Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
@kamagma fuj tie su fakt hnusne. Ja uz som vcera bola len na jednom sacku, dnes tiez. Snazim sa pocitat kalorie, vela vody pit a jest vela zeleniny a nizkokaloricke a nizkotucne jedla. Rano som sa vazila, -9kg mam tak ma to potesilo. Dufam ze do Vianoc bude este aspon 7 kg dole. Idem makat na orbitrek 💪🏻
Baby, dnes mam 8.den a mínus 3,2 kila.... 😇 Veľmi sa z toho teším a verím, ze to este pojde dolu..... Mam za sebou aj prvú krízu, prichadzaju mi moje dni a vtedy je to so mnou komplikovane, tak len dufam, ze nezjem aj mojho kuchara 😂
@ivkars Ivka ďakujem za opýtanie, bojujem a snažím sa nezlyhat, tak verim, ze si udržím pevnú vôľu az do dosiahnutia cieľa, aj keď tie nástrahy sú všade.... Buduci víkend mame firmy večierok a ideme do mongolskému reštaurácie, ponúkajú tam napr.kengurie mäso a rôzne morské plody, rôzne druhy nezvyčajnej zeleniny a ovocia, takze to bude pre mna jedna velka skúška...
Ale jedla mi chutia, zatial, xixi
Aj ked 8 dni je skutočne krátka doba, tak som zvedavá, čo napíšem alebo poviem po mesiaci 😇
@evula110 kludne si tam daj maso a zeleninu
@bambula626 to mám v pláne, lenže to začína az 19:00, takze skor ako 19:30 jest nebudeme, co je na mna uz dost neskoro. Tak ale bielu a zelenú zeleninu majú všade a ak nie, tak zoženiem farby a prefarbim akúkoľvek inu zeleninu asik 😂
@evula110 super Ti to ide. Nastrahy budu vzdy a vsade ale je to len v tvojej hlave. Ja som musela sacky NF uplne zrusit, lebo co som vam tu posala o tom buseni srdca, tak nakoniec som zistila, ze to mam z nich. Predvcerom som si cely den sacok nedala, az vecer po cviceni tycinku s nic mi nebolo. A rano som si dala koktail a o hodinu mi to zas zacalo. Potom k veceru to prestalo. Ale to som si uz nedala sacok cez den vobec. Cize to je z toho. Teraz si misim nastavit stravu tak, aby to islo dole aj bez NF co je dost problem 😏 Ale tak bojujem dalej.
@evula110 super vysledok za 8 dni... len tak dalej,drzim palec.. ja idem tiez cez vikend na oslavu a tiez mam obavy,ci zvladnem odolat... ale zas tie najhorsie dni-zaciatok,nastartovabie mame za sebou,tak hadam nas teraz len tak hoc co nezlomi 😉 ... verim,ze to ustojime...
@ivkars dobre,ze si nasla pricinu a mozes dalej pokracovat kludnejsie...
Holky,mne prestavaju chutit polievky,jedina kt. mi este ide je kuracia s kari a este sampinonova... shejky len coko a coko mäta.. a este minimalne 2-3 tyzdne musim vydrzat,esre aspon 6kg chcem dat dole... zajtra idem na druhe vazenie,som zvedavaaaaa... 😏
Držte sa 😉
@ivkars ahoj, tak to je naozaj dolezite a hlavne podstatne,ze vies, z coho to búšenie je, je to dost nepríjemne, ale po dlhšej dobe stravovania a Tvojich úspechoch to zvladnes! Urcte o mas komplikovane, ale presne ako hovoríš, je to vsetko v hlave a počítať kalórie na cca.200 kalórii za jedlo sa Ti podla mna podari dat dokopy a pojde to, si sikulka!!!!!
A dakujem za podporu, je to pre mna dolezite, aby som sa udržala na správnej diétnej vlne a isla ďalej a nevzdala sa ❤️
Ja zatial s jedlami problem nemam, verim, ze ani mat nebudem a pojde to tak ďalej! Kazdej jednej z nas dosiahnutie svojho cieľa zo srdca prajem!!!!!!!
@ada309 dakujem, zatial mam velku motiváciu a ked vidim, ze to ide dolu, tak o to viac sa snazim, ale to asi každá z nas 🤗😊🤗
A uvidis, aj ty odolas! Biela a zelena zeleninka neobmedzene sa da zjesť do prasknutia a kusok kuracinky alebo ryby ani jednu z nas dufam nezabije, vyskusame, uvidíme 😉😇😊
@ada309 Juj, som zvedava, ake budes mat cisielka na vazeni. Verim, ze budes spokojná a motivovaná! 🌷🍀
A podla mna to ide kazdej jednej z nas super!
