Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
@ivkars mna sa na to poradkyna pytala, ale nemala, mala by si to povedat svojej...
@bambula626 fakt? Mna sa nic take nepytala. Takze to moze byt z toho? Ja som to dnes zabudla povedat, nejako som si to nespajala, len teraz ma to napadlo. Dufam ze s dietou nemusim prestat, chcem este potiahnut par tyzdnov 😏
Ja zacinam na vahe 75kg a chcem dat dole 13 kg... Som zvedava, ci to dám a za ajú dobu...
3 sacky + zelenina, rano dam kokteil a som zvedava ako to chuti a ci zasýti na 5 hodín, take mam odstupy medzi " jedlom"
@etelka10 tak to mas ako ja. Vtedy sa chudne najrychlejsie. Ja som dnes kupila nove koktaily - teda pre mna nove, lebo som predtym nemala ten cookies a bielu cokoladu. Cookies som vyskusala na veceru a bol mnaam! Zajtra na ranajky dam bielu coko. A ak mas coko/mata tak si daj zajtra ten, pre mna uplne najlepsi. Mne chutia vsetky okrem ovocnych.
A na 5 hodin Ta to zo zaciatku nezasyti, urcite budes hladna. Ja som to riesila vacsim mnozstvom vody + kavu aby som vydrzala do obeda. Ale neboj, zvladnes to!
Dufam, keby nezerem, tak tie prachy mozem ceeeeelkom inac minúť 🙂 na rano mam pripraveny nejaky ananas ci exotic 🙂 dam hnus na zaciatok, to nejako vydrzim, lepsie si necham na krízu
Kocky tiez mam 3 sacky +zeleninu...
Idem zo 61kg .. chcem dat dole aspon 10kg..
Popravde,obavam sa vianoc...
Drzim vsetkym palce
@etelka10 ja uz som si nasla take svoje recepty co mi chutia a su z povolenej zeleniny. Napr ako som tu uz pridavala, zelerove hranolky, grilovane sampinony, gril. cuketu a papriku, surovu bielu redkovku, karfiol (mam rada aj surovy), mladu cibulku, varena brokolica a zelene fazulove struky, patizon, kalerab, spenat, cesnak, salat, kapusta.. da sa kadeco vymysliet, je toho dost. A davam si zeleninu ako mam chut, alebo ked som velmi hladna vzdy mam po ruke. Ja som predtym zeleninu velmi nemusela, no tak som si na nu uz zvykla, ze mi to pride uplne v pohode.
A ten exotik koktail je fakt nie dobry, ale zas nic hrozne 😊
A ano ja tiez keby som nezrala tak usetrim a nemusim
Teraz minat tolko penazi na dietu 😃 Ale 75kg nie je vela, sice neviem aku mas vysku ale ja by som tolko chcela mat.
Vyska 168, pred tehu som mala 62 potom som cez matersku schudla ale ked som sa vratila do prace znova som pribrala, lebo cely cas sedim. Niekolko krat som skusala dukanku, ale bolo to take, ze chvilu som drzala potom nie a tak som došla až na takuto vahu. Tak som si povedala, ze ak budem takto pokracovat budem mat aj 80 kil. No a takto sa vypracovat nechcem ☹
Inak holky je mozne ze dnes zacinam 3den NF a som -1,5kg?
😏 zrejme to je len voda,ale aj tak motivujuce... 😎
@ada309 je to mozne, aj mne to slo tak rychlo dole prvy tyzden. Zrejme je to voda, ako pises, ale clovek sa citi taky menej opuchnuty a je to hned lepsie. Aj to motivuje 😊
@etelka10 jasne, to chapem. Kazdy sa citi lepsie v inych kg. Ja by som uz pod 70 vyzerala asi dost zle, kosti by mi trcali, lebo ja mam dost siroke aj boky a mne by tych 77 uplne stacilo aby som sa dobre citila, ale ja dom aj vyssia. Tak hadam to dotiahneme az do uspesneho konca a na Vianoce si pokupime nove oblecko za odmenu 😊
4.tyzden predomnou. Minus 5kg ale priznavam ze posledne dni som to uplne nedodrziavala. No viete ako pred kramami😁. Aale uz idem zase poctivo nato.
Prezila som aj jumping. Ale kedze som 4mesiace po sekcii moc mi ho este lekar neodporuca tak asi pohladam nieco ine.
Ahojte kocky, ja som si bola vcera pre dalsie ,,jedlo´´ a mam za 16dni -6kg co je celkom dost takze idem dalej, len mam problem s tym ze hlavne jedla/kase/polievky mi nechutia cize som teraz len na koktailoch viac menej a kazdy druhy den sa musim donutit si dat bud hlavne jedlo alebo polievku..takze som zvedava. Ja ked uz pocitujem velky hlad tak si uz dam bud cottage alebo kur.steak co mi povedala poradkyna ze je ok..
@kikullienka super vysledok 😉
@kamagma v tom pripade je podla mna najlepsi elipticky trenazer- zapajas cele telo, nenamahaju su klby, nie su otrasy, idealne pred telku. Ja som s nim schudla raz 15 kg kazdy den som na nom cvicila.... cca 2 mesiace...
@kikullienka
Super vysledok!!!
Ja som dnes bola na kontrole a za 3,5 tyzdna -7 kg. Vzdy po kontrole si dam cheating day, takze mam dnes uz za sebou kacku s loksou-)))
@kikullienka
@bambula626 jej baby, paradne vysledky mate! Len tak dalej! 💪🏻
@bambula626 tak aspon dnes nemam vycitky, prvykrat som zhresila po 5. tyzdnoch. Rano aj obed som mala NF sacok a potom sme boli na jarmoku a dala som si parance s tvarohom 😃 ja to jedlo milujem proste, no hned ako som dojedla, som ostala na seba nasrata. Ale dnes uz nic nejem a zajtra pokracujem v diete. Achjaj.

@etelka10 no super! Drzim palce 😊
Dnes som bola tiez u poradkyne, nakupila som dalsie koktaily a polievky a chudnem dalej. 💪🏻 Zatial -7,6 kg akosi mi to uz ide pomalsie, ale nevadi. Vela som schudla z cm a dolezite je ze vsetko ide dolu z tukov a klesol mi riadne aj BMI, comu sa najviac tesim. Stale to vsak nie je to, co by som chcela.
Chcem sa opytat, nemala ste niektora take akoby busenie srdca, alebo ako to nazvat? Ja mavam take cudne pocity, akoby mi chvilku srdce islo vyskocit z hrude, len neviem comu to pripisovat. A zacalo mi to hlavne teraz nedavno. Tak ma napadlo, ci to nemoze suvisiet s dietou 🤔