icon

Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností

jakubovamama
22. feb 2017

Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.

janula_b
25. sep 2018

@monika67 ďakujem za záujem, zostalo už len šampiňónové rizoto - 7 kusov

mercedes290
25. sep 2018

@janula_b Jak dlho ste držali diétu?

janula_b
25. sep 2018

@mercedes290 necelých 5 mesiacov

mercedes290
25. sep 2018

@janula_b fuuu tak dlhodobo to ta obdivujem

janula_b
25. sep 2018

@mercedes290 mala som aj prehrešky 🙂, ale tak cieľ som si dala a išla som si za ním... chudnutie bolo podľa mňa oveľa jednoduchšie ako následné dlhodobé udržanie si hmotnosti... dúfam, že nepoľavím a nevrátim sa nazad...to by som fakt nechcela

mercedes290
25. sep 2018

@janula_b a z akej váhy si išla ja včera 96,2 hruza dnes som.zacala a zožrala by som aj koňa

janula_b
25. sep 2018

z 98 kg :(...zo začiatku som bola aj ja veľmi hladná, neboj, rýchlo si zvykneš... podľa mňa najhoršie sú prvé 2 týždne, potom už sa adaptuješ na nový spôsob stravovania a nebudeš taka hladná...ja si pamätám, že som zo začiatku vkuse niečo žula 🙂, uhorku šalátovú, alebo som chrúmala nejaké listy šalátu, poprípade papriku... fičala som aj na fazuľových strukoch - to som mala ako snack 🙂.

janula_b
25. sep 2018

@mercedes290 z 98 kg 😞...zo začiatku som bola aj ja veľmi hladná, neboj, rýchlo si zvykneš... podľa mňa najhoršie sú prvé 2 týždne, potom už sa adaptuješ na nový spôsob stravovania a nebudeš taka hladná...ja si pamätám, že som zo začiatku vkuse niečo žula 🙂, uhorku šalátovú, alebo som chrúmala nejaké listy šalátu, poprípade papriku... fičala som aj na fazuľových strukoch - to som mala ako snack 🙂

mercedes290
25. sep 2018

@janula_b aj si cvičila popri diete?Klobúk dole koľko si dala prvý mesiac dole?

janula_b
25. sep 2018

@mercedes290 prvé dva týždne mi neodporúčali cvičiť a aj ja dobre, lebo som bola taká slabá nejaká...potom som nabehla na cvičenie 3x do týždňa ako som bola zvyknutá aj pred dietou... cvičím power yogu, tá mi veľmi pomáha vyformovať telo - cvičím ju už dlhšiu dobu, viac ako 2 roky...prvý mesiac som dala dolu 9 kg ale z toho bolo 6 kg iba voda...a potom som išla mesačne tak cca 4 kg dolu (ale ako som písala, mala som aj prehrešky, takže som sa vyhodila z ketózy, takže by som určite išla aj rýchlejšie...)

janula_b
25. sep 2018

@mercedes290 inak ty teda podľa foto vôbec nevyzeráš na 96 kg ani náhodou

glloria21
26. sep 2018

@janula_b prosím ťa ako ako si mala rozdelené jedlá? Prvé dva týždne 3 jedlá a potom si pridávala postupne klasické jedlo?

mercedes290
26. sep 2018

@janula_b zlata ďakujem ale mám presne 96,2kg dnes som teda skúsila kasu s troškou mletej skorice jedlá som jedla potom ma naplo a islo to von.Musim to vymeniť dám.miesto toho polievku.
Chcela som sa ta spýtať či mi to v nutrifoode vymenia alebo to mam predať?tebe chutilo všetko?

janula_b
26. sep 2018

@mercedes290 No mne kaša veľmi chutila, aj tá jablková ...všetko mi nechutilo, kdeže, omelety vôbec, z hlavných jedál iba rizoto, fašírka, cestoviny 4 druhy syra a palacinky...koktaily iba čokoláda, čoko-mäta, oriešok, cookie, caffe late, banán. Polievky som mala rada špargľovú, hráškovú, šampiňónovú a pórkovú..tyčinky mi chutili všetky
ja som si občas vymieňala produkty, keď som sa napríklad niečoho objedla 🙂 a chcela som zmeniť tak som priniesla to čo chcem vrátiť a bez problémov mi vymenili... kaše jesť nemusíš ak Ti nechutia, vyskladaj si jedlá podľa vlastnej chuti - viem že mi prízvukovali že by som mala dodržať vyvážený pomer medzi sladkými a slanými jedlami....takže keď som v jeden deň mala 2x koktail a jednu polievku (alebo slané jedlo), na druhý deň som si dala iba 1x sladké jedlo a 2x slané....

