icon

Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností

jakubovamama
22. feb 2017

Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.

kamagma
28. okt 2017

Fuu no palacinky som mala dnes. Tak som sa tesila a vobec mi nechutili.

ivkars
28. okt 2017

@kamagma fuj tie su fakt hnusne. Ja uz som vcera bola len na jednom sacku, dnes tiez. Snazim sa pocitat kalorie, vela vody pit a jest vela zeleniny a nizkokaloricke a nizkotucne jedla. Rano som sa vazila, -9kg mam tak ma to potesilo. Dufam ze do Vianoc bude este aspon 7 kg dole. Idem makat na orbitrek 💪🏻

kamagma
28. okt 2017

@ivkars fuha tak drzim palce. Ja uz viac menej som tam kde som chcela tych cca 6kg tak uz len udrzat to. Ale asi si dam 2tyzdne este po vianociach.

evula110
28. okt 2017

@ivkars takze, pani Damianova mi odpisala a oznamila, ze konci. A ze skontroluje, co ma na sklade a da mi vediet.

ivkars
28. okt 2017

@kamagma dakujem, aj Tebe drzim palce, nech si to pekne udrzis 😊Po Vianociach si urcite tiez dam nejaky NF detox aj ja. Odlozim si sacky 😃
@evula110 vidis. No nevadi, urcite sa ozvi tej z Popradu. A ako sa drzis?

evula110
29. okt 2017

Baby, dnes mam 8.den a mínus 3,2 kila.... 😇 Veľmi sa z toho teším a verím, ze to este pojde dolu..... Mam za sebou aj prvú krízu, prichadzaju mi moje dni a vtedy je to so mnou komplikovane, tak len dufam, ze nezjem aj mojho kuchara 😂

evula110
29. okt 2017

@kamagma tak to blahoželám, z uz si v po svojom cieli, o to viac ti držím palce pri udržaní tej váhy. Isto je vzdy ľahší schudnúť 2-3 kilá ako 30.... 😖😖😖

evula110
29. okt 2017

@ivkars Ivka ďakujem za opýtanie, bojujem a snažím sa nezlyhat, tak verim, ze si udržím pevnú vôľu az do dosiahnutia cieľa, aj keď tie nástrahy sú všade.... Buduci víkend mame firmy večierok a ideme do mongolskému reštaurácie, ponúkajú tam napr.kengurie mäso a rôzne morské plody, rôzne druhy nezvyčajnej zeleniny a ovocia, takze to bude pre mna jedna velka skúška...
Ale jedla mi chutia, zatial, xixi
Aj ked 8 dni je skutočne krátka doba, tak som zvedavá, čo napíšem alebo poviem po mesiaci 😇

bambula626
29. okt 2017

@evula110 kludne si tam daj maso a zeleninu

evula110
29. okt 2017

@bambula626 to mám v pláne, lenže to začína az 19:00, takze skor ako 19:30 jest nebudeme, co je na mna uz dost neskoro. Tak ale bielu a zelenú zeleninu majú všade a ak nie, tak zoženiem farby a prefarbim akúkoľvek inu zeleninu asik 😂

ivkars
30. okt 2017

@evula110 super Ti to ide. Nastrahy budu vzdy a vsade ale je to len v tvojej hlave. Ja som musela sacky NF uplne zrusit, lebo co som vam tu posala o tom buseni srdca, tak nakoniec som zistila, ze to mam z nich. Predvcerom som si cely den sacok nedala, az vecer po cviceni tycinku s nic mi nebolo. A rano som si dala koktail a o hodinu mi to zas zacalo. Potom k veceru to prestalo. Ale to som si uz nedala sacok cez den vobec. Cize to je z toho. Teraz si misim nastavit stravu tak, aby to islo dole aj bez NF co je dost problem 😏 Ale tak bojujem dalej.

ada309
30. okt 2017

@evula110 super vysledok za 8 dni... len tak dalej,drzim palec.. ja idem tiez cez vikend na oslavu a tiez mam obavy,ci zvladnem odolat... ale zas tie najhorsie dni-zaciatok,nastartovabie mame za sebou,tak hadam nas teraz len tak hoc co nezlomi 😉 ... verim,ze to ustojime...

