icon

Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností

jakubovamama
22. feb 2017

Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.

ivkars
4. okt 2017

@majuskaaaaaa wau, mamina je rekorderka!

majuskaaaaaa
4. okt 2017

@ivkars presne no tak ty budeš ako lusk v páse ale fakt tak na rovnako čo je super stále mám 4 jedlá ale som si na deň vybrala 2 nápoje, jednu polievku a jedno hlavné jedlo tak už to čo som chcela ešte 2 týždne musím vydržať be, mäska 😀

kamagma
4. okt 2017

@ivkars no hej ide ale bojim sa ze ked s tym skoncim tak kila sa vratia.

ivkars
4. okt 2017

@majuskaaaaaa ved to, v pase uzka a v bokoch siroka. To brucho mi nechce zmiznut ani za svet! 😡
@kamagma ked sa budes zdravsie stravovat, tak nenaberies nazad. Neboj nic.

bambula626
4. okt 2017

@ivkars super !! Sa mi zdá, ze niekto tu predtým vobec nejedol zeleninu ??-))))
Ja si tiež myslím a som celkom kľudna ohladne naberania spať, lebo kebyže potom naberiem 5 kg ( a to si píšte ze áno) tak hneď nabehnem ku poradkyni a hneď si dám zase na mesiac kúru. Je ine chudnúť 5 a ine 30 kg, takze teraz to musím vydržať. Ale system mi vyhovuje, máš presnú kontrolu nad dennou dávkou jedla, zároveň su tam vsetky potrebné živiny, co pri iných jednostrannych diétach nie je. Teraz mam uz aj prehľad o tom koľko kalórii denne spálim a koľko kalórii obsahuje jedlo.
Ja idem v piatok na prvú kontrolu, celkom tŕpnem, radšej sa nevážim doma už. Mam povolené jedno mäso denne alebo rybu, tresku, tak som si v pondelok šlahla tresku v majonéze-)))) asi zatiaľ môj najväčší prehrešok, odvtedy nehresim....

ivkars
4. okt 2017

@bambula626 ano, mas pravdu 🙈 ja som vobec zeleninu nemusela predtym. Ale hlad je silny pan 😂 teraz uz len vymyslam ake jedlo si spravim z povolenej zeleniny. A mna to tak fajn zasyti ze uz neveceriam NF. Co je asi problem, ale uz zajtra budem vecerat, slubujem. Ja radsej nechcem cediet kolko spalim kalorii za den, lebo to asi nebude vela, ale vaha ide dole, takze asi to staci na chudnutie 😅 chystam sa kupit orbitrek z bazosa a kazde rano pred jedlom chcem cvicit.
No ja si myslim ze kazda z nas obcas zhresi, dolezite je potom pokracovat dalej a nevzdat to. A treska v majoneze je mnaaam 😝 achjaj. Uz sa tesim na normalne jedlo! 😃

ivkars
4. okt 2017

@bambula626 a kludne sa odvaz, urcite budes prijemne prekvapena!

bubu37
4. okt 2017

@bambula626 druhý krát sa veľmi ťažko začína a dodržuje 😉

marusia12
4. okt 2017

@jakubovamama to je nejaká nová forma reklamy na MK? Založiť si účet a tváriť sa, že som snažiaca sa chudnúca mamina? Je to fér, takto debilizovať iné ženy? Je....

marusia12
4. okt 2017

@ivkars varíš v mikro? Tak to gratulujem, že sa pcháte mŕtvou stravou.... 😀

bubu37
4. okt 2017

@marusia12 zase sa tu navazas do tej pani?Už sa to riešilo s tebou na inom fóre

ivkars
5. okt 2017

@marusia12 si predstav! A co to Teba trapi? Jem to ja, nie Ty 😂

ivkars
5. okt 2017

@bubu37 ano? Ona tu uz vycinala? Potom sa nou nejdem absolutne zaoberat, vyryvackou. Neviem ci by sme si radsej nemali zalozit sukromnu skupinu a tam si pisat, lebo taketo individua ja ozaj nemusim.

alena891
5. okt 2017

@majuskaaaaaa to su super čisla..gratulujem...nech ti to tak vydrzi.

alena891
5. okt 2017

@ivkars
ta mikrvlnka da tomu inú konzistenciu?pretoze ja mikrovlnku nemam a uprimne tie shaky len s tou vodou teplou ...pijem ich na silu bo mi to moc nechuti....

ivkars
5. okt 2017

@alena891 neda inu konzistenciu. Aj ked moja poradkyna tvrdi, ze to ma zhustnut, parkrat som cakala ale nehustlo. Mozes aj trochu povarit ak nemas mikrovlnku. A ake koktaily si vyskusala? Lebo napr mne tue ovocne vobec nechutili, tie som jej vratila a mam rada cokoladovy a coko-mata, orieskovy a cafelatte. Proste nie ovocne.

kikullienka
5. okt 2017

Ahojte dievcata, som rada ze som nasla tuto konverzaciu, ja mam dnes 2. den a zatial som celkom ok 🙂

alena891
5. okt 2017

@kikullienka ja mam tiez druhy deň. zatial som vyskusala len skaky coko-mäta a dnes rano lesne ovocie....na obed si chcem spravit zeleninovu polievku a mozno dam toho brokolicu uvarenu...a ty si ako pripravujes tie produkty...chutia ti?

