Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
Prosím vás ako to riešite keď máte antibiotiká počas diéty?
začala som dnes so 117,1
Dnes som ukončila Nutrifood s výsledkom som maximálne spokojná za 18 dni som zhodila 3 kg tuku a 3 litre vody 🙂
@natali0902 No supeer výsledok! Ja idem zajtra, na 2 kontrolu ... čo som sa doma vážila za 15 dní 4,50 kg dole, len neviem koľko je z toho vody a tuku.... zajtra budem múdrejšia 😉 ... potom napíšem. Už ideš na prechod? ... ja určite od soboty pôjdem a ostatné ešte 2-3 kg chcem dať dolu stravou a cvičením.
@natali0902 super vysledok😊chcem sa spýtať, úbytok tej vody je Ok? Ako ideš ďalej pokračovať v stravovaní, su tam ešte nejaké pravidla?
@martika38 som zvedavá na tvoj výsledok určite mi píš super to dáš dole ja mám teraz v pláne spevniť svalovinu že do leta vyzerám TOP 🙂
@natali0902 Jasné, zajtra sa ozvem....😉.
@laurika25 ďakujem 🙂 áno u mňa je to ok bola som dosť zavodnená od včera som prešla na normálnu stravu raňajky (vajcia alebo jogurt) kava, desiata (ovocie, oriešky) obed ( mäso , ryba,cuketa, pyré zeleninové ....) Večera ( cottage cheese, zelenina ) počas dňa pijem 2-2,5 l vody, čaj úplne som vyhodila zo svojho jedálnička pečivo , cestoviny,ryžu ,zemiaky , sladkosti, chipsy na aký dlhý čas neviem podľa toho či mi to bude chýbať ale ak nie tak vôbec to ani jesť nezacnem 🙂
Ahojte dievčatá už týždeň mi stojí váha, aj keď diétu dodržujem... Viem ze to k tomu asi patrí ale mrzí ma ze ručička nejde dole... Poraďte ako môžem naštartovať metabolizmus aby sa to rozbehlo. Pijem ten NF vývar odvtedy mi stojí váha myslíte že to môže mať s tým niečo spoločné?
@martika38....tak skús trošku jedným jedlom porušiť....vraj aj to niekomu pomôže 😜
@natali0902 Ahoj,tak ja dnes s váhou ako včera (mám svoje dni, tak váha stojí) za 2 týždne dolu 4,4 kg ...z toho iba 1,60 kg tuky 😞 .... ale v podstate som spokojná, lebo na objeme som išla dolu 3-4 cm. Ako som vravela a mám to odskúšané, najlepšie výsledky sú vždy prvý krát! Ja to mám 3x a dúfam, že aj posledný!!! Pri prechode dám dolu určite ešte nejaké 1-1,5 kg a to už budem mať svoju váhu a čo je hlavné začínam cvičiť a chcem zmeniť stravovanie! Verím, že teraz si už na to dám pozor a do leta budem mať postavu ako lusk !!! 😅😝😝 .... aj pre ostatné, čo to budú čítať: NF nie je moc vhodné stravovanie, ale je to najlepšia cesta, ako rychlo schudnúť! Potom to je už len o tom, neuspokojíť sa so sebou, ale neustále na sebe pracovať a mať sebakontrolu!!! Tak si držme palce a tie čo ste to dokázali a udržali ste si váhu, napíšte aj nám na inšpiráciu 😉⚘
@martika38 krásne si to napísala 🙂 v pohode dáš ešte dole kilečko seba kontrola je základ a únavné keď máme malý hlad už siahame po karelabe a nie po nieakej buchte ako to bolo pred tým . Rodina aj okolie si všimli že som super schudla a to ma poháňa vpred pracovať na sebe a samozrejme ja osobne sa cítim perfektne dnes som objavila dobrú stránku na recepty ak prejdete na normálnu zdravu stravu máš popis aj cakorie ,tuky, sacharidy,bielkoviny www.fitnessguru.sk 🙂
Čautee ja som tiež začala 4 dni dozadu. Samozrejme ženská zvedavosť nemá hraníc tak už dnes stojím na váhe. Ukazuje zo 125 na 120,4... oči mi vypadli. Som si vedomá že sa telo odvodňuje ale aj tak ma to prekvapilo. Ďalšie pre mna prekvapenie je že nie som vôbec hladna, jedlo mi veľmi chutí a že znášam vypiť toľko veľa (2,5l) vody 🙂
No tak už som prišla na to prečo ta váha asi stojí dnes má o týždeň skvor navštívila moja ženská kamoška to veľa vecí vysvetľuje. Mala som strašnú chuť na sladké tak som si dala ešte večer o 18tej nutrifood koktejl síce mimo stravovania ale určite lepšie ako puding z pistotami na ktorý myslím celý deň :D
a
Len tak ďalej <3 mne už ukazuje -5,2 kg.. akurát varím cibulu cesnak a brokolicu, nikdy som si nevedela predstaviť aká mnamka to bude!... zajtra idem robiť priateľovi trojuholníky z lístkového cesta plnené nutelou, ale som zaťatá, neochutnam

@glloria21 ahoj z 114 kg dnes ráno som sa vážila a mala som 108,8 začala som 12.11 🙂