velmi pomohlo, ved 15 kil je uzasny vysledok. Dala by som sa na to aj teraz,lebo mi nieco ostalo z tehotenstva,ale je to naozaj draha zalezitost. Pretoze si stale musite kupovat ich produkty, ci uz ampulky, tabletky alebo keksiky. A to z rodicovskeho prispevku urcite nedam. Ale drzim vam palce 🙂)))
Ja budem musiet schudnut nejako inak 🙂
Zdravim, dnes je to tyzden, co som sa vlozila do ruk naturhause, na kontrole o 1,5 kila menej vody a iba 0,5 kila tuku... Na bokoch a bruchu o 1 cm menej, v pase nic. Dostala som kapsule, ktore mam uzivat 2 pred obedom a 2 pred vecerou. A k pestrej diete este narazovu pomarancovu na dva dni v tyzdni. Zatial to zvladam, ale bolo to pre mna tazke, kedze som si myslela, ze nemozem solit, dnes uz mam kupenu himalajsku sol, ktora nezavodnuje, hned som si viac vychutnala obed ☺
je tu este niekto, kto momentalne drzi dietu s naturhause?
@brisingr ahoj, ja si myslim, ze keby ides znova podla tych jedalnickov, tak schudnes urcite a nepotrebujes ani tie ich ,,zazracne" produkty... Ja si ich momentalne kupujem, lebo viem, ze by mi asi tie jedalnicky nedavali a potrebujem pomoc, lebo sama som to nezvladla... Planujem tak chodit jeden, dva mesiace, len som potrebovala nakopnut. Ale ja si tie ich suchare a cajiky nekupujem, dokonca ani vlakninu... Prvy krat som si zobrala ampulky aj suchare, ale prvy a posledny krat a dnes tabletky. Suchare sa daju nahradit cnackabrotom a vlakninu mam psylium. A mam usetrene min 15 eur 😉drzim palce, napis ako pokracujes ☺
@emakiki Ahoj.Ja som dala za dva mesiace dole 10kg...Teraz ale stagnujem - mám velmi vela práce,a nemám čas sa venovať diete :( Pisala si,že od nich všetko nekupuješ- čo na to p.dietologička? Tiež zvažujem,že do NH už prestanem chodiť ale neviem,či to dokážem dalej sama.....Asi potrebujem dozor 🙂
@01kvapka 10 kil za dva mesiace je super 😉 no ja som hned na zaciatku povedala, ze vlakninu mam psylium a vyhovuje mi a ked mi nabuduce bude pchat suchare, tak jej poviem ze mi nechutia, alebo si nieco vymyslim, ale ak by to malo byt jedine co by som si mala kupit, tak och zoberiem, jednu vec si vzdy kupim, aby mala dusu na mieste... Dnes sa na mna zle pozrela, ked som jej povedala, ze byvam hladna a ze tato dieta je stale dokola to iste, ja som to nemyslela v zlom, ale je to pravda, len maso a zelenina.. Ale mne je jedno co si mysli, nech mi da jedalnicek odmeria povazi a idem domov, zase sa dalsi tyzden trapit.. Zajtra mam prvu narazovu pomarancovu, tak som zvedava...
A teraz sa ako stravujes? Aj si drzis vahu?
@emakiki Teraz mám stále len pestru....Som kadernička,teraz vela robim - 8-9 hodin 6 dni v týždni....Po nárazovke ma večer triaslo,no bola som ko :( Ale to len teraz,predtým v pohode...Budem rada,ked si vahu aspon udržim a v januári budem zase pokračovať.....Ani mne tie sucháre moc nechutia,ja stále ranajkujem tie ich keksikx - tie mi chutia..Tak Ti držim palce 🙂Kolko chceš dať dole ?
30, takze teraz uz len 28 ☺ ty? Nejes ziadne prilohy?
@emakiki Obed si objednávam z reštikx - maso + zelenina, na večeru väčšinou párkx 🙂 alebo zas maso + zelenina. V podstate dookola to isté :( Ale teraz stojim....čitala som,že treba vtedx spraviť zmenu,tak som dnes zjedla aj nejaké koláče....Ale na začiatku som dodržiavala....Chcelo bx to cvičiť,teraz sa mi ale fakt nechce ale po vianocach začnem - mám doma bežecký pás..
