Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
Už som predtým chudla s NF a bolo to fajn len neviem či mi vydrží pevná vôľa tak by som bola rada keby sa tu povzbudzujeme hm....?
@zaraban držím palce ja som pred týždňom ukončila NF a za dva týždne som zo 70 kg dala na 62,5 kg výšku mám 172 cm stale pokračujem v zdravej strave a cvičení a chcem to dať na 60 kg
@natali0902 to super vyzerá a takto si papala už v prvej fáze???Nemala si najprv len týždeň na polievkach a shakeoch???
@natali0902 No to si krasne schudla👍👍👍
@natali0902 Ja som predtým schudla za 2 tyzdne 5 kg. Aj to poteší strašne túžim zvládnuť to.
@zaraban toto som mala dnes na večeru ja som z dvoch týždňov 4 dní vydržala len na 3 sačkach bez jedla môžeš si dať rybu kľudne ale nie lososa počas diéty ....ďakujem za kompliment kľude ak budeš potrebovať podporím ťa mala som kopec diét a doplnkov na chudnutie ale len táto mi skutočne pomohla ak budeš všetko dodržiavať výsledky sa rýchlo dostavia 🙂
@natali0902 Si skvel
@natali0902 Si skvela ďakujem aj ja som vyskúšala veľa diét a len táto mi pomohla tiež. Fakt skvele vyzeras👌👌👌gratulujem Oki tak budem písať na podporu motivácie 🙏🙏🙏ďakujem
@natali0902 Ďakujem za podporu budem ju potrebovať lebo ja nemám pevnú vôľu 😢
@zaraban to dášja mám pevnú vôľu ale len pár dní potom to opadá ale toto som zvládla a som na to patrične hrdá budem ťa podporovať a motivovať kľudne môžeš aj ty fotiť jedlo pre inšpiráciu 🙂
@natali0902 Ďakujem si skvela🙏🙏🙏
@natali0902 A čo si jedla keď hovoríš že si na sackoch vydržala len 3 dni? Čo si na štvrtý deň mala na ranajky obed a večeru?
@zaraban ja som 14 dní bola na sačkach ale len tie tri bez jedneho jedla naviac. Jedla som na raňajky kokteil NF obed bol kúr.mäso, zelenina alebo cottage cheese okolo 14:00 polievka NF olovrant (karelab , brokolica ,,,,) večera o 18:00 kokteil NF a tieto veci som jedla stále len obienala raňajky za olovrant napr. . 🙂
Vazenie po mesiaci tak -6 kg. Som spokojna
Držím palce a želám silnú vôľu, Natali popravde vyzerala si dobre aj pred tým 🙂 ... ja budem mat v pondelok prvú kontrolu. Tiež jem 3 sacky denne ale väčšinou si ešte cez deň uvarim na vode brokolicu s cibulou a korením alebo cuketu alebo nejaký mix zelenej a bielej zeleniny z toho zoznamu čo je povolené.. zjem toho max jednu malú misku, ale neviem či sa to pokladá za normálne 4té jedlo? Alebo to spadá pod tú kategóriu že zeleninu môžem jest neobmedzené mnozstvo (aj keď varenú/grilovanú)
@aryana1 ďakujem za kompliment je som pred tým ale so sebou nebola spokojná keď, že po pôrode kilá na vyše ostali ...biela a zelená zelenina sa neráta ako jedlo kľudne si jej môžeš dožičiť ťa neobsahuje skoro žiadne cukry 🙂 napíš potom ako si dopadla 🙂
Ďakujem za radu. Presne Mikuláš, všade vidím čokolády a toffife... a ja zohrievam trúbu na zelerove hranolky😂
No takze zajtra idem na kontrolu, teším sa čo mi povie poradkyňa 🙂
Dievcata a ako idete riesit vianoce?
váženie po 10-tich dňoch = - 7 kg,
@swan aj mňa by to zaujimalo lebo už mám dilemu
@antona skvelé len tak ďalej 🙂
Ahojte kočky podporte ma mam teraz strašne veľa stresu v práci diétu dodržujem ale váha stojí... :(

Ahojte baby zajtra začínam výzvu, počiatočná váha 71 kg. Cieľ 60 kg tak držte palce👍