Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
Caute, tak som dnes zacala 3. den. Kokteily aj polievky su pre mna v pohode, vzdy som hladna, tak asi preto 😉 . Dnes som si dala rano kašu natural, musela som si pridať škoricu ale ok. Okrem toho som si včera urobila aj svoju polievku: voda, brokolica, kalerab, cuketa, vývar NF, troška rasce, mixla som na krémovu polievku, vody som nedala veľa, aby ma to zasýtilo. Len ma včera bolela hlava, ale inak zvladam v pohode 🙂 pekny deň
Ja neviem preco ale tento 4.tyzden som stale hladna. Vobec mi to netaci😭
@etelka10 len tak dalej 🙂 citala som o tych bolestiach hlavy, vraj to preto, lebo sa toxiny vyplavuju z tela. Malo by to prejst. Ja som to nastastie nemala.
@kamagma to si pamatam, ze som tiez mala takuto krizu okolo 3.-4. tyzdna. Vydrz, daj si zeleninu, vela vody, kavu.
Ja asi od zajtra idem znovu na 3 sacky po extra tyzdni, lebo uz stvrty den mi stoji vaha a som z toho uz na nervy.
@bambula626 no ja uz dnes som rano robila koktail s mliekom lebo inak by som do obeda nevydrzala. Snad to uz coskoro prejde. V stredu mam vazenie ale velmi vaham ci este dam dalsie 2tyzdne. Lebo od stvrtka aj tak sem tam nieco zjem nestaci to vobec.
@ada309 to mlieko je na obale NF sackov v navode pisane len kvoli normam EU ci nieco take. Mali by sa zarabat s vodou. Ja si sacky robim s vodou a do kavy si mlieko davam vzdy. Bez toho ja kavu proste nevypijem a kila idu dole aj tak. Tohto sa nevzdam proste. Daj si nizkotucne mlieko, urcite Ti to neublizi, neboj.
@ada309 ja si dávam mlieko do kaše aj šejkov-))
@ivkars ja nastastie necukrujem ...
@bambula626
Fakt ste mi normalne teraz urobili radost 😊 jak ja sa tesim na ranajsiu kavicku.. hmmmm
@ivkars moze byt z toho, alebo skus inu kavu- druh. Moj sef mal busenie srdca len z jednej znacky.
@ivkars
@ada309 Je úplne jedno či je mlieko nízkotučné, alebo plnotučné. Ketózu môže narušiť tak či tak, pretože oba typy obsahujú približne rovnako laktózy - mliečneho cukru. Keď niekto nedokáže piť kávu bez mlieka, odporúča sa mandlové mlieko bez pridaného cukru a príchutí. To čo platí na jedného nemusí platiť na iného, niekto môže vypiť aj 2dcl mlieka a ketóza sa mu nestratí a naopak niekto si dá len malý dúšok a má po ketóze. Je to veľmi individuálne. Pozor na to.
@bambula626
@kamagma - keď má človek krízu a nemôže vydržať, kludne si môže dať čisté bielkoviny (cottage, kur. prsia...) , ale pozor na sacharidy - ktoré sú aj v mlieku
@ivkars tak potom len ciste bielkoviny ako su prsia alebo ryba. je pravda ze aj v cottagi su sacharidy, ale je ich menej ako v mlieku. ale zas pozor na znacku cottagu, napriklad rajo ma viac sacharidov ako napr pilos z lidla. ja ked som drzala dietu tak mne porusilo ketozu fakt aj minimum mlieka, bolo by dobre si ju sledovat. bud si vypytat od poradkyne papierik na otestovanie ketozy, ak ich ma k dispozicii, alebo si kupit v lekarni. a ak nebol ziaden iny prehresok a niesu ziadne zdravotne obmedznia, pripadne lieky ktore mozu ketozu porusit, tak by mala byt, ak nieje na vine je mlieko.
@nunu543 mne zatial stacia vazenia u poradkyne, hlavne ze vsetko ide dolu z tuku a nie zo svalov. Nechcelo by sa mi este aj merat si ketozu a stresovat sa kvoli tomu. Myslim, ze s touto dietou schudne kazdy, kto ju nejako zasadne neporusuje, kedze prijimame ovela menej kalorii ako predtym, tak je to logicke. A teraz sice kavu vynechavam, no ked si ju dam, budem si ju davat normalne s mliekom. Je to na kazdom z nas ako sa k tomu postavi. A Ty si ako dlho drzala NF? A kolko si schudla?
Ahojte, tak a už som tu aj ja.... Dnes mám 1.den NF a moje cislo v mene su moje kilá,ktore mam. Rada by som schudla aspon 30 kilogramov, tak verim,ze sa mi to podari. Žijem mimo Slovenska a moja poradkyňa je na Slovensku,takze som si kupila váhu akú ma moja poradkyňa a nakúpila zásoby na 6 tyzdnov (az potom sa chystám na Slovensko), takze aby som jej vedela fotiť a odoslať po 2 týždňoch moje údaje... Dufam,že neskĺznem z tejto cesty a všetko spolu s vami zvládnem, tak nam drzim palce!!!! 😉
@ada309 ďakujem za privítanie, to máš super čísla, len tak ďalej!! Ja sa chcem vážiť az po par dňoch, teda tak v 4.-5. den, inak by ma to asi demotivovalo,ka by nic neubudlo, xixi
Ano, držme si palce!!! Ja som držala pred par rokmi ducanovu diétu a podarilo sa mi aj zhodiť, ale stalo ma to operáciu zlcnika, tak snad teraz to pojde bez následkov 😎
@evula110 ahoj, drzim Ti silno palce a neboj spolocne to dame. Mne velakrat pomohlo ze si tu s ostatnymi spoluchudnucimi nieco napiseme a podporime sa. Ja uz drzim siesty tyzden a -8 kg som mala dnes na vahe. Idem tiez z vacsej vahy a tiez by som postupne chcela aspon 20 kg dat dole ale ja uz chcem aj pokracovat potom bez diety na zdravej strave a toto ma ma len nakopnut. Tak sa drz a pis! 😊
@evula110 ano,rozumne... nema vyznam sa vazit kazdy den...
Ja idem zajtra ku poradkyni na vazenie,tak som zvedava... i ked si nedavam ruzovu optiku,je mi jasne,ze teraz isla len voda dole... a tiez viem,ze mi to pojde asi pomalsie,bo nejdem z velkej vahy(zbavujem sa poporodnych kg)...

@bambula626 s tym suhlasik orbitrek/elip.trenazer je najlepsi na kardio cvicenie ja som s nim tie pekne schudla pred 5timi rokmi..zapajas ruky, nohy, brucho, zadok cize tiez mozem len odporucit..my sme mali dnes taky mensi rodinny obed a tiez som zhresila :D tataraku sa proste neda odolat