Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
@martulkamarhulka ahoj, prepáč ze až teraz odpisujem. Za 3tyzdne som dala dolu niečo cez 6kg momentálne mám dolu 13, 7kg a to som 5tyzdnov na NF . Mala som extra týždeň a akosi sa váha zastavila, ale nevadí. Ono sa to zasa pohne. Zvládam to fajn-nehovorím, sú aj chute keďže varím pre rodinu ale podstivo odolávam.
Ahojte. Ak by ste mali na predaj koktaily, rada kúpim. Ďakujem za ponuku.
Ahojte baby, existuje nejaka stranka s receptami/jedlami co sa pri diete mozu? Pride mi kamoska na vikend a rada by som nieco pripravila, aby mala co jest popri sackoch 🙂
Ahojte baby je tu niekto kto aktuálne je v programe NF?? Mala by som otázku na vás
Ahojte kočky, tie čo už máte za sebou chudnutie, aké jedlá ste jedli pri udržiavačke, čo Vám odporučili? Počítali ste si kalórie?
Dobrý večer neostali vám sáčky Z tejto diéty.
@zuzka9933 mala bi som záujem o balíček
@miklusicakova poslala som Vam spravu 🙂
@monita59 ahoj, ja som.
@barborapavlikova tiež chudneš s NF za akú dobu si videla výsledky ze to ide dole,??
moj manzel schudol za 5 mesiacov 45 kg a uz rok sa drzi .po skonceni zacal sportovat .zmenil uplne jedalny listok a aj teraz si dava aspon 2-3 krat do tyzdna smootie ,polievku alebo nieco sladke .S tym sa perfektne nastartujes.
@janka20janka
Ahoj Janka. Ja mám za 3 mesiace dole 30kg. Ale momentálne to stojíííííí. Tvoj Manžel držal túto diétu 5 mesiacov? Vieš prosím poradiť nejaké dobré tipy aby sa ručička na váhe znovu pohla dole Ďakujem.
@konvalinka27 a za akej váhy si prosím ťa išla?
Ahojte nemá niekto na predaj zvyšné sáčky?mala by som zaujem
Kolko vas to mesacne vyjde penazi?
@janka20janka ďakujem za odpoveď
@konvalinka27 ako sa tu to podarilo držať toľko ja dnes 8 sen a už mám chuť na sladké niečo. Máš aj nejake prehrešky?
Prosím ma niekto na predaj kokteily okrem orieškových a polievky. Dakujem.
Prosím ma niekto na predaj kokteily okrem orieškových a polievky. Dakujem.
@barborapavlikova prosím ťa merias si tu ketozu? Ja stále nechápem načo je to dobre viem se na chudnutie ale akože keď to zmerias tak čo máš robit s tým??
@patrisha1991 ja ma 4x cestoviny carbonara za 9€ s obyc.postou
@alzbetinocka super zoberiem so
@konvalinka27 no dodrziaval vsetko ako mu poradil vyzivovy poradca z tej firmy
@bruuumka
110kg.
@monita59
Prehrešky? Žiaľ áno. Na párty som pila vodu s citrónom a 2x som bola na obede s priateľmi. kde som mala aj zemiaky . Samozrejme že ručička išla hore.
@konvalinka27 ja som už tiež zhresila mali sme oslavu. Takže pizza šampus keksíky. A neviem ci mam pokračovať alebo sa mam na to vykašľať :(
@monita59 urcite pokracovat ☺️ oplati sa vydrzat, kedze jedno zakazane jedlo znamena 2dni zbytocneho trapenia sa. Aj ja som chodila na obedy, dala som si vacsinou grilovane kura alebo rybu s listovym salatom. Vecer som mala stale chut na sladke, tak som si robila kokteily alebo palacinky.
Ahojte, ja idem zajta na vstupnu prehliadku a budem patrit k vam 🙂 takych 7-10kg by som chcela zhodit 🙂
@nadyna To dáš raz - dva!

@martika38 nic to