Ved z váhy lietadla (akú mam ja) sa chudne rychlejsie, ako ked ma niekto len 5-10 kg naviac. Napríklad ja chcem schudnúť este aspon 26,8 kg 😂😂😂😂😂😂
Tak verim, ze do budúceho roku do Vianoc to mam na váhe....
Majme krasny den, idem sa vrhnúť na jahodovy nápoj 😉, Na obed skúsim dnes omeletu, som zvedava, co je to za zázrak 😊
@evula110 ja uz to robim tak, ze ked viem ze v restike zjem vacsi kus masa napr 200 gr tak si to cez den nastavim aby som neorekrocila dennu davku, napr si dam namiesto jedneho jedla len zeleninove hranolky apod.
@ada309 skus si popytat kaše- je to veľmi sýte jedlo, ja ju normalne povarim v mlieku alebo vode a pridam skoricu, necham postat. Kaloricky rovnako ako kokteil a chutovo nebe a dudy...kazdy den mam na ranajky...a mozes mat aj na veceru
@ivkars tak to je sila s tym busenim!!!
No tak to je sila
@evula110 mne omeleta a palacinky nechutili najviac zo vsetkeho asi. Ale Tebe mozno bude, daj si do toho sampinony, mladu cibulku a tak je to lepsie.
@ada309 ano, som rada ze som zistila, ze je to z toho a ze konecne mi nic neni. Len sa bojim teraz aby som si tu stravu vedela aj bez NF nastavit. To bolo pohodlne, ze som si dala na ranajky koktail a neriesila som co mam jest. Teraz studujem co je zdrave, kolko kcal to obsahuje atd. Je to tazke dost. Ale musim to dat!
@bambula626 no to je sila teda. Ale tak uz som to skoro 7 tyzdnov jedla, tie sacky, zrejme mi tam nieco zacalo vadit. Teraz ich uplne vysadim. Potom skusim znovu o nejake 2-3 tyzdne aspon koktail si dat, ci sa to vrati.
Čaute dievčatá, tak mňa dnes čaká prvé váženie, po 11 dňoch. Mala som aj prehrešky, bola som na kolegovej 50-tke, takže som mala večeru aj víno. Dnes R ráno som sa vážila a z 74,7 mám 72, takže celkom v pohode. 😉
@ivkars ahoj aj ja som to musela NF nechať. Nemám žlčník a s tej zeleniny čo som mohla má v boku začalo strašne páliť doktorka povedala skúsiť vynechať a prestalo no drinky si na ráno a dakedy aj polievku na obed dám to mi vyhovuje hlavne v praci. A mám urobenú diétu ale skôr sa držím delenej a už mám aj s cvičením -9 kg a to si dám aj koláčik 😀
@etelka10 ako si dopadla na vazeni? A pekny vysledok po 11 dnoch. Super. Kolko by si este chcela dat dole?
@majuskaaaaaa no tak sme na tom podobne 😊 ja som si tiez minule dala maminu strudlu, tomu sa nedalo odolat proste. Ale iba 2 kusky a vecer som potom makala na orbitreku ako besna 😅 Odvtedy som sa radsej ani nevazila ale dnes som nabrala odvahu, teraz vecer a vyzera ze este nieco islo dole. Odvazim sa zajtra rano nalacno a uvidim.
A aku dietu mas urobenu?
Dnes 2. vazenie po 2 tyzdnoch a -4kg... este tento tyzdeň NF a idem na prechod asi pomalicky...
@ivkars zajtra alebo vo štvrtok ti ju pošlem dnes už nestíham
@ivkars
@ada309 takze dnes u p. Stranavskej -3 kg zatial iba voda, na druhe vazenie idem 16.11. dnes som dostala aj hlavne jedla, zatial som spokojna.. Drzim od 20. 10. a zatial mi všetko chuti, teda kaša, polievky aj kokteily. Zajtra skusim cestoviny. No a potom ešte aspon 2x3 kg a som spokojna....🙂 inač najlepšie sa držim, ked som v robote, volne dni doma, mi nerobia dobre 😀
@majuskaaaaaa super, diky. 😊
@etelka10 tiez chodim k p. Stranavskej 😉 a zacala som 17.10 ... ja uz mam dole aj z tuku,ale svalovina nerastie,nevyznam.sa v tom nejak,je to problem??
A ja som na materskej,tak si asi viete predstavit,ake to mam doma 😈
A este dnes som zhresila,ujedla som z kolacika co som piekla mojim 👪...

Fuu no palacinky som mala dnes. Tak som sa tesila a vobec mi nechutili.