Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
@ivkars ahoj, ako inak pokracujes? Ja mínus 17 kg, ale este chcem pár dat dolu...
@bambula626 ahoj, ja teda uz ficim len na pocitani kalorii a cviceni a od zaciatku chudnutia - 1/2 septembra az doteraz, mam -21 kg. Este aspon 7 chcem dat dole, ale to uz pomalsie do leta a potom uz len udrzat. Tebe to ide dolu super, tych par este das dole ako nic! 😊
@ivkars Ahoj, mas na predaj? Ja by som si kupila...
@morzsikazita ahoj, uz som to predala.
Ak ma niekto produkty na predaj-odkupim ☺
@bambula626 ahoj, môžem sa spýtať za ako dlho?
ahojte, mozem to skusit aj ked dojcim?
@meaningful nedoporucuje sa to v tehotenstve ani počas dojcenia.
Kočky mám mínus 16kg. Moc sa teším,takú váhu som nemala odkedy som otehotnela.
@bloncka2 dik za info, 😊, snad to teda nejako dam aj bez diety, este ccs 2-3 kila, uz som 8 m po porode. skusim teda cvicit brucho. Moj muz zacal pred tyzdnom s touto dietou, snad aspon jemu pomoze, on musi dat dole cca 20 kil
Ahoj, kúpila by som koktaili ak by niekto predával
ahoj.. má niekto na predaj????
ahojte 🙂 mam na predaj polievky a koktaily, polievok mam 20ks a koktaily 7ks. jeden kus predam po 2,50 € 🙂
Dievčatá je pstruh netučna ryba? Vhodná do diéty 3 Sačky + jedno jedlo 😉. Ďakujem 😘

@majka10 mam polievky 2x zeleninovu, 3x kuraciu, 1x sampinonovu, 4x hraskovu. Koktaily- 4x coko&mata, 2x cokolada,1x biela cokolada, 1x cookies&cream. A kase- 5x jablkovo skoricova. Vsetko dokopy ked niekto zoberie, dam za 60€ + posta. A osobitne 2,70 sacok + postovne.