Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
@victory1 ako si dnes dopadla?
@misicka1981 myslim,ze celkom dobre...1,7 kila dolu,z toho kilo tuku..mineraly stupaju,bielkoviny su v pohode..centimetre si nepamatam,ale poslala mi to na mail...ja idem po prvom tyzdni 2 nutrifood jedla a jedno normalne,teda bielkoviny + zelenina. Mam zacat rastlinnymi bielkovinami ako cicer a fazula...proste miesto masa mozem aj strukoviny...
Idem pomalsie,lebo potrebujem upravit trsvenie,co ma dlhodobo trapilo...
A ty ako? Ktory program zscinas?
@victory1 ten uplne prvy, kokteil, polievka a kasa
@misicka1981 a biela a zelena zelenina...😉 ..super,to urcite das....drzim palcee...👌
@misicka1981 ovsenne kase su prijemnejsue,ked ich posypes este troskou skorice...👌
@victory1 dakujem za radu 😉
@misicka1981 za malicko..😉 ...poskusaj,ochutnaj,potom si lovyberas,co ti chuti..ak ti nebude chutit,poradkyna ti vymeni..
@tatianas198 zdravim,mam zaujem o koktaily
Ale len postou.
@naloxon gratulujem k tvojej vahe, ale uz ma to fakt nebavi citat tu komentare kociek co s touto diskusiou nic nemaju. Naozaj skuste pouzivat tzv. ten vas sedliacky rozum a vytvorte si skupinu s tym, ze mate dokonalu postavu. Viem, ze vela je to o genoch a aj stravovani. Ja nejem vsetko co vidim, stravujem sa zdravo a cvicim a predsa sa mi vaha zastavila. Niekto len hlada moznost ako tomu dopomoct. Podla mna pred viktory1 klobuk dolu, ako pekne jej to ide.
@naloxon pouzi ten tvoj sedliacky rozum, ukonci svoje bezvýznamné komentare a chod si citat a komentovat do inej skupiny. Dakujem a prepac, ale uz som musela. Ja som mala 52 kg pred 5 rokmi a jedla som, co som chcela. Ale telo sa meni a aj zdravotne veci. Tak nas tu neries a prosim nestaraj sa do nas. Nevies, co ma ktora za sebou. Dobre? Dakujem...
@naloxon ja ti teda blahozelam k tvojej dokonalosti a "zdravemu sedliackemu rozumu" a teraz sa kludne vyber do inej diskusie, aby si sa pochvalila a skritizovala ich, kedze nie su take "dokonale" ako ty..
Ako iny dovod nevidim, preco sem prispievas...lebo urcite si nemyslis, ze sem napises, ze mame pouzivat "zdravy sedliacky rozum" a supky, vsetky zahodime sacky a zacneme ti tlieskat...😒
@misicka1981 Dakujem...😘 ...ale ja som velmi disciplinovana, aj preto...Inak clovek sa fakt vekom meni..uz pre mna nie je az take dolezite esteticke hladisko /aj ked mam este 5 kil do oblubenej sukne😀/, ako celkova pohoda a samozrejme schudnut ten visceralny tuk...
A velky prinos vidim aj v tom, ze prave nutrifood odhalil to, ze mam laktozovu intoleranciu, dovtedy som problemy pripisovala kdecomu inemu, kombinacii potravin a tak...
@misicka1981
@janan82 👏👏👏
@tatianas198 mam zaujem mozeme sa dohodnut odkial si dakujem
@tatianas198 ahoj mam zaujem
@katarinka74 mám záujem
@murko74 predane uz
@tatianas198 ahoj, napísala som spravu😉
@tatianas198 ahoj ja by som mala zaujem o všetko
@tatianas198 ak by to ešte šlo, beriem všetko 🤗
@tatianas198 tak si zoberiem vsetko ale tych palaciniek mi staci 5 nakolko mi nechutia

@misicka1981 jupiiii....drzim vsetky palceeeee..ja dnes idem na vazenie, meranie..az vecer...tak potom oznamim vysledky...tebe pre motivaciu /duuufam, ze bude/ a dvom najmudrejsim v tejto diskusii, aby si mohli do coho rypnut...😝