icon

Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností

jakubovamama
22. feb 2017

Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.

lucula73
10. sep 2018

@8ala8 pred dvomi rokmi čo som to držala prvý raz som mala presne taketo problémy...najprv každé dva týždne..potom som tri mesiace nemala...a mi to hapruje dodnes....tiež si myslím že to bude dietou..ale ja mam po 40ke,tak to nejak už neriešim...

ewitka123
12. sep 2018

Kúpim produkty Nutrifood!

rigbea77
13. sep 2018

@ewitka123 . mam 18 polievok ,24 kokteilov 8 omelety,1 ryzoto 4 spagety bolognese

ewitka123
13. sep 2018

@rigbea77 Potrebovala by som hlavne hlavne jedla, kokteily iba 2 ks aj polievky iba 2 ks. Hlavnych jedal 10 ks, dohodlu by sme sa alebo potrebujete predat vsetko naraz?

rigbea77
13. sep 2018

@ewitka123 co budete chciet

ewitka123
13. sep 2018

Určite vezmem to rizoto, špagety, 2 polievočky neviem či máte kuracie kari a 2 kokteily, to mi je jedno aké. Škoda, že nemáte viac hlavných jedál, lebo akurát tie omelety sú jediné čo mi nechutí. Aká je cena?

lucula73
13. sep 2018

@rigbea77 ja som vám písala ...ak máte vezmem všetky kokteily..

mercedes290
16. sep 2018

@ivkars pri tejto diete sa môže hneď od prvého dňa cvicit

ivkars
16. sep 2018

@mercedes290 to si sa chcela opytat, alebo ako to myslis? Cvicit sa moze, len ci budes vladat kedze kaloricky deficit je velmi velky.

mercedes290
16. sep 2018

@ivkars áno áno to mala byť otázka prepáč asi zle položená?

mercedes290
16. sep 2018

@ivkars môžem sa spýtať koľko si schudla?

ivkars
16. sep 2018

@mercedes290 ono cvicit sa najprv neodporuca, az po mesiaci ked pridas aj hlavne jedlo nejake. Ja som do teraz schudla 30 kg, ale NF som mala len na nastartovanie, to som schudla za 5 tyzdnov necelych 8 kg, potom som presla na pocitanie kalorii a cvicenie a tak fungujem vlastne doteraz.

ivkars
16. sep 2018

@mercedes290 a v podstate, keby som pred rokom, ked som zacinala s NF vedela to, co viem teraz o chudnuti atd, tak Nutri food vobec nekupujem. Ale zas, vtedy mi to pomohlo sa nakopnut a ist dalej. No kto si mysli, ze po skonceni s NF moze zas jest ako jedol predtym a nepriberie nazad, tak sa myli. Treba zmenit celkovo zivotny styl.

etelka10
17. sep 2018

Zdravím, máte niekto na predaj polievky a kokteily?

janan82
17. sep 2018

@ivkars mozem poprosit blizsie info? Dakujem

ivkars
17. sep 2018

@janan82 cele tajomstvo spociva v pocitani kalorii. Nase telo si ich pocita, ci chces ci nechces. Takze odporucam aplikaciu Kaloricke tabulky stiahnut do mobilu, tam si len nahadzes kazdy den co si jedla, ono to prepocita kalorie za Teba. Len niektore jedla budes musiet vazit aby si vedela zadat mnozstva. Nic zlozite. Ja som sa takto naucila velmi vela o tom, co jem, zacala som rozmyslat ci si dam radsej horalku za 270 kalorii alebo napr cottage so zeleninou plus krajec chleba. Zacala som na potravinach citat zlozenie a hodnoty v kaloriach. Najdolezitejsie je jest dostatok bielkovin, potom zvysok tuky a sacharidy doplnit do kalorii. Ak chces chudnut, musis mat kaloricky defitcit. Nic zlozite to nie je. Informacie cerpam najma zo stranky www.fitclan.sk Su tam naozaj vedecky podlozene fakty, ziadne bullshity (ako to oni nazyvaju) o chudnuti a fakt to funguje. V podstate kazda dieta, aj Nutrifood je zalozena na nizkom prijme kalorii (tu mas cca 900kcal denne) preto chudnes. Nie je to o nicom inom.
Ja momentalne jem uplne vsetko, neobmedzujem sa, no tym ze si pocitam kalorie viem, kolko toho mozem zjest a proste tie kalorie neprekrocim. Takze ak si aj doprajem nieco kalorickejsie na obed napr, tak vecera uz musi byt menej kaloricka. A tu zacnes rozmyslat, co zjest aby Ta to zasytilo a zas aby si neprekrocila kalorie. A o tom to cele je. 😊Ono neda sa to tu takto zhrnut do par viet. Ja takisto kazdy den studujem a citam o tom, uz rok je odvtedy co som zacala chudnut. Zaklad je, ze musis naozaj chciet a pojde to. Ja som isla z velkosti 46 na terajsiu 38 a este 5 kg chcem schudnut. No to uz tak v priebehu pol roka. 😊

janan82
17. sep 2018

@ivkars super. Dakujem, skusim to kuk

lucula73
17. sep 2018

@ivkars lenže ak dohodobo prijímaš deficit telo si zvykne na nizky príjem,nie? a potom akonáhle pridáš niečo viac tak to uloži...ja tým tabulkám inak nerozumiem...ak mi napríklad ukáže 1800 kcal denný príjem...to čo znamená? v inej skupine by mi napsíali že aspon 2100 musím prijať...nikdy nie pod bazál....som z toho jelen...

