icon

Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností

jakubovamama
22. feb 2017

Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.

ivankalaco
18. apr 2018

Ja som oddelenou stravou schudla za 3 mesiace 10 kg ( 15.1.-15.4. 2018 ) ale aj toto čo tu čítam znie zaujímavo..

0_veji_6
18. apr 2018

Ahojte dievčatá. Na zajtra som objednaná k poradkyni. Chcela by som schudnúť aspoň 19 kg. Tak držte palce 🙏😉

dundiky
Autor odpoveď zmazal
ivankalaco
23. apr 2018

@0_veji_6 Držím ti palce, to nie je až tak veľa, to sa ti určite podarí 🙂

0_veji_6
23. apr 2018

@ivankalaco ďakujem 😊 zatiaľ sa darí, našťastie su aj tie drinky chutné aj polievky sa ako tak dajú, tak to ide 🙂

alzbetinocka
23. apr 2018

Niekto na predaj sejky a polievky?
Dakujem

0_veji_6
23. apr 2018

Žienky, môžem sa opýtať aké hlavné jedla ste mali a zároveň ktoré vám ako chutili? 🙂 Diky mooc 🙂

majka10
23. apr 2018

Ach dievčatá ja som t.... pred 2 rokmi som schudla 22 kg potom pauza a ešte 8 kg..... Teraz začínam už hádam 6 krat a vydržím tak pol dňa.... 😞 už som zúfalá čo mi sramotí v tej mojej hlave.....
Predtým som mala cambridge....

martika38
23. apr 2018

@0_veji_6 Ahoj, mne najviac chutila fašírka, špagety, 4 druhy syra a rizoto..... omelety vôbec a ostatné som radšej neskúšala.

justina2311
24. apr 2018

@ivankalaco ahojky..gratulujem, krasny ubytok 😄👍podla coho si v tej del.strave isla prosim ta? Nejaka kniha, alebo iba podla seba? Co si take jedla za den? Dakujeem a pekny den 🤗

ivankalaco
24. apr 2018

@justina2311 Aj tebe pekný deň 🌹 Podľa seba, kedysi som oddelenou stravou schudla 40 kíl.. Napríklad: raňajky 1 jogurt s lyžicou ovsených otrúb, troškou medu a škorice, obed: kuracie prsia na olivovom oleji a k tomu šalát ( rajčiny, paprika, uhorka, zelený šalát,olivy) ochutené buď jagurtom alebo šalátovým korením. Večera: volské oko z 2 vajíčok s opraženou 98% šunkou a k tomu nakrájaná uhorka alebo akýkoľvek mix zeleniny..Kávu pijem iba ochutenú škoricou, bez mlieka, mlieko ti neodporúčam piť, ovocie iba doobeda, najlepšie grep alebo pomaranč,banán.. Napríklad dnes som mala na raňajky tuniakový šalát ( tuniak v olivovom oleji s listovou zeleninou..), na obed budem mať kuracie prsia dusené na cibuľke s hlivou a k tomu rajčinovo olivový šalát..ja si varím iba také jednoduché jedlá..prikladám pár foto z môjho jedálnička..

katrina122
26. apr 2018

ahojte baby, mam nejake zvysne jedla,predam to spolu, 110,20€ spolu 38 sackov, cena za postovne je 4,80 €aj s balnim,posielam na dobierku 115€ dokopy,ak mate zaujem kontaktujte ma spravou. ostatnym drzim palce, mam -9kg🙂

katrina122
26. apr 2018

@0_veji_6 ahoj, najviacmi chuti to mexicke takos a carbonare, palacinka je tiez fajn ak si do nej das tvaroch, polievka porkova, a shejky mi chutili vsetky, 🙂 najmenej mi chutilo hubove ryzoto🙂

0_veji_6
27. apr 2018

@katrina122 no, s hubovým rizotom som mala už skúsenosť aj ja. Očakavala som od neho viac veru. Shejky su veru výborné, tie mne chutia vsetky, aj polievky až na kari kuraciu a tú pôrkovú u nás nemajú :/ najvaic sa terz obávam tej fašírky...Hlavne toho, že to bude znovu také neestetické jak to rizoto a chuťovo tiež bieda, ale uvidíme 🙂
Ďakujem za tipy ;)

@martika38 tá fašírka aspoň ako tak vyzerala, lebo to rizoto bieda, aspoň podľa mňa 🙂 Ale ďakujem za typy ;)

bloncka2
27. apr 2018

Ja mam za 4 mesiace 18kg dole, a to som mesiac stala lebo mi to prestalo chutiť, tak som sa normálne stravovala. Teraz držím cez týždeň a cez víkendy nie.

alzbetinocka
Autor odpoveď zmazal
ada309
1. máj 2018

@alzbetinocka ahoj mám na predaj..

alzbetinocka
1. máj 2018

@ada309 ahoj.len toto?

ada309
1. máj 2018

@alzbetinocka áno už len to

alzbetinocka
1. máj 2018

@ada309 to sa mi neoplati platit postovne-dakujem

krevetka
3. máj 2018

Baby, čo robíte pri zápche ? Je to hrúúúza . Ďakujem

alzbetinocka
3. máj 2018

@krevetka ja si do kazdeho koktaili davam 2 cl psylia. A musis vela pit 😊

natahaja
3. máj 2018

@katrina122 -je to ešte na predaj??

martika38
4. máj 2018

@krevetka Ja si psylium dávam skoro všade (polievka, kaše, kokteil) a nemám problém, tak cca za malú lyžičku. A samozrejme veľa piť 😉

morzsikazita
13. máj 2018

@katrina122 Ja by som si kupila, ak je este aktualne-...

alzbetinocka
Autor odpoveď zmazal
alzbetinocka
Autor odpoveď zmazal
mercy253
17. máj 2018

@alzbetinocka predávate aj po kusoch, alebo len vcelku? mala by som záujem o sparglove polievky,vsetky koktaily,kase a zalezi ake hlavne jedla...

alzbetinocka
17. máj 2018

@mercy253 vsetko je predane

misiki
Autor odpoveď zmazal