icon

Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností

jakubovamama
22. feb 2017

Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.

nadyna
31. júl 2018

@janan82 ja chcem do pondelka mat 69, momentalne mam 72,2 a tiez neviem ci to dam :D Potom prejdem na pevnu stravu. Ciel mam 68-65 kg, uvidim este :D pri vyske 172 to staci a uz teraz si nepripadam ako keby som utiekla z bitunku :D . Maj pevnu volu a mysli nato, preco si zacala

janan82
1. aug 2018

@nadyna dakujeeeem. Dnes uz bolo ns vahe 61,9. Nejak to daaaaame. Ja mam 165cm a ciel sme dali 57kg. Mne vsetko chuti, okrem toho mexickeho...

laurika25
1. aug 2018

@nadyna ako dlho si už na nutrifoode? Teraz máš už akú fázu, koľko sackov denne? Drzim palce , nech to ide super 😉

monita59
1. aug 2018

@janan82 ahoj a s akej váhy ideš???

monita59
1. aug 2018

@barborapavlikova ahoj ani mi nehovor mňa tiež motalo tak som sa pustila do všetkeho co mam doma :( ach jaj a teraz sa zasa neviem naštartovať. Musím s tým nieco spravit 😢😢

janan82
1. aug 2018

@monita59 ja som mala 65kg

barborapavlikova
1. aug 2018

@laurika25 ahoj jeden sáčok vychádza na tých 2,90€ ako píšu kočky. Ja mam úplnú náhradu stravy a mam 3xdenne sáčok. To ma stálo 244€/mesiac.Teraz už budem prechádzať na zaradovanie potravín tak tam budu len 2x denne+ pridali mi nové hlavne jedla od NF

barborapavlikova
1. aug 2018

@monita59 ahoj, no ja som bola včera s otcom v nemocnici a akosi som nezobrala sáčky zo sebou a padlo toho viac ako bolo treba. No dnes už zasa tvrdý režim. Teda už si môžem pridávať tuniaka, tvaroh a takéto keďže už prechádzam na normálnu stravu. Ale ešte mam aj 3sacky.dohodli sme sa ze prejdem na normálnu stravu, dám 3-4mesiace pauzu a dám sa na to znovu. Aby som dosiahla tých 75kg.a inak pozorujem na sebe ze mi začínajú dosť praskat žily.
Od zajtra chcem pridať nejaké pohybové aktivity 😂 aj keď to bude asi komické s mojou kondičkou😂😂😂😂😂

nadyna
1. aug 2018

@laurika25 včera som začala štvrtý tyžden, tušim je to 24 dní. Mám 3 sačky denne a to je všetko. Druhy tyžden som mala aj tyčinky ale to som mala menzes a asi by som vyjedla vtedy celú chladničku tak ma aspon držali tie tyčinky na uzde 😂
Dokončím tento tyžden a už budem mať dva sačky a jedno normalne jedlo a končím.

laurika25
1. aug 2018

@nadyna koľko si plánovala teda schudnúť? Ozaj a tie 2 sacky teraz budeš len 1 tyzden a končíš? Potom už klasika strava bez sackov? 😉

nadyna
1. aug 2018

@laurika25 chcela som mať 70, čo sa možno do konca podarí a potom si začnem sama robiť stravovací plán- budm aby som ostala v ketóze alebo iifym . Uvidím. Určite sa nevrátim spať k návykom, potom by toto vˇsetko bola len strata času a peňazí . Chcela by som mať okolo 65kg.

nadyna
1. aug 2018

@laurika25 vždy po 4 tyždňoch sa odporúča “extra week” , to sú tie 2 sáčky a jedno bielkovinové jedlo. Potom sa rozhodneš či chceš pokračovať alebo skončíš

laurika25
Autor odpoveď zmazal
laurika25
2. aug 2018

@nadyna baby , myslite, že je jedno s ktorou diétou sa začne, či nutrifood, ketodiet, ketomix atd...alebo je nejaka top, ze sú účinky lepšie?

