Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
Zienky za tie peniaze to stoji ja som za 3.5 mesiaca dala dole 22 kg. Stalo ma to cez 1000 eur ale co... prave ze ked to tak vela stoji tak som viac motivovana nerobit prehresky. Hovorila som si dve veci. Ak som mala chut napr.na dobosku..1.ma hodnotu 70e par hrizov dobosky (tolko to cca stoji za tyzden). 2. Ked som sa na nu kukala som si povedala uz som jednu taku zjedla staci. (Aj ked naozaj som ju nemala 😃). A ked som sa zamyslela tak kolko by ste dali za beznu stravu v obchode? Ja idem s malou tastickou a 30 e fuc. Teraz menej chodim na nakupy aj menej somarin nakupim..aj manzel je rad...ked doma tolko pochutiniek nema..nezje 😃 takze ak by ste od tej sumy kolko stoji NF odpocitali beznu stravu ktoru ste jedli....nie je to az tak vela penazi za ubytok kg. 🙂
Ak by ste niekto predavali sacky za menej ako 2.90 e dajte vediet ...kupim :D
@janka20janka ahoj, som momentálne na prechode na normálnu stravu. Schudla som zatiaľ 20kg od mája co som na NF. Dám si teraz prestávku a potom uvažujem že opäť nabehnem, ešte takých 10kg dolu.
Baby, kamoska schudla za 2 mesiace 7 kg, toľko aj chcela, suchudnut.Krasny vysledok, ALE včera som ju stretla, nešťastná, 2 mesiace je už na zeleninke, kuracinke, žiadny chlieb, žiadne zemiaky, občas sladkosť a zmrzka, niekedy si zacvičí s má spat 6 kg za 2 mesiace🙈😐. Aké máte vy skusennosti po vysadení sackov? Dá sa vôbec váha ustrážiť, či jojoefekt vždy príde?
@laurika25 ..urcite sa da..ide v tejto diete o to zacat sa zdravo stravovat a pravidelne...ak kamaratka tak rychlo pribrala tak urcite sa teda ani nahodou nestravuje stylom akym vam opisala alebo ak ano tak mozno ma problem so stitnou zlazou ci hormonmi...urcite nepriberiete ak budete pokracovat v zdravom pravidelnom a primeranom stravovani😉..drzim palce👍
Sú to nejake baby, čo brali sacky a nemajú štítku, ako sa vam darilo chudnúť a udržať vahu? 😉
Baby tak ja som sa dnes rozhodla, že končím. Dokončím tento týžden a koniec. Už mi je luto tych peňazí a už mi to nerobieva dobre - neustále som nafúknutá a hocikedy ma aj prehnalo. Začínam buď delenú stravu, alebo svoju bielkovinovú - tá je tiež keto. Mesiac som jedla len tie sáčky. Ako hej , schudla som 7kg za 4 týždne, ale je už toho dosť. Mala som v pláne to mat len 5 týždnov čo aj mám, nechcela som do toho davať už viac, to je hlavný dovod. Držím vám ostatným palce, vydržte.
Alebo urobím to takto. Mám do pondelka tri sáčky denne ešte. Od zajtra si dám dva denne na tyžden a potom už len jeden- tak ako by to pokračovalo len budem bez toho extra tyždňa.
@laurika25 nie je to dukanova, je to niečo ako atkinsonova či ako sa to volá. Proste minimum sacharidov a budem jesť syry vajička bla bla - aby som mala vela bielkovin a tukov
Dnes som sa vážila- 70,5 kg. od včera mám režim že ráno koktejl od nf, na obed kuracie prsia na pare a šalat(rukola kapusta baby špenát listovy šalat a ešte niečo),do toho som si hodila aj na kocky nakrajany eidam a večer mám polievku od nf. A žijem 😂
Ako sa znovu naštartovať? 2 dni pred menzesom, ale váha už týždeň stojí na 60,70kg a nechce ísť dolu 😢
Oj dievčence, ja dnes doslova zeriem 5na9. Nedokážem sa ovládnuť a v pondelok na kontrolu. Sa budem hanbiť ako pes. 😣 Same blbosti, čokolády, cereálie s mliekom.... Och jaaaaj😣
@barborapavlikova neboj. Das to. Som na tom rovnako. Menzeeees 😢
Ahojte, po prečítaní niektorých komentárov musím aj ja reagovať. Aj ja držím Nutrifood od 13.4., pričom váhu som mala106,3kg, k dnešnému dnu mám 80,6 kg, jem 3NF + 1 jedlo. Mne tento spôsob redukcie maximálne vyhovuje, mám vždy poruke kaleráb a denne si robím čerstvý šalát, grilované šampiňóny, fazuľové struky, zelerove hranolky a pod. Nerozumiem komentom “umieram od hladu, už to nevydržím a pod...”. Ak to píšu kocky , ktoré idu z váhy cca 70 kíl je to smiešne. Hlavne by si každá z vás mala uvedomiť, že to robí pre svoje zdravie a pre seba. Je to o sebadisciplíne a pevnej vôli, viem o čom hovorím. Aj ja mám menštruáciu a nejdem vyjesť celu chladničku, aj mne pred rokom vyoperovali štítnu žľazu a nevyhovovaram sa na ňu, aj domácnosť a dve malé deti sú prakticky na mojej hlave, keďže manžel má často nočné .... asi tak... žiadne ľutovanie, len byt tvrdá sama na seba a sen sa stane skutočnosťou.

Ach jaaaaj som to pekne dokaslala :D ja sprosta som si myslela ze extra week su 2 sacky a masko alebo cottage. Lenze to su 3 sacky plus masko atd. A som si takisto myslela ze po extra week je koniec, ale nie, musim tyzden este mat dva a potom jeden sacik aa az potom koncim :D uz som si myslela ze som skoncila s tymi 60€ za tyzden ale nie, dnes dalsich islo prec ... uz mi je tych penazi luto