@ivkars dobre,ze si nasla pricinu a mozes dalej pokracovat kludnejsie...

Holky,mne prestavaju chutit polievky,jedina kt. mi este ide je kuracia s kari a este sampinonova... shejky len coko a coko mäta.. a este minimalne 2-3 tyzdne musim vydrzat,esre aspon 6kg chcem dat dole... zajtra idem na druhe vazenie,som zvedavaaaaa... 😏

Držte sa 😉

evula110
30. okt 2017

@ivkars ahoj, tak to je naozaj dolezite a hlavne podstatne,ze vies, z coho to búšenie je, je to dost nepríjemne, ale po dlhšej dobe stravovania a Tvojich úspechoch to zvladnes! Urcte o mas komplikovane, ale presne ako hovoríš, je to vsetko v hlave a počítať kalórie na cca.200 kalórii za jedlo sa Ti podla mna podari dat dokopy a pojde to, si sikulka!!!!!
A dakujem za podporu, je to pre mna dolezite, aby som sa udržala na správnej diétnej vlne a isla ďalej a nevzdala sa ❤️
Ja zatial s jedlami problem nemam, verim, ze ani mat nebudem a pojde to tak ďalej! Kazdej jednej z nas dosiahnutie svojho cieľa zo srdca prajem!!!!!!!

evula110
30. okt 2017

@ada309 dakujem, zatial mam velku motiváciu a ked vidim, ze to ide dolu, tak o to viac sa snazim, ale to asi každá z nas 🤗😊🤗
A uvidis, aj ty odolas! Biela a zelena zeleninka neobmedzene sa da zjesť do prasknutia a kusok kuracinky alebo ryby ani jednu z nas dufam nezabije, vyskusame, uvidíme 😉😇😊
@ada309 Juj, som zvedava, ake budes mat cisielka na vazeni. Verim, ze budes spokojná a motivovaná! 🌷🍀
A podla mna to ide kazdej jednej z nas super!
Ved z váhy lietadla (akú mam ja) sa chudne rychlejsie, ako ked ma niekto len 5-10 kg naviac. Napríklad ja chcem schudnúť este aspon 26,8 kg 😂😂😂😂😂😂
Tak verim, ze do budúceho roku do Vianoc to mam na váhe....

Majme krasny den, idem sa vrhnúť na jahodovy nápoj 😉, Na obed skúsim dnes omeletu, som zvedava, co je to za zázrak 😊

bambula626
30. okt 2017

@evula110 ja uz to robim tak, ze ked viem ze v restike zjem vacsi kus masa napr 200 gr tak si to cez den nastavim aby som neorekrocila dennu davku, napr si dam namiesto jedneho jedla len zeleninove hranolky apod.
@ada309 skus si popytat kaše- je to veľmi sýte jedlo, ja ju normalne povarim v mlieku alebo vode a pridam skoricu, necham postat. Kaloricky rovnako ako kokteil a chutovo nebe a dudy...kazdy den mam na ranajky...a mozes mat aj na veceru

@ivkars tak to je sila s tym busenim!!!
No tak to je sila

ivkars
30. okt 2017

@evula110 mne omeleta a palacinky nechutili najviac zo vsetkeho asi. Ale Tebe mozno bude, daj si do toho sampinony, mladu cibulku a tak je to lepsie.
@ada309 ano, som rada ze som zistila, ze je to z toho a ze konecne mi nic neni. Len sa bojim teraz aby som si tu stravu vedela aj bez NF nastavit. To bolo pohodlne, ze som si dala na ranajky koktail a neriesila som co mam jest. Teraz studujem co je zdrave, kolko kcal to obsahuje atd. Je to tazke dost. Ale musim to dat!
@bambula626 no to je sila teda. Ale tak uz som to skoro 7 tyzdnov jedla, tie sacky, zrejme mi tam nieco zacalo vadit. Teraz ich uplne vysadim. Potom skusim znovu o nejake 2-3 tyzdne aspon koktail si dat, ci sa to vrati.