@01kvapka ja mam doma elipticky trenazer a cvicila som dnes 20 minut a minuly tyzden tiez... Parky ake? Z lidla? A s cim so zeleninou? No ved toto, ze stale dokola to iste... No ka budem mat ,,zmenu " 24.12. Ten den si nenecham pokazit ziadnou dietou, kolace, salat, ryba, rezen 😀 a potom aj silvester, len tam bez sacharidov... A preco si sa rozhodla pre tuto dietu? Ja som od januara cca do jula, cvicila hodinu denne a zdravo som sa stravovala a nic, ale teraz som zistila, ze bol problem v strave... Uz som poucena 😉 vyskusam mesiac a uvidim co bude dalej, ked tak pojdem zase na vlastnu pest, ale uz poucena ☺
áno,z lidla - s horčicou. Pre NH som sa rozhodla preto,lebo som sa nevedela donutiť,a chodi tam aj kámoška....Začiatok bol super rýchlx,teraz sa to zastavilo ale dufam,že sa to pohne...Strava je základ,cvičenie doplnok 🙂
@emakiki Ahoj.ja este drzim dietu s naturhouse.Som na diete od 29.septembra.Dala som si ciel schudnut 10-11KG.Schudla som presne 10,60 kg za 10 tyzdnov.Teraz som uz druhy tyzden na udrzovacke,takze uz nechcem chudnut,len si drzat vahu.Zo zaciatku som hladna nebola,ale neskor v kuse.Zakazali mi vsetko co som mala rada a povolili vsetko co som nemala rada.Casto krat mi bolo do placu,hlavne som mala strasne chute na sladke.Ale stoji to za to.Naucila som sa ratat kcal,teraz si peciem sladke veci,ktere su fakt aj dobre,hoci su zo zdravých surovin.Peciem si aj zdrave chleby,z obchodu mi nechybaju.Ale vsetko sa nahradit neda,vela surovin je tabu a aj bude ,a chybaju mi.Ale ako som povedala,stoji to odriekanie za to,dufam ze mi to vydrzi dlho.Suchare som si u nich nikdy nekupovala.vzdy som jedla chlieb z cauflandu baleny razny,kym som si zacala piect sama.Kupuj si len najzakladnejsie doplnky,ktore musis,ine nepotrebujes.Este na zaciatku mozno balik az dva maslove susienky fibroky a potom uz ani tie.Vsetko maju velmi predrazene.Kup si zihlavovy caj hoci kde v obchode na odvodnenie,mozes aj ine,proteinove tycinky,ked nestihas,aby si mala v kabelke namiesto jedla.Mne to velmi pomohlo.Inak ti drzim palce,pojde ti to pekne neboj sa. 🙂
@drinkx ahoj, strasne moc ti dakujem za podporu, ale ja som so asi prave dnes vzdala, nezvladla som prvu narazovku a vsetko co som mala navarene som vyhodila, neda sa to jest... Narazovku uz nechcem a ani tie ich predrazene produkty, tak asi koncim... Neviem uvidim do rana, ci zmenim nazor. Ja viem ze to za to stoji, ale mne je vazne z niektoreho jedla na bliti... Asi si zostavim jedalnicek sama... Zajtra nad tym porozmyslam... Normalne mam depku...
Tato firma je len o.okrqdani a klamabi ludi...ja co mam jedalnicek od jednej fitnes trenerky tak je fajny..mam tam.vsetko to co mam rada a pritom som za to nedala vela €. Zaklad je bohuzial strava ta je 80% a cvicenia su na naspavnenie a urychlenie metabolizmu....hold...strava strava strava...
@milagrosss20 Ja si nemxslim,že okrádaju ludi...Kedže za poradenstvo stravx sa neplatí,zarabaju na tých produktoch. Je na každom,či im to zaplati,alebo nie 🙂
@01kvapka nemam rada ryby, jedine vysmazane /ale tie samozrejme chapem, ze nemozem/ jedine tuniaka zjem, dnes som mala mat 4 pomarance a ciste maso na obed, nedokazem zjest same maso, so zeleninou je to ok... Kazala mi jest dve hodiny pred spanim, ja to tak nechcem, chcem jest najneskor o siestej... Potrebujem aj sacharidy, strukoviny... Z tohto sa neda nic vymysliet a navyse bola na poslednej kontrole neprijemna ked som jej povedala ze som bola hladna a mala som z nej pocit, ze je najmudrejsia a svete a pri tom ona ma len naucene frazy, lebo stale trepe to iste a ked sa nieco opytam tak odpovie uplne od veci ... Neviem, nemam z toho dobry pocit a za 15 minut ked mam platit 10-15 eur, tak to nie toto...
Ked o tom nie si presvedčená,tak kašli na to. Skus delenu stravu,tam je viac možnosti.
@sense jasne s tym pocitam, preto som napisala ze asi koncim...
Ved toto, ze mne tie sacharidy chybaju, schudla som pol kila tuku, ale to by som tolko schudla aj sama keby nejem sacharidy... a vodu by som tiez dala dole s odvodnovacimi bylinkami napr. Cize pre mna to potyzdni je malo pol kila tuku, lebo fakt ze som trpela hladom...
@sense zajtra si skusim sama zostavit jedalnicek, teraz uz by to mohlo ist, ked budem jest 5 x denne a zdravo a cvicit, lebo predtym som mala reflux a ten mi sposoboval hladovu bolest a jedla som aj pomimo jedalnicka a ja som si to ani neuvedomovala, ale to boli zbytocne kalorie navyse aj ked len dojedacky po malej, kusok syra a por..., teraz uz nemam problem 2-3 hodiny nejest...

Ahojte, dnes som bola v Natur hous-e a od zajtra zacinam, potrebujem schudnut 25-30 kil, vyfasovala som ampulky a suchare, platila som 25 eur. Pani mi slubuje 2 kila, ze zhodim, hned v prvy tyzden, tak som strasne zvedava, bude to tazke dodrzat, pretoze mi na zaciatok zrusila, velmi vela potravin, ale budem sa snazit... Je to ale financne narocne, nehovorim, len o produktoch, ale aj co sa stravy tyka... Zelenina a ovocie je v dnesne dobe velmi drahe... Ale idem do toho... Budem sa silno snazit...