icon

Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností

jakubovamama
22. feb 2017

Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.

januliatko23
8. dec 2017

Poprosim vás kolko máte kusov,aka je to značka výrobku a cenu ďakujem.

veronicka51
8. dec 2017

@januliatko23

11x jablková kaša
12 x natural Kaša
3x čokoládový koktail
4x čoko-mäta koktail
7x banán
4x jahoda
9x lesné ovocie
Ochucovadlo je lesné ovocie.
Zeleninový bujón
Všetko spolu 145 eur. (už aj s poštovným)

lolinecka888
Odpoveď bola odstránená
bambula626
10. dec 2017

@veronicka51 ja by som si vzala tie jablkove kase vsetky

bambula626
10. dec 2017

@lolinecka888 super!!

veronicka51
13. dec 2017

@bambula626
11x 2,5 = 27,50 + poštovné .. môže byť?

bambula626
20. dec 2017
veronicka51
24. dec 2017

@bambula626
Prosím napíšte mi Správu 🙂

jankkas
24. dec 2017

@veronicka51 prosím aj tie ostatne dávate za 2,5€ Za kus?

lukla12
28. dec 2017

@veronicka51 prosim vas,mate este k dispozicii tie koktejly?ak ano, zoberiem vsetky. Ďakujem za odpoved.

veronicka51
29. dec 2017

@jankkas
mám už len 3 jahodové koktaily a kaše + ochucovadlo do vody

veronicka51
29. dec 2017

@lukla12
mám už len 3 jahodové koktaily a kaše + ochucovadlo do vody

jankkas
29. dec 2017

@veronicka51 možem poprosiť ak súboji 2,5€? Dakujem

bloncka2
1. jan 2018

Dobry vecer,pripajam sa aj ja,zacala som s NF 27.12.,za 5 dni mam dole 5kg,ale zacinala som na 113,takze ma to ist z coho dole. Takze myslim ze teraz to uz tak rychlo nepojde.
Chcela som sa spytat,cvicite pocas NF normalne?Poradkyna vravela aby som prve dva tyzdne vobec necvicila,ked mam taky maly prisun kalorii. Dostala som od manzela orbitrek a rada by som ho vyuzivala aj inak nez ako vesiak na oblecenie.🙂

pacmaga18
1. jan 2018

Ahojte žienky mala by som záujem o NF dietu ma niekto v ponuke. ĎAKUJEM

pacmaga18
1. jan 2018

Ahojte žienky mala by som záujem o NF alebo Cambridge dietu ma niekto v ponuke? ĎAKUJEM

ivkars
1. jan 2018

@bloncka2 ahoj. Neodporuca sa cvicit prve 2-3 tyzdne, ani by si nevladala. Ja som zacala cvicit na orbitreku az ked som skoncila s NF. Cvicim doteraz a je to super. Drzim palce, nech sa Ti dari chudnut.

bloncka2
1. jan 2018

@ivkars dakujem.dnes som stupla s malou dušičkou na váhu,lebo včera silvester, všade pohostenie....zhrešila som,ale na moje prekvapenie nepribrala som a este aj nieco malo dole.tak som sa potešila.Chcem to zvládnut lebo sa snažíme o druhe dieta,a gynekolog mi doporucil aspon desat kilo,ale ja by som sa chcela priblizit k mojej povodnej a dat 30-35kg.tak drzte mi palce.dam vediet ako to ide.

bambula626
7. jan 2018

@bloncka2
Kludne mozes cvicit na orbitreku, zacni pomenej tak 15-20 min denne, potom 30 a nakoniec az 60 minut kludne mozes. Pokial by si bola velmi hladna a nevladala, daj si cvicenie po sytejsim jedle - ja som cvicila od zaciatku 3x tyzdenne tvrdy trening v posilke ( lebo uz som bola rozbehnuta) a kedze po kokteiloch som rano nevladala dala som si trsne pred treningom nutrfood cokoladovu tycinku. Dalsi tyzden som uz mala pridane kase na rano a tie su super syte, po nej mozes kludne trenovat. Kasu mozes aj inokedy cez den. Ked mas trening ide to o dost rychlejsie a budes mat pevnu kožu. Moja poradkyna naopak odporuca cvicit. Mne dala jedno jedlo zelenina maso denne plus 3 nf od zaciatku kedze trenujem... a sviatky? Bleeee plus 3 kg-(( uz zhadzujem...

katrina122
9. jan 2018

Zacinam dievcata. Pociatocna vaha 75 kg, Drzte mi palce. Moj boj s vahou sa zacina rano, optimalnu vahu na moju vysku mi ukazalo 60kg, Priebezne Vas budem informovat ako to dopadlo po kazdom vazeni.

ivkars
9. jan 2018

@katrina122 drzim palce, urcite to zvladnes. A kolko merias?

katrina122
9. jan 2018

@ivkars ahoj, meriam 164cm, vaha 75kg a ty z akej vahy ides?

ivkars
9. jan 2018

@katrina122 ja som isla z ovela vyssej vahy. Uz NF nedrzim od Oktobra, ale chudnem dalej. Mam dole zatial 15 kg. Zacala som v Sept s nutrifoodom, drzala som to mesiac, schudla som takmer 8kg a potom som upravila stravu, zacala cvicit a mam dalsich 7 kg dole. Uz to ide pomalsie, ale to mi vobec nevadi. Tym, ze aj cvicim sa mi spevnuje telo a uz to aj vidno 🙂 este aspon 10 chcem dat dole, ale to uz takto pomalsie.

bambula626
9. jan 2018

@ivkars tak to sme na to presne rovnako!! Sviatky ako si prežila???

ivkars
9. jan 2018

@bambula626
Vazne? Tak super 🙂 Vianoce v pohode. Dala som si aj kapustnicu aj salat, aj par kolacikov. Ale snazila som sa vsetko s mierou. Aj som cvicila, takze som nemala vycitky. A Ty?

petruska05
10. jan 2018

Baby drzim palce,ja som zacala v decembri. Prve dva tyzdne v pohode aj vaha aj cm sli dole ale ako prisli sviatky vsetko zle. Dva tyzdne normalne jedlo,vycitky hroza,cvicit som zacala znova tento tyzden aj sacky,v piatok idem na vahu tak som zvedava. Aj ked teraz uz viem ze nebudem pochvalena. Mam pol roka dostat sa na vysnivanu vahu. Tak musim byt silna ako Vy 🙂

bloncka2
10. jan 2018

Ja začínam dnes tretí týžden a zatiaľ úspešne odolávam pokušeniam,je teraz v rodine veľa osláv, takže je to dosť ťažké, ale držím sa. Za tie dva týždne mám dole 7kg, tak sa teším.

ivkars
10. jan 2018

@bloncka2 super vysledok. Vydrz! Stoji to za to!

tomili
11. jan 2018

@bloncka2 poradkyna ma pravdu. Treba vydrzat

martika38
12. jan 2018

@veronicka51 Ahoj máš v ponuke ešte natural kašu zobrala by som 8 ks + zeleninový bujón? Jablková je už predaná?