Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
@martulkamarhulka ahoj, prepáč ze až teraz odpisujem. Za 3tyzdne som dala dolu niečo cez 6kg momentálne mám dolu 13, 7kg a to som 5tyzdnov na NF . Mala som extra týždeň a akosi sa váha zastavila, ale nevadí. Ono sa to zasa pohne. Zvládam to fajn-nehovorím, sú aj chute keďže varím pre rodinu ale podstivo odolávam.
Ahojte baby, existuje nejaka stranka s receptami/jedlami co sa pri diete mozu? Pride mi kamoska na vikend a rada by som nieco pripravila, aby mala co jest popri sackoch 🙂
Ahojte baby je tu niekto kto aktuálne je v programe NF?? Mala by som otázku na vás
Ahojte kočky, tie čo už máte za sebou chudnutie, aké jedlá ste jedli pri udržiavačke, čo Vám odporučili? Počítali ste si kalórie?
@barborapavlikova tiež chudneš s NF za akú dobu si videla výsledky ze to ide dole,??
moj manzel schudol za 5 mesiacov 45 kg a uz rok sa drzi .po skonceni zacal sportovat .zmenil uplne jedalny listok a aj teraz si dava aspon 2-3 krat do tyzdna smootie ,polievku alebo nieco sladke .S tym sa perfektne nastartujes.
@janka20janka
Ahoj Janka. Ja mám za 3 mesiace dole 30kg. Ale momentálne to stojíííííí. Tvoj Manžel držal túto diétu 5 mesiacov? Vieš prosím poradiť nejaké dobré tipy aby sa ručička na váhe znovu pohla dole Ďakujem.
@janka20janka ďakujem za odpoveď
@konvalinka27 ako sa tu to podarilo držať toľko ja dnes 8 sen a už mám chuť na sladké niečo. Máš aj nejake prehrešky?
@barborapavlikova prosím ťa merias si tu ketozu? Ja stále nechápem načo je to dobre viem se na chudnutie ale akože keď to zmerias tak čo máš robit s tým??
@konvalinka27 no dodrziaval vsetko ako mu poradil vyzivovy poradca z tej firmy
@monita59
Prehrešky? Žiaľ áno. Na párty som pila vodu s citrónom a 2x som bola na obede s priateľmi. kde som mala aj zemiaky . Samozrejme že ručička išla hore.
@konvalinka27 ja som už tiež zhresila mali sme oslavu. Takže pizza šampus keksíky. A neviem ci mam pokračovať alebo sa mam na to vykašľať :(
@monita59 urcite pokracovat ☺️ oplati sa vydrzat, kedze jedno zakazane jedlo znamena 2dni zbytocneho trapenia sa. Aj ja som chodila na obedy, dala som si vacsinou grilovane kura alebo rybu s listovym salatom. Vecer som mala stale chut na sladke, tak som si robila kokteily alebo palacinky.
Ahojte, ja idem zajta na vstupnu prehliadku a budem patrit k vam 🙂 takych 7-10kg by som chcela zhodit 🙂

@martika38 nic to