alena891
5. okt 2017

@ivkars mne to teda nehustne ani omylom🙂...ja som zatial mala len ten coko-mäta a lesne ovocie...tie boli fajn..teda dali sa vypiť nie že by som to aj neskor vyhladavala🙂🙂🙂....ale dali sa🙂....a zarabas si to s mliekom alebo s vodou...pretože moja poradkyna mi vravela ze je lepsie si to s vodou robit....a vsetko jedlo (aj polievky a hlavne)sa zalieva s vlažnou vodou vsak..nie vriacou?

kikullienka
5. okt 2017

@alena891 no ja som zatial mala ochutenu ovsenu kasu, sampionovu polievku a na veceru skahe cafe latte, ako zatial mi to moc nechutí extra ale da sa to zvládnuť. Ja si to zarábam s vodou všetko a tiež absolutne mi nic nezhustne. Dnes rano som mala zase kašu, na obed budem mať sparglovu polievku a na veceru koktail karamel 🙂 a vyskusam tie zelerove hranolky :D ste mi spravili chute v príspevkoch 😅

bambula626
5. okt 2017

@alena891
@kikullienka ja zarabam šejk s horúcou vodou prevarenou trochu vychladnutou a necham aj 10 minut postat, potom to chuti lepsie. Ovocne mi vobec nechutia, asi naj je cookies a karamel. Vsetko pijem na teplo. Polievky tiez takou prevarenou trochu vychladnutou a nadstavujem si ich zeleninou, hubami, takze mam viac. Pomedzi 4 jedla uz zeleninu nestiham tak davam takto spolu. Dnes mam kuraciu plus dubaky a mlada cibulka, rano karamel kokteil bol asi zatial nejlepsi

ivkars
5. okt 2017

@kikullienka vitaj! 😊 ja som zo zaciatku bola taka, ze mi skoro nic nechutilo. Ale zvykla som si postupne a tiez som si teraz do sampionoveho rizota pridala sampinony a bolo to fajn. Tak drzim palce v chudnuti, ja uz to taham treti tyzden a celkom sa da. Buduci tyzden uz budem pridavat jedno normalne jedlo, na to sa tesim.

ivkars
5. okt 2017

@alena891 mne sa zda ze ten cokoladovy trochu zhustne, ked ho pijem horuci. Akoze ja s tymi kokteilami nemam problem, skor s hl. jedlami, ktorych jem minimum. A vsetko zarabam vodou, skusila som raz to rizoto robit s nizkotucnym mliekom a chutilo to rovnako ako s vodou. Ale je lepsie to robit s vodou kvoli tukom. Ja si do tych jedal davam taku teplejsiu vodu aj do polievok a jedla este potom bud normalne zohrievam alebo v mikrovlnke. Aby to zhustlo. Aj kase. Mnam na veceru si dam kasu, tu ja mozem 😊

kikullienka
5. okt 2017

@ivkars jej dakujem 🙂, a kolko si celkovo schudla za tieto 3 tyzdne ked sa mozem spytat? Ja idem na prve meranie/vazenie v stredu 11.10. tak som zvedava ze co sa bude diat dalej, od 4teho tyzdna sa uz potom pridava normalne jedlo?

ivkars
5. okt 2017

@kikullienka v pondelok to budu 3 tyzdne co to drzim a schudla som vyse 5 kg zatial. Ano max mesiac sa moze byt takto na troch sackoch, potom uz jeden sacok musis nahradit jedlom. Samozrejme niecim lahsim, nie halusky s bryndzou a podobne. Niektore baby to maju aj rovno tak nastavene ze okrem sackov jedia uz od zaciatku aj jedno jedlo denne. Hlavne ked nechcu schudnut az tak vela, alebo nemaju BMI velmi vysoky.

kikullienka
5. okt 2017

@ivkars tak to celkom slusne parada 🙂 , noo ja som mala minuly tyzden antibiotika ked som bola prvy krat a povedala ze tiez mam pridat jedno jedlo denne ale radsej som pockala kym uz budem fit a dala som si 3NF tak som zvedava ze ako to dopadne :D hlavne si neviem predstavit ze budem varit pre priatela a ja to budem vsetko nuchat :D to bude ako za trest

ivkars
5. okt 2017

@kikullienka ja nastastie len cez vikend varim, ale prvy vikend bol ako za trest. No potom som bola hrda na seba ako som to zvladla. A teraz uz v pohode. Neboj, to das. Moj chlap mi dokonca zacal vyjedat minule moju grilovanu zeleninu, ze to je fajne. A aj mala mi zjedla vsetku grilovanu cuketu. Csss 😃

kikullienka
5. okt 2017

@ivkars haha to je super ty si hlados a este to malo ti zjedia :D , ale nie aspon mate vitaminy cela rodinka 🙂 , no ja uz ked som vcera zacitila parky ako sa variili tak som radsej isla do druhej izby :D, ako zatial som prekapena ze aj energiu mam vsetko, lebo cca pred dvoma mesiacmi som mala taky specialny detox na 9 dni (aloe vera) a tam som bola prve 3 dni totalne ko bez energie..takze toto je fakt ovela lepsie

bubu37
5. okt 2017

Ivkars : áno .marusia12 vrtala sa mi zdá v skupine Cambridge diéte,ktorú som držala

alena891
5. okt 2017

takže vy si to nechavate vsetko este napučat cca 10min?ja to zjem hned ako to spravim a je to take riedke vsetko...hlavne jedla som este neskusala...bo poradkyna nemala..az od buduceho tyzdna...tie su tiez take riedke ci to je uplne ine?