Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
@lucyyynka ahoj môj cieľ 60kg lenze medzi nami je veľký rozdiel ja idem z veľkej váhy a ty máš nič moja to dáš.
Kedy ideš na važenie
@mercedes290 varenie trápenie ale tak každým dňom lepšie a lepsie
@mercedes290 to zvládneme 💪😁... Hej menej kíl musím dať dole, ale zase na to, že som taký krpec tie kila navyse na mne dosť vidieť 😥 v piatok idem na váženie, tak som sama zvedavá, čo bude ukazovať ručička skoro po 2 týždňoch. 🤦♀️ Zatiaľ sa držím. A ty máš kedy váženie?
Ahojte🙂 ja dnes uspesny treti den...viem ze je to este kratko ale som na seba hrda ze sa drzim🙂...zatial mi chutili vsetky koktaily a polievky...pijem vela vody ako mi kazala poradkyna a na desiatu a olovrant zeleninu...verim ze sa nam vsetkym podari dosiahnut zelanu vahu
@lucyyynka teraz dnes po týždni mínus 3kg
Ale zatiaľ len voda.
@mercedes290 super.. Teraz už pôjdu aj tuky 😉 ja dám vedieť v piatok, sama som zvedavá.
@zdenka3476 paráda, drz sa pekne ďalej 😊 ja už som si tak zvykla, že nebývam ani hladná... Druhý týždeň je omnoho lahsi ako začiatok
@lucyyynka dakujem za podporu ☺ tesim sa na ten druhy tyzden...a som zvedava na tvoj ubytok vahy v piatok
Minule som tu predavala nejake sacky ,ale musela som odcestovat tak som sa k tomu nedostala tak davam to este raz -mam 18 polievok ,24 kokteilov 8 omelety,1 ryzoto 4 spagety bolognese .kto zoberie vsetko cena ,2,70 a ja zaplatim postovne.
Ahojte hľadám kamarátku na spoločné chudnutie - podporu ,s ktorou by sme sa podporovali ,aspoň ja potrebujem podporu pri slabich chvíľach ....aspoň cez správy nejakú motivácia....ak má niektorá záujem podporu a spoločne zhadzovanie,,Kíl,, napíšte správu ,aspoň mne to pomôže
@patrisha1991 kľudne mi napíš správu aj ja chudnem....tiež slabé chvíľky mam
Ahojte 🙂 dievcata ja po tyzdni vazenie a ze -5 kg...bola to sice vo vacsine voda ale som v ketoze a idu mi uz aj tuky...tesim sa z tohto vysledku aj ked viem ze uz to dalej iste pojde pomalsie, ale pojde
@mercedes290 dobru chut...ja som mala cestoviny 4 druhy syra...moje prve jedlo...co je toto?
@zdenka3476 fasirka zo zemiakovou kašou....
@patrisha1991 ja sa hlásim. Dala som sa na to aj ja, dnes štvrtý deň.... a ty?
Ja som sa dala na boj dnes...😁
Kocky zajtra idem pre papanicku poraďte čo nebrať nemala som omelety a palacinky rizoto a ten catos či čo to je??su tieto jedla dobre?
@mercedes290 osobne mi nechutilo to mexicke tacos

@mercedes290 tak to skoro rovnako sme začali 😊 a aký je tvoj cieľ? Na akú váhu chceš schudnúť? A ozaj.. Ako zvládaš variť doma? Ja musím variť dcérke a mužovi.. Ale je to pre mňa utrpenie..😥 Víkend som zvládla, uvidíme ako to pôjde tento týždeň.. Držme si palce 🍀🍀