Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
@martika38 ako sa zatiaľ darí s chudnutím ? 🙂
@natali0902 ...ja začínam iba od zajtra 😉. Už sa na to psychicky pripravujem 😂😂.Ty ideš zajtra na váženie, však? Potom sa pochváľ 😜
@martika38 jaj som to potom zle pochopila ja som moc času na prípravu nemala som rovno do toho zhupla dnes je 6 deň a už je to fajn cítim na oblečení že som schudla 🙂 určite zajtra napíšem ako som dopadla
@natali0902 Teším sa, lebo potrebujem motiváciu. Ja ale budem mať 3xNF + 1 jedlo, lebo beriem lieky na štitnu žľazy, tak vraj nemôžem byť iba na 3 sáčkoch 🤔. Prvy krát 04/2017 som mala iba 3 sáčky a išlo to super.....
@martika38 bola som už dnes na meranívaha šla dole o 3L vody a 0,5kg tuku nie zle poradkyňa mi povedala že teraz už pôjde pekne len tuk dole mala som 3 NF+ 1 jedlo ale od nes začínam už len na 3NF bez jedla chodím k tomu 3 krát do fitka týždenne 🙂 myslím na teba píš mi ako sa citis podporím ťa 🙂
@natali0902 Super výsledok !!! Teším sa s tebou 😘 ... aj ja dúfam, že mi to pekne pôjde 😝. Určite tu napíšem, mne jedlá chutia, tak len vydržať a hlavne cez víkend to bude boj! Variť pre všetkých, ale už som ich upozornila, že vypekať sa nebude 😂😂😂
@natali0902 Mne poradkyňa povedala, že prvé 2 týždne sa nemá cvičiť..... zvládaš to vo fitku? Myslím, či máš energiu.....
@martika38 ja varím každý deň pre malého a manžela a je to naozaj boj nedať si neochutnat ..poviem si že vydržím chcem byť štíhla a nepokazím si chudnutie 🙂 mne poradkyňa vravela že kľudne môžem cvičiť vo fitku len ja si nedávam cardio. poväčšine cvičím s vastnou váhou+ stroje 🙂
@natali0902 ....ja uvidím, ako budem vládať 😉 predsa som už staršia 😂😂😂
Ale každopádne si držíme palce 😜
@martika38 mňam toto vyzerá dobre 🙂
@natali0902 ... a aj bolo! 😉
@martika38 ako ide chudnutie koľko si dala dole zatiaľ si bez prehrešku ? Mne už váha stojí :( v štvrtok idem na váženie tak som zvedavá čo sa dozviem
@natali0902 Ahoj, no ja som sa doma vážila a mám -3 kg dolu po 5 dňoch, na váženie pôjdem asi vo štvrtok. Kedže to mám už 3 x a mala som doma sáčky, nebola som sa ani vážiť 😉, Viem, že väčšina z toho bude voda, ale uvidím, aké mám tuky oproti minulému váženiu (01/2018).... neboj, aj mne minule váha v 2 týždni 3-4 dni stála, treba vydržať! Ja zatiaľ bez prehrešku ... Držkaj sa a vydrž, ja som namotivovaná potom cvičiť a hlavne si to už udržať!!!😝
Baby a vianoce budete na nf alebo ako?
@glloria21 Áno ja.zatial bez prehrešku, ale každý deň si poobede dávam ku káve aj 1/3 tyčinky....takže ju mám na 3 dni 😄. Ja mám motiváciu zapnúť bundu, čo som.si minulý rok kúpila za skoro 300 eur!!!! 🙄.... ja mám cez obvod za 5 dní 2-2,5 cm dolu, na kg dnes ráno 6 deň , dole 3 kg....
@mercedes290 Ja určite už nebudem na NF, ale chcem cvičiť a hlavne nežrať!!! 🤣🤣🤣.... dať si, ale s mierou 😝
@mercedes290 na Vianoce by som to nedala :D
@natali0902 Jááj, tak to si mala hneď povedať, že máš svoje dni 😂 ... presne aj mne to vtedy zastalo , takže kľud, všetko bude o.k. Držím palce 😘
No ja dnes po prvom vazeni. Minus 3.8 kg z toho 3.6 tuku
@decuso krásny výsledok po prvom týždni len tak ďalej 🙂

@nellynka poslala som spravu😊