etelka10
31. okt 2017

Čaute dievčatá, tak mňa dnes čaká prvé váženie, po 11 dňoch. Mala som aj prehrešky, bola som na kolegovej 50-tke, takže som mala večeru aj víno. Dnes R ráno som sa vážila a z 74,7 mám 72, takže celkom v pohode. 😉

majuskaaaaaa
31. okt 2017

@ivkars ahoj aj ja som to musela NF nechať. Nemám žlčník a s tej zeleniny čo som mohla má v boku začalo strašne páliť doktorka povedala skúsiť vynechať a prestalo no drinky si na ráno a dakedy aj polievku na obed dám to mi vyhovuje hlavne v praci. A mám urobenú diétu ale skôr sa držím delenej a už mám aj s cvičením -9 kg a to si dám aj koláčik 😀

ivkars
31. okt 2017

@etelka10 ako si dopadla na vazeni? A pekny vysledok po 11 dnoch. Super. Kolko by si este chcela dat dole?
@majuskaaaaaa no tak sme na tom podobne 😊 ja som si tiez minule dala maminu strudlu, tomu sa nedalo odolat proste. Ale iba 2 kusky a vecer som potom makala na orbitreku ako besna 😅 Odvtedy som sa radsej ani nevazila ale dnes som nabrala odvahu, teraz vecer a vyzera ze este nieco islo dole. Odvazim sa zajtra rano nalacno a uvidim.
A aku dietu mas urobenu?

ada309
31. okt 2017

Dnes 2. vazenie po 2 tyzdnoch a -4kg... este tento tyzdeň NF a idem na prechod asi pomalicky...

majuskaaaaaa
31. okt 2017

@ivkars zajtra alebo vo štvrtok ti ju pošlem dnes už nestíham

etelka10
31. okt 2017

@ivkars
@ada309 takze dnes u p. Stranavskej -3 kg zatial iba voda, na druhe vazenie idem 16.11. dnes som dostala aj hlavne jedla, zatial som spokojna.. Drzim od 20. 10. a zatial mi všetko chuti, teda kaša, polievky aj kokteily. Zajtra skusim cestoviny. No a potom ešte aspon 2x3 kg a som spokojna....🙂 inač najlepšie sa držim, ked som v robote, volne dni doma, mi nerobia dobre 😀

ivkars
31. okt 2017

@majuskaaaaaa super, diky. 😊

ivkars
31. okt 2017

@etelka10 presne tak! Mne sa najlepsie tiez drzalo v praci. Ale doma po vikendoch to bolo najtazsie ked som varit musela. Daj vediet ako Ti chutia tie hl. jedla. A tych par kg to das doke ako nic. Len tak dalej.

ada309
31. okt 2017

@etelka10 tiez chodim k p. Stranavskej 😉 a zacala som 17.10 ... ja uz mam dole aj z tuku,ale svalovina nerastie,nevyznam.sa v tom nejak,je to problem??

A ja som na materskej,tak si asi viete predstavit,ake to mam doma 😈

A este dnes som zhresila,ujedla som z kolacika co som piekla mojim 👪...

etelka10
1. nov 2017

@ada309 no so svalovinou neviem, ako to je. Mne povedala, ze uz mam zacat cvicit alebo teda pridavat pohyb 😨 Mam doma orbitrek len ta lenivosť moja.... Dnes dam na obed tacos 😎

ada309
1. nov 2017

@etelka10 tiez dam na obed dnes asi tacos... som zvedava 😋 na to cudo...

Inak baby dnes som sa vazila a mam o 200g viac nez vcera... ano zhresila som,kusok kolaca, ale to hadam nie je tym... 😏😈

ivkars
1. nov 2017

@ada309 aj ja som sa dnes vazila, rano nalacno a mam tiez o 200g viac ako vcera poobede ked som bola najedena atd 😃 Tak toto si uz ani vysvetlit neviem 😬

etelka10
1. nov 2017

@ivkars
@ada309 ja dnes rano rovnako ako včera c😒 bola som smutna, ale tak lepsie ako + A važite sa každy den? Ja radsej nie...

ada309
1. nov 2017

@ivkars ja si myslim,ze mozno hormonalny vyktv aleboooo bude spln mesiaca 😂

Akoze popravde,demotivuje ma to.. ale ja sa nedam zlomit... fakcim jedem dal 😉😎