Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
@monita59 ahoj, no super paráda že to išlo tak dolu. Super výsledok. Neboj co chvíľa už budeš kupovať 40-tky 😊 ja som sa doma dnes vážila 83,1kg. Akosi sa ta váha boji tej 7-cky 😂 😂 😂 mne zostáva ešte takých 8 9kg dolu a potom pôjdem na stabilizáciu. V pondelok som zvedavá ako to dopadne, dúfam ze sa mi to podarí stiahnuť na 80,0kg.ty ideš kedy na ďalšiu kontrolu?
@barborapavlikova vau som zvedavá kedy ja budem mat okolo 80tky. Najbližšie mam ísť až 13 augusta skôr sa mi nedalo koli práci. A keď si predstavím ze mame mat ďalšie akcie a oslavy ide ma s toho poraziť. Ako sa mam s toho vyvliecť aby som nepila a nejedla ach
Ahojte baby..moz niektoru z vas poprosit odfotit alebo napisat mi zlozenie(co vsetko presne obsahuje koktail nutrifood...je jedno aky asi tam nebudu rozdiely)a kolko kalorii ma 1 porcia?
Dakujem vopred za odpoved☺..a este otazka..daju sa NF produkty niekde kupit aj bez konzultacie s vyziv.poradcom?myslim e-shop alebo nieco take😉..velka vdakaaaa😙
Dievčatá koľko ste platili na začiatok ? A koľko vás bude strava celkovu na celý mesiac prosim 😊
ahojte kúpim koktaily a polievky
Dobrý deň, ak je niekto z KE resp. okolia a mal by záujem o niečo podobné ako Nutrifood, akurát, že neplatite za žiadne vstupné vyšetrenia, tak mi napíšte. Všetko na začiatku je zadarmo, robíme aj prednášky, poradenstvo s lekárom, prípadne súkromná konzultácia, kde vám to najlepšie vyhovuje (kaviareň, detské ihrisko, ...). Všetko mimo jedla je zadarmo. Na prednáškach sú aj bezplatné ochutnávky. Napíšte mi do správy.
Ja som dnes zacala... to bude boj 🙂
@viktorienkaa drzim palce, z akej vahy ak sa mozem spytat? 🙂
@viktorienkaa dobry den..mohla by som vas poprosit(aspon do internej posty)poslat mi zlozenie(co vsetko obsahuje-aky typ bielkoviny,vitaminy mineraly a typ sacharidov..ak je to sladene-pripadne ak by sa dala urobit foto zlozenia z obalu) a aj obsah kalorii v 1 porcii?...neviem ci pijete aj koktaily
..to by ma zaujimalo najviac , lebo na nete sa to neda nikde zohnat..budem vam velmi vdacna😘
Juuuj, ja som na dovolenke porusila celu dietu a tak krasne to slo. Musim sa znovu nakopnut. V piatok ma caka vazenie. 😞 a sama viem, ze kilo je hore 😢😢😢
@nuska a co to je nieco podobne?
Dnes som ukoncila 3.tyzden, teda zacinam tyzden 4., posledny s 3 jedlami NF. Ku dnesnemu dnu som schudla 6kg, mala som 78kg. BMI uz mam v rovine normalnej vahy , ubudlo mi 7cm z pasu. Som uplne nadsena ale uz sa tesim ked prejdem na normalnu stravu a sama si budem organizovat stravovaci plan 😁
@lailaveve prva foto je polievka, druha koktail a tretia hlavne jedlo
@nadyna zo 76kg, tak uvidime ako to pojde... nechuti mi to vobec
@janka20janka tiez robime jedalnicek na mieru kazdemu, pouzivame nahrady stravy ak clovek nestiha sa stravovat podla planu, lebo vzdy je pravdaze nejlepsie pripravena strava. Ako nahrady pouzivame tiez kokteily, tycinky, polievky, musli, nocny protein. Su od nemeckeho vyrobcu. Projekt sa vola Bodymission. Spolupracujeme s Majstrom Europy v kulturistike, ktory robi jedalnicky. Nie su tam ziadne drahe alebo specialne potraviny. Bezne dostupne. Pri sucasnych zdravotnych problemoch mame spolupracu aj s lekarom.
Spolubojovnicky, ako sa znovu nastartovat? Min.tyzden som uplne zlyhala. Pribrala som 1 kg na dovolenke a teraz to chcem znovu rozbehnut. Na piatok sme si s poradkynou dalo ciel 60kg, ale to urcite nedam. To by muselo ist dole 2,5kg. Da sa to?
@monita59 ahoj aj ja idem 13.8. 😊 No teraz po kontrole super, 82,9 kg - 4kg samé tuky co som rada. Len posledne dni som mala hrozne motaky, hlavu ako na kolotoči a včera sme usúdili že bude lepšie ak už pôjdem na prechod na pevnú stravu. Váha pôjde aj tak dolu ešte, tak po tu 7-cku sa chcem dopracovať. Držím palce nech idú kila ľahko dolu, a daj potom vedieť ako bojujes 😁
@barborapavlikova koľko stojí 1 sacok ?
@laurika25 2,90 sa mi zda
@nuska a kolko to stoji na mesiac
@janka20janka treba 3×denne2,90. Takze na tyzden 60,90. Na mesiac (kde je 31 dni) priblizne 270€
@janka20janka je to individuálne, záleži od toho čo kto potrebuje. Dá sa aj bez kokteilov a tak brať, len jedálniček ...to je za 50EUR, ale to sa neoplatí, lepšie zobrať aj jedlo alebo nejaké doplnky a potom je jedálniček a starostlivosť zadarmo. takže ako kto stíha sa stravovať. odporúčame každé 3 hodiny, buď klasické jedlo alebo náhrada. Prípadne mi napíšte do správy, ak ste z KE môžeme dať stretnutie.

@kamagma aj ja som stale hladna.. ale proste si poviem nie! Nie, vydržím, stojí mi to zato. V budúcnosti, keď schudnem, si doprajem aj to moje obľúbené fastfood papaničko, ale musím urobiť preto niečo. Doprajem si ho potom, určite mi príde do života , ale v oveľa menšom množstve a malých frekvenciách... a to som človek s nie velmi pevnou voľou 😁 všetko sa dá, len treba chcieť. a ešte si poviem, že ak poruším diétu, všetky tie peniaze boli vyhodené zbytočne 😁 to ma vždy odradí... zatiaľ som neporušila, mala som iba NF tyčinky a to cez menzes a dva-trikrat zeleninu a raz miešany listovy šalat s dresingom.. a zo 78,8 som na 73,3❤️ Za 15 dni