icon

Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností

jakubovamama
22. feb 2017

Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.

majuskaaaaaa
30. sep 2017

@ivkars sranda ja som tiež mala dnes 4 druhy syra a je to celkom fajn

ivkars
30. sep 2017

@majuskaaaaaa ano? 😃 co opakujes? 😂

majuskaaaaaa
1. okt 2017

@ivkars dnes sme mali návštevu a dala som si syrové nite ale idem vynechať jedno jedlo keď budem hladná dám si len zeleninu 😣

ivkars
1. okt 2017

@majuskaaaaaa boze mnaam. Chapem Ta. Tomu neviem ako by som odolala tiez. Ja sa snazim nechodit teraz po navstevach ani ziadne navstevy k nam nevolam. Dopadla by som mozno rovnako. Nevadi, zajtra pokracuj normalne dalej, nic sa nestane.

bambula626
1. okt 2017

@majuskaaaaaa ja som mala nitovky z polievky, nestresuj-)))

kamagma
1. okt 2017

@majuskaaaaaa ja vino. Toho sa nevzdam.😂

ivkars
1. okt 2017

@bambula626
@kamagma ja som si dnes dala 3 kolieska pecenych zemiakov 😃 a tekvicove zrnka zopar vyluskala. A my sme vinarska rodina, vcera som tiez neodolala a 2 dcl bieleho sucheho som si dala.

majuskaaaaaa
1. okt 2017

@ivkars tak dnes som už ani nejedla ráno a obed a dajako mi po tých nitiach nebolo dobré tak som len vodu potom píla

alena891
2. okt 2017

ahojte baby....chcela by som začať s touto dietou a chcem sa vás spýtať či niektorá z vás nechodí poradkyni do Tr.Bohuslavic?pripadne niekde v okoli NM je neaka?

ivkars
2. okt 2017

@alena891 ahoj, neviem ja chodim do NR. To je jedno ku komu pojdes, urcite Ti dobre poradi. Pozri na stranke nutrifood.sk a tam je aj zoznam poradcov.

ivkars
2. okt 2017

Caute zeny. Tak ako sa drzite? Ja som dnes bola brutalne hladna. Az mi zle bolo. Ked som prisla z roboty, robila som si tie zelerove hranolky a grilovane sampiony. Celkom ma prekvapilo ake to bolo chutne aj ma zasytilo. Takze odporucam. A rano som sa vazila a aj napriek mojim malym vikendovym prehreskom mi vaha ukazovala o 1/2 kg menej ako v piatok, cize uz je to -4,5 kg za 14 dni. Som spokojna, len keby ten hlad uz zmizol 😡

bambula626
2. okt 2017

@ivkars ja som tiez dnes mala brutal hlad lebo som orisla neskoro domov a to je chyba, potom clovek zje ovela viac. Musim si so sebou bravat nacisteny kalerab a toez si popytam este jeden pohar na rozrabanie, jeden koktail budem mat vzdy pre istotu so sebou, aby som nemala taky vlčí hlad potom...

bambula626
2. okt 2017

@ivkars zelerove hranolky su super, tiez neznasam zeler a toto mi ale velmi chuti, mam v mraziaku nasackivane zo 4 obrovskych zelerov a len to vytahujem..

ivkars
2. okt 2017

@bambula626 no len ja som citala, ze po 2. tyzdnoch by ten hlad mal zmiznut. A nic 😏 Som si doma zabudla tycinku, a rozmyslala som ci sa neda nieco podobne kupit napr v DMke. Musim kuknut zlozenie, lebo tusim mi niekto vravel ze sa ta tycinka da nahradit aj nejakou inou.
A ja si aj zajtra spravim tie hranolky, len si ich uz nakrajam na tensie kusky, lebo niektore som mala take dost hrube a to nebolo az take chutne. Ale inac je to fakt mnamka.

majuskaaaaaa
2. okt 2017

@bambula626 ako robíš tie zelerove hranolky????

majuskaaaaaa
2. okt 2017

@alena891 nie ja do Žiliny

bambula626
2. okt 2017

@majuskaaaaaa kúpiš veľký zeler nakrájas na hranolky a das na plech do rury s trochou olív oleja. Ochutis vývarom, rascovú prípade este bylinkami a chvíli a pecies kým nemajú zlatu farbu.