ivkars
17. sep 2018

@lucula73 no, ale netreba to ani s tym deficitom prehanat samozrejme. Deficit sa pocita na tyzden, nie denne. A nie je pravda, ze ked jeden den zjes viac, hned sa Ti to ulozi. Ja sa vazim kazde rano, takze to mam aj overene 😃 Co sa tyka poctu kalorii, to ma kazdy clovek nastavene individualne. Zalezi od vysky, vahy, pohybu, prace atd atd. Ak Ti kaloricke tabulky pisu 1800 a mas tam ciel ze chces schudnut, potom to uz je cislo ktore mozes zjest a budes v deficite. Ale najlepsie si to overis tak, ze 2 tyzdne budes ratat kalorie a budes sa priemerne tyzdenne drzat na 1800 kcal a ak za 2 tyzdne schudnes, si v deficite. Ak neschudnes, nie si. Samozrejme, treba pridat viac pohybu, nemusi byt rovno cvicenie, ale viac chodit peso, po schodoch atd atd. Ale dokezite je aj prijimat dost bielkovin. Na fitclane uvadzaju 1,4-2,2g/kg vahy. Ja sa teraz snazim vahu udrziavat, pretoze uz rok som bola v deficite, tak som si dala pauzu. Ale s tym bazalom je to pravda. Pretoze telo potrebuje energiu aj ked je v klude, najviac energie spotrebuje mozog. Pod bazal by som uz tiez nesla, preto som napisala ze NF by som si uz nekupila pretoze to je hlboko pod bazal. No ak to ma niekoho nastartovat ako mna, na par tyzdnov to neublizi. No dlhodobo urcite nie.

lucula73
17. sep 2018

@ivkars ja som začala presne preto s NF aby som sa nakopla...potrebujem dáko začať a potom prejdem na zdravú stravu...

ivkars
17. sep 2018

@lucula73 tak to je fajn, nejako zacat treba. Potom to uz pojde. Drzim palce, urcite to zvladnes 💪🏻

elis_123
18. sep 2018

Nepredava niekto Nf kokteily??

sonus27
19. sep 2018

Ahojte dievčatá, ak má niektorá na predaj nutrifood polievky a Shaky ,kúpila by som . Prosím ponuknite😊

janula_b
25. sep 2018

Ahojte dievčatá, predávam sáčky Nutrifood, ja som vďaka nim schudla 24 kg, potom s NF začal aj manžel, avšak ten bohužiaľ neprišiel tejto strave na chuť a nechce už ani počuť o koktailoch a polievkach 🙂. Zostalo nám toho veľa, držal to ani nie týždeň 🙂. Čo máme:
Koktail Caffe latte - 10 kusov
Koktail cookie&cream - 3 kusy
Koktail ČOKO-mäta - 10 kusov
Koktail lieskový oriešok - 1 kus
Ovsená kaša NATURAL - 8 kusov
Polievka špargľová - 18 kusov
Polievka šampiňónová - 3 kusy
Hlavná jedlo - RIZOTO šampiňónové - 11 kusov
Hlavná jedlo - Cestoviny 4 druhy syra - 9 kusov

Spolu je to 73 kusov jedál, cena za sáčok 2,70 €, cenu som zaokrúhlila na 195,- €, poštovné po SR uhradím (alebo je možný aj osobný odber v rámci Bratislavy). Najradšej by som predala všetko naraz... ak by sme sa vedeli rýchlo dohodnúť, som ochotná poskytnúť ešte mini zľavičku 🙂 za rýchly a bezproblémový obchodík 🙂

mercedes290
25. sep 2018

Ahojte kočky.
Ja dnes začínam no už mám kasu v sebe ale uplne ma napínalo.To naozaj nemôžem vydržať s tou kašou.
Môžem si dať miesto nej koktail že budem mať bud 2xpolievku 1xkokteil alebo naopak 2xkokteil a 1xpolievku lebo tu kasu nedám znova

sonus27
25. sep 2018

@mercedes290 ahoj, určite môžeš. Ja som mala ráno a na obed kokteil a večer polievku👍

sonus27
25. sep 2018

@janula_b ahoj, poslala som spravu😊

janula_b
25. sep 2018

@mercedes290 ahoj, skus si tam primiesat mletu skoricu alebo instantnu kavu...mne osobne ta kasa velmi chutila aj cista bez skorice alebo kavy, ale to je velmi individualne ....100 ludi, 100 chute 🙂. Drzim palce v chudnuti 🙂

janula_b
25. sep 2018

@sonus27 ahoj, ďakujem, odpovedala som . Pekný deň, J.,

monika67
25. sep 2018

@janula_b mám záujem...je to ešte aktuálne ?