nadyna
2. aug 2018

@laurika25 no vieš čo myslim že všetky tieto diéty su nizkosacharidové a navodzujú kétozu čiže ide o ten istý princíp. Myslím že to može mať aj rovnaký efekt, len mna nutrifood zlákal hlavne tými kontrolami a že sa jedlá nedajú voľne kúpiť. Tie ostatné značky sa myslím že dajú. Ostatné som neskúšala takže ti neviem povedať ale podľa mojho názoru je to to isté

janka20janka
2. aug 2018

citala som teraz ze nutrifood ma ako jedina certifikat na to ze sa sa tymi produktami da nahradit uplne strava .ze ma vsetky latky ktore potrebujes ak sa nestravujes normalnym jedlom.Ostatne asi nemaju.Ale to vo vsetkych veciach mozes tak rozmyslat .Odvezies sa na trabante a si povies ,ved tam ma doviezol kde aj mercedes.Ale kupis si trabant?

janka20janka
2. aug 2018

cize je to to iste? je to to iste aj nie je to to iste.

janan82
2. aug 2018

@laurika25 ja som raz skusala prodiet, ci ako sa to volalo. Ale chutovo sa nedaju porovnat. Nutrifood maju super chut.

janka20janka
2. aug 2018

presne tak nutrifood ma kutovo asi najlepsie veci

nadyna
2. aug 2018

@janka20janka no ktomu certifikatu, myslím že to platí len keď to spravíš podľa návodu- koktejl s mliekom, takisto aj niektore iné jedlá s olejom. Všimnite si že na nutričnej tabuľke sú hodnoty jednej porcie iba s mliekom či s tym pridanim oleja. Na 100g sú aj bez čiže si to všetko musim prepočitat keď chcem vedieť čo ma jedna porcia s vodou. Na tých sačkoch je napisane to mlieko aby to schválila únia.

janan82
3. aug 2018

Tak dnesna kontrola: vaha 61,00kg. Brucho ostalo a boky dole 1cm. BMI 22. Prechadzam na 2 jedla denne. Kocky co varievate ako hlavne jedlo?

laurika25
3. aug 2018

@janan82 ako dlho beries sacky? Koľko simdáaˇdole kg a koľko cm, Napr z tých bokov? To
len 1 cm?🤔

janan82
3. aug 2018

@laurika25 ja to beriem 4 tyzdne. Ale tyzden som zlyhala, dovolenka na chate. Tam som nieco nabrala. BMI som mala idealna vaha, ale vodu v tele mam. Cm mi isli dole boky 5cm a brucho 4cm. Ale mam diastazu, takze musim ma brucho inak. Vobec necvicim. A momentalne som z velkosti nohavic 29 isla na 27 a z M na S.

laurika25
3. aug 2018

@janan82 tak Pekny vysledok😉a teraz vlastne ideš 2 sacky ako dlho?

janan82
4. aug 2018

@laurika25 poviem pravdu, ze som sa nepytala. Bola som tam cez obednajsiu prestavku, takze rychlo rychlo. Ale mam jedlo na 3 tyzdne, lebo zase som tam tyzden na dovolenke doma a nevedela som tam ist po 2tyzdnoch.

barborapavlikova
5. aug 2018

Ahojte kočky, mám na predaj 24ks NF sáčkov co mi zostali. Sú tam koktejly aj polievky. Cena je 2,90€ za sáčok(ako u poradkyne). Ak by ste mali záujem, v súkromnej správe info. Najlepšie ako by sa to predalo ako celok.

janka20janka
5. aug 2018

@barborapavlikova a co uz koniec?kolko si schudla?

jankkas
5. aug 2018

@barborapavlikova ahoj ak zaplatis postovne tak ich kupim

8ala8
5. aug 2018

Ahojte zienky. Ak to niekomu pomoze k motivacii tak pridavam svoju skusenost : mala som 90 kg. Za rok po porode ani kg sa mi nepodarilo zhodit. Skusala som kadeco. Skusila som NF mala som uplnu nahradu stravy cize 3 sacky. Kupovala som si aj sladke tycinky, ktore som musela vzdy mat ku kave :D brala som to ako 4 jedlo :D Tri mesiace som to drzala. 2 mesiace bez prehreskov a treti mesiac uz aj prehresky....no aj tak to islo dole. Schudla som na 71 kg. Povedala som si ze cez jesen si to dam este aspon na mesiac. Mesiac som mala normalnu stravu....a povedala som si ze koktaily sa najlepsie piju v lete...naco cakat. Drzim to druhy tyzden, vaha 68 kg, este dva tyzdne a koncim. Drzte palce nech sa mi podari dosiahnut ciel 65 kg. To mi bude stacit ...ako sa hovori vsetkeho vela skodi. Inak naucila som sa dat si ku kave 1/3 z tej tycinky. Cize jednu mam na tri dni.

janan82
5. aug 2018

@8ala8 wau, krasny vysledok