alena891
4. okt 2017

ahojte..tak.uz aj ja som.s.tym.zacala.dnes som mala prvu konzultaciu a nakup na prvy tyzden...tak snad to pojde podla mojich planov a vydrzim len na tom a zeleninke...baby dajte nejake recepty na zeleninu ako ju vzdy dako inak spravit bo stale.do.iste dookola asi by mi nechutilo...🙂 dakujem

bambula626
4. okt 2017

@alena891 noo ja som si dnes celu krabicku spenatu udusila a dala do tej kuracej polievky. Pripadne aj por do porovej, karfiol do zeleninovej atd... ked mam ze velky hlad tak tie zelerove hranolky alebo vareny karfiol s maslom riesim, pomedzi jedla nf ja moc nestiham si robit zeleninu, ked tak len surovy kalerab chrumem, lebo mne je to azaz 4 jedla denne, viac nestihnem a ani nie som hladna. Radsej si kazde to nf jedlo doplnim zeleninou a mam to sytejsie...

ivkars
4. okt 2017

@alena891 no super, vitaj 😊 aky mas program? Kolko sackov denne? Ja som dnes robila patizonovo-cuketove placky. Nastruhala som si patizon, cuketu, ochutila cesnakom, praskom z NF vyvaru, ciernym korenim a dala som na plech papier na pecenie a tam som upiekla take placky. Potom som skusila aj opiect na troche olivoveho oleja, bolo to lepsie. Ja uz tiez kadeco vymyslam. Este si robim grilovane sampinony, cuketu, papriku bielu. Kupujem bielu redkovku a kalerab, to jedavam len tak. A terah mi zachutili aj vyssie spominane zelerove hranolky ale len ked ich najrajam na uplne tenucke kusky tak tam necitit ten zeler.

ivkars
4. okt 2017

A dievcata, mam -5 kg. Dnes som sa vazila. A uz druhy den nejem NF veceru, mna uplne zasyti takato zeleninova vecera, vobec uz nemam chut si dat nejaky sacok. Neviem ci to je dobre, no ale co narobim ked nie som hladna?

ivkars
4. okt 2017

Ale akoze nemyslim to tak ze uz nebyvam hladna. Po tej polievke cca o 2 hod som strasne brutalne hladna, tak vtedy si spravim takto zeleninu a uz ma to zasyti do vecera. Preto uz potom nejem nic ine. Koktaily ma zasytia na cele doobeda ale polievky absolutne 🤔 a pritom polievky mi velmi chutia.

alena891
4. okt 2017

@ivkars ja mam na deň 3 sačky toho NF....dnes vecer som začala a dala som si kokteil....ako si to zarabe?len tepla prevarena voda a prašok dotoho a premiešat?

ivkars
4. okt 2017

@alena891 no to zarabanie, ja som uz vyskusala vela sposobov. Niektore koktaily pijem studene, niektore teple. Napr cokoladovy robim teply. Dam studenu vodu do sejkra, vysypem prasok a poriadne pretrepem. Potom dam do mikrovlnky a zohrievam, vyberiem premiesam a znova zohrievam kym nie je taky teply ako chcem. Dnes som urobila osudovu chybu. Dala som horucu vodu do sejkra, vysypala prasok, pretrepala a cele mi to vybuchlo 😡 musela som umyvat okno a musim vymalovat stenu okolo okna teraz! Takze to nikdy nerob. A ked uz das do sejkra horucu vodu, tak hned po prvom pretrepani otvor ten otvor aby si trochu uvolnila tlak. Mne to uz takto raz aj v aute vybuchlo 🙊

kamagma
4. okt 2017

Cawte. Prvy tyzden uspesne za mnou. Ani raz som nezhresila (az na to vino)xixi. Dnes som prvykrat nebola hladna. Mohlo by to tak uz ostat. Zatial -3.5kg. O tyzden idem zase k poradkyni tak dovtedy som zvedava. Uz som si zvykla celkom tak drzim palce aj vam.

ivkars
4. okt 2017

@alena891 a este hlavne jedla ked budes robit, tak zalej teplou vodou, daj do mikrovlnky na 30 sek, vyber, premiesaj a znova do mikrovlnky a takto dookola az kym to nebude hotove. Lebo mne uz aj rizoto vykypelo v mikrovlnke ked som to medzitym nepremiesala. Aj kase takto robim.

ivkars
4. okt 2017

@kamagma ide Ti to fakt super! Myslim tie kila dole. Vsak Ty za chvilku uz mozes skoncit s dietou. 👍🏻

majuskaaaaaa
4. okt 2017

Ahojte 😀 tak ja som dnes bola po 14 dňoch na "vážení" a teda -4,8 kg a -3cm boky aj brucho, -1,5cm stehná aj ruky a pod prsiami -4cm tak nech to ide takto stále 😀

majuskaaaaaa
4. okt 2017

A ešte moja mama -7kg ale ona sa zbavila veľmi veľa vody tak preto

ivkars
4. okt 2017

@majuskaaaaaa jeej gratulujeem. Tebe to ide fakt podobne ako mne! Len ja mam z pasu dole 10 cm 😃 No lenze ja vzdy takto z pasu schudnem ako z prveho. Ale co sa kg tyka tak skoro rovnako nam to ide dole 👏🏻