icon

Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností

jakubovamama
22. feb 2017

Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.

monita59
9. júl 2018

@bymax juj no keby sú není 2 oslavy za 3 dní tak už rozmýšľam nad tým že skončím zajtra mam ísť na kontrolu alebo ako to nazvať. A neviem ci si mam ešte zobrať tie sáčky alebo iba na raňajky koktejl a budem si sama variť zdravo. Lebo v podstate to je o tom nie? Len ci to človek vydrží. Ach fakt neviem co robit.

monita59
9. júl 2018

@nadyna z akej váhy ideš zhadzovať ak sa môžem spýtať?

nadyna
9. júl 2018

@monita59 no 78 kg mam... ja som vyssia 🙂 .. a s nutrifood chcem tych 7 kg a sama potom chcem este nejakych 5 🙂

nadyna
9. júl 2018

Baby neviem či sa to tu už niekto pýtal, užívali ste niektorá spalovač tukov? A BCAA? nechcem aby ma to vyhodilo z ketózy.. Nemá to žiadne tuky ani sacharidy .

barborapavlikova
10. júl 2018

@monita59 ahoj, nie ne meriam si nič.

barborapavlikova
10. júl 2018

Inak dievčatá, ja som tieto 2dni-zhresila,no ba až som to po.... la. Doslova som pozrala všetko čo mi prišlo do cesty, slané, sladké. Ešte teraz mi je na vracanie z toho(aj zo seba, čo som to podrobila). Prv oslava, vínko. No potom boli viacej veci co sa prihodilo, a doslova som ich "zazrala". No od zajtra ide tvrdý režim nanovo. V pondelok idem na kontrolu, dúfam ze nebudú kila navyše. Hanbím sa sama pred sebou, čo som to urobila.

monita59
10. júl 2018

@barborapavlikova nič si s toho nerob mne sa stalo to isté deň pred kontrolou. Samozrejme 2 kg hore koli tomu ze telo zadrziavalo vodu v tele. Povedala mi ze dnes zajtra by to malo byt lepšie a mala pravdu. Som si povedala ze už žiadne prezieracky lebo som sa tam u nej cítila ako tela keď som jej vysvetľovala ze som mala dve oslavy za 3 dní ach 😕

kamagma
11. júl 2018

@barborapavlikova ja uz na 3.den. minuly rok sim vydrzala v pohode cca 3tyzdne ateraz som v kuse hladna.

nadyna
11. júl 2018

Wau, dnes som sa po prvom dni postavila na vahu a mam o 1,5kg menej! Viem že je to len voda ale strašne ma to motivuje 😆😊 dnes rano som si aj zacvičila 😊

barborapavlikova
12. júl 2018

@monita59 ďakujem za podporu. No musím už nabehnúť na nový štýl. Desí ma to ze by som mala byt ako predtým. Snáď sa mi do pondelka podarí dat dokopy, aspoň tak aby neboli kila hore. Dám potom vedieť. Ak sa mi to nepodarí-bude mi to výstrahou.

monita59
12. júl 2018

@barborapavlikova není zač. Urcite daj vedieť ako to pôjde. Mne to akosi nejde a to už dodržiavam všetko ako mam

gerdusha
14. júl 2018

Dievcata, mam na predaj 26 kusov polievok a koktejlov, cena 69 eur s obycajnym postovnym, ak mate zaujem, IP

patrisha1991
15. júl 2018

@gerdusha mám zaujem

seycor
16. júl 2018

@gerdusha este mate tie produkty ?Je to este aktualne?

gerdusha
16. júl 2018

@seycor uvidím, mam zaujemkyne, obchod však ešte neprebehol

gerdusha
16. júl 2018

@patrisha1991 vid odpoveď hore, prosim

nadyna
16. júl 2018

Ahoojte, hlasim sa po tyždni diety, mám o 3 kg menej a oblast zaludka -4 cm, pas -4 cm a boky si presne nepamatam ale uz som pod 100 cm 🙂 idem dalej, som stastna ! A kocky dakujem, ze ste pisali tuna do fora, vela mi to dalo, aj motivacie ! 🙂

barborapavlikova
16. júl 2018

@monita59 ahoj, no ja dnes po kontrole po mojom obzerstve-2kg,celkovo za necelé 2mesiace - 15kg. - 8cm pas, - 3cm boky. Som rada že neboli kila v +. Teraz idem už znovu v "novom" režime, tak nech len kg a cm ubúdajú. Tebe ako sa darí?

monita59
17. júl 2018

@barborapavlikova ahoj tak ja držím od 27. Júna a zatiaľ šli dole až 2 kila. Ja neviem držať presne bez toho aby som ci nieco nedala pod zub. Ale tento týždeň chcem vydržať. Na ďalší týždeň v stredu idem na kontrolu tak som zvedavá.

luuuucinka
19. júl 2018

Baby prosim nemate niektora na predaj sacky Nutrifood..zacala som a k pani od Nutrifood sa neviem dostat lebo nemoze z rodinnych dovodov az za tyzden a nechcem to prerusit..dakujeeem

janka20janka
19. júl 2018

@luuuucinka mozem ti zopar predat ,kupila som teraz asi na mesiac tak na 2o -30 kusom ti mozem pustit ja si dokupim potom.A odkial si?

janan82
20. júl 2018

Ahojte. Tak som sa pripojila aj ja. Dnes ma caka vazenie po 3 tyzdnoch. Ale vaha rano ukazala -3kg. Citim sa lahsia a krasne mi ubudlo zo stehien a zadku. Tesim sa a pokracujem

alzbetinocka
Autor odpoveď zmazal
patrisha1991
Autor odpoveď zmazal
8ala8
22. júl 2018

Ahojte ak by niekto predaval sacky NF kupim. Rozhodla som sa to zas drzat. Prvy raz som to drzala 3 mesiace a dala som 18 kg dole.

janka20janka
23. júl 2018

@8ala8 a preco nejdes rovno niekde do NUTRIFOOD ?

barborapavlikova
24. júl 2018

@monita59 ahoj, no to je asi to najťažšie na tom - vydržať. A už keď to vydržíš deň, vydržíš aj 2,3,...mesiac a ani si to neuvedomis. (hovorí ta, ktorá 2dni po sebe zrala ako besna) 😂😂😂😂😂 ja idem teraz 30.7 na kontrolu, tak som zvedavá ako to bude. Inak dnes som bola v obchodoch a kúpila som si kratase veľ. 42 a top v. L to som v živote nemala na sebe také veľkosti. 😁😁😁 Inak som mala 46-48 a tričká 44/46

nadyna
Autor odpoveď zmazal
monita59
25. júl 2018

@barborapavlikova ahoj ja som bola dnes na kontrole tak mesiac za mnou a 9kg kolu. Idem ďalej dala mi ešte na 7 dní 3 jedla a na ďalšie po 2 plus si budem sama variť. Ja nosím tiež také veľkosť 46, 44 😂😂😂 dúfam že budem čoskoro 🔜 kupovať menšie

kamagma
25. júl 2018

Ako to viete vydrzat. Ved ja som stale hladna