Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
@lolinecka888 mam na predaj polievky a hlavne jedla podvecer odfotim ktore
@zuzkamargit znama s tym robi mozem kludne vysvetlit princim mne, to ona odporucila a neľutujem 🙂 ak chcete kludne mi napiste spravu
@lolinecka888 toto mám je toho spolu 12 polievok, dve kase, 23 hlavnych jedál, 1x ovocny napoj( je odobrata len 1 davka) 1x bujon (odobrata jedna davka)
Jedla a polievky su po 2,50 napoj 4€ a bujon 5€
Spolu vsetko 101,50 plus postovne
@olinockaaa80 Predávaš aj po kusoch? Zobrala by som 2x kašu, 2x Fašírka, 2x polievku s kuracou príchuťou, 2x polievku so zeleninovou príchuťou 😉
ja som si dnes domov doniesla na dva tyzdne nonemli ten zeleninovy bujon, tak hadam to dam a konecne schudnem. ale ak mate niektora ten zeleninovy vyvar co sa moze jest kolko len chcete, budem rada.
@olinockaaa80 ja by som zobrala tie palacinky s javorovym sirupom a co je to v tych dozickach?
@olinockaaa80 a aj kasu ja som dostala obycajnu bez prichute
mam na dva tyzdne 14polievok 7 hlavne jedla, 4 tycinky, 7 kasi, 14 koktailov, mali ste to rovnako?
Dievcata uz nemam nic predala som vsetko naraz
kriste, mne je z toho taaak zle
ahojte ak mate niekto na predaj za rozumnu cenu minimalne taku ako sa predava tak kupim. hlavne kokteily, kase a polievky
@zuzana36 nemusis zrovna sladke na ranajky, ja sice najradsej jablkovu kasu si varim. Kludne si sprav na rano polievku.
@zuzana36 mne napr pvocne kokteily vobec nechutili, len cafe, oriesok a cookies. Hlavne jedla nekupujem, iba urcite polievky a jablkove kase plus tycinky horka cokolada. Ten bujon na ochutenie som si zaliala raz ako polievku.
@bambula626 ja som to vzdala, neviem to jest, ale snazim sa drzat inspirovala som sa tym a kila idu dole, vsetko som predala, tebe drzim palce
AK MA NIEKTO NA PREDAJ NF PRODUKTY-RADA ODKUPIM. DAKUJEM
@justina2311 damy tycinky su uz predane ☺
Mne pomohla táto dieta, online premena, bolo so skvele, kazdy týžden jeden jedálniček.. kazdý týžden som mala nové info..ozaj výbornéééé. a schudla som 8 kg za mesiac.. krasne a bez hladu. http://smefit.sk/vyzva/
Kto ma na Predaj??
Dievcata, mam zaujem o koktejly a polievky
Ahojte, ak niekto ma zaujem, predam aj ja koktaily aj polievky. Napiste ip.