janula_b
26. sep 2018

@glloria21 prvé dva týždne som mala 3 jedlá + neobmedzene zeleninu (bielu a zelenú) a po dvoch týždňoch mi pridali k dvom jedlám jedno ich hlavné jedlo, plus neobmedzene zeleninu a ten ich vývar zeleninový... každých 5 týždňov mi zaradili extra week, teda som mala jeden celý týždeň keď som jedla 3 sáčky NF plus jedno bielkovinové jedlo navyše (buď chudé morčacie, kuracie, králičie mäso) alebo cottage alebo nejakú rybku grilovanú (menej tučnú) a ako prílohy zasa neobmedzene zeleninu

mercedes290
26. sep 2018

@janula_b mne nechutí ani kasa ani koktail fuj sladké to je strašne tie polievky su super hlavne jedla neviem ale ja neviem či zvládnem mať tie koktail a kase

janula_b
26. sep 2018

@mercedes290 mne boli koktaily tiež sladké, zarábala som si ich do väčšieho množstva vody, tuším som dávala 4-5 dcl...tak mi to potom chutilo

janula_b
26. sep 2018

dievčatá, zostalo ešte 7 ks HLAVNÉ JEDLO šampiňónové rizoto, ak by niekto mal záujem...

mercedes290
26. sep 2018

@janula_b aha no skúsim to ďakujem

bambula626
28. sep 2018

@martika38 urcite by som na tvojom mieste do toho nesla. Busenie srdca a td na to sa ma moja poradkyna vzdy pytala, nastastie nie. S oblickami tiez uz som pocula ze byvaju problemy. Ja nastastie nemam ziadne, schudla som a 3xtyzdenne cvicim s trenerom vo fitku, vobec nepriberam, naopak a stravujem sa ako bezny clovek. Ten vydaj je dolezity. A druh cvicenia- sportujem cely zivot aj zavodne v mladosti a toto je najucinejsie- 90 min vo fitku intenzivne s trenerom...

mellp
28. sep 2018

@janula_b ahoj, mala by som zaujem o koktaily..cookies a kafe latte . Je to este akt?

sesilia
28. sep 2018

Ahojte, som druhy den na dietke. Mam velmi velku nadvahu, jedla som strasne velke mnozstva jedla. Tieto sackove jedla mi absolutne nechutia, mala by som jest 3NF +zeleninu. Myslite, ze by to fungovalo ak by som bola od zaciatku na 2NF+1tycinka+1bielkovona(cottage,tvaroh alebo biele maso). Ide o to, ze budem chudnut dlhodobo a rada by som to nevzdala hned na zaciatku. Dakujem za kazdu radu.

zdenka3476
28. sep 2018

Ahojte dievcata, tak aj ja od zajtra zacinam. Mam tak 96 kg pri vyske 178, mam co robit aby som nevyzerala tak ako teraz

mercedes290
28. sep 2018

@sesilia ani mne to nechutí..teraz mám prvý týždeň s už som rezignovala.Kasa koktail fuuuj polievky too takže mám 3xpolievku tie sú veľmi dobre s budúci týždeň uz hlavne jedlo plus zelenina

mercedes290
28. sep 2018

@zdenka3476 držím palce ka som začala tento týždeň váha 96.2kg

zdenka3476
29. sep 2018

@mercedes290 tak som sa rano odvazila...95, 3kg...este som si koktail nerobila ale ja zas sladke mozem tak verim ze mi to bude chutit🙂 vecer sa urcite ozvem ako prvy den

mercedes290
29. sep 2018

@zdenka3476 aj ja ľúbim sladké a moc ale toto mi vôbec nechutí s kade hneď utekám na záchod a koktail mňa napina

lucyyynka
29. sep 2018

Ahojte kočky, pridám sa aj ja ku vám 😊 NF som začala od pondelka 24.9. a zatiaľ sa držím.. Schudla som 3 kg.. Išla som z 67 kg.. Výška 157 cm. Môj cieľ je schudnúť na 50 kg, takže dlhá cesta predo mnou. Jedlá mi zatiaľ chutia, teda okrem ovocných koktailov, tie nemusím.. Iba jahodový. Žienky, ktoré ste schudli, tak máte môj veľký obdiv 😍 snáď to aj ja zvládnem.. Dnes som strašne slabá a unavená.. Asi len kríza ci?

fila1985
29. sep 2018

@janula_b ahoj mala by som zaujem o kokteily ? je to este aktualne?

mercedes290
29. sep 2018

@lucyyynka aj ja ide od utorka ale z oveľa vyššej váhy 96,2kg ved toto aj ja obdivujem čo to dokázali jesť aj pol roka...